Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Partyface007 #90178 üzenetére

    Ha már revansozunk, legalább ne menj át dedóba, mert akkor értelmét veszti az egész. Ez a szerencse szöveg...

    Szerencsém? Nálam nincs olyan, hogy szerencse, mert ha rossz én biztos leírom és kukázom is. Na ez az igazi bullshit szöveg, meg amit a wp-ről áradozol.
    Én egy rendszert sem reklámozok, sok helyen anno szarrá védtem a wp-t, mert olyanok írtak, ami nem állta meg a helyét, mint pl ez sem, amit te írsz. De az akkor volt. Most más helyzet.
    iOS-en is egyre több a hiba ahogy hallom...

    Hallomásból ítélkezzél, persze! : D

    Szóval, ha droid ennyire szar lenne, biztos csak az ios-t használnám, mert az is van. Az ios is teljesen stabil, de nálam hamar meghal az áfon 7, az s7 jóval tovább bírja, de mind a kettő stabil.
    A wp meg olyan, amilyen, nagyon rossz és nem a telefon, mert azok kiválóak, hanem a rendszer, de ez a kettő együtt él, nevezzük így, és ha a userek tömegesen lépnek le a csába, akkor az rohadtul nem azt vetíti előre, hogy ez jó irányba fejlődik, mit fejlődik, inkább csak fokozatosan leépül, mint a megmaradt Alice-nek című filmben a J Moore.

    Felesleges és meddő hülyeség ezen ugrálni, van egy frankó wp telefonom, illetve sok wp telefon után végül egy 950 és ott hever, ahova ledobjuk, mert senki nem akarja magát idegesíteni vele a RENDSZER miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák