Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz tomboy0013 #71746 üzenetére

    Páromnak Lumia 520 van, mindkét telefonon ment a HR frissítés után. Nála maradt a 8.1, pont a napokban próbálgattam azt is a sebesség kapcsán. Emlékszem, hogy a kezdetekben az sem volt ilyen döcögős. Csempéknél meg telefonkönyvnél az első fél-1 évben nem láttam ilyet, hogy "Folytatás..." vagy "Betöltés...", most meg a rendszer része. Akkoriban pont emiatt nem vettem droidot, mert szerintem nem elfogadható, hogy ilyen alap műveleteken gondolkodjon a rendszer.
    A Leon-ra egyébként én is kíváncsi leszek, nincsenek illúzióim, de ha nem lassul többet, mint a 625-ös, akkor mi előnye marad az utóbbinak?

    Egy beindulóban lévő vállalkozás (vagy részleg) mikor nem mínuszos a kezdetekben? Ettől még nem jó szándékból, hanem kőkeményen üzleti érdekből (pl. marketing cél) bőkezűek. De ez már egy teljesen más terület: ha értesz hozzá, akkor minek magyarázzam, ha nem, akkor pedig felesleges.

    Ugyanarról beszélünk, de akkor innentől kezdve W10M-t írok.

    (#71751) confuser:
    Igaz, a 625-öst még WP8-cal vettem meg, de már a 8.1 tudatában. Tempóban egyébként a 8-as verzióval volt egy szinten a friss Leon-nal. Mondjuk, hogy a 8-as nem lassult, ebben a tekintetben biztosan jobb is az Androidnál, pont ezért vettem meg. De akkor arról se hallgassunk, hogy egy rém buta rendszer volt, ha nem tudom hogy jön rá a 8.1, biztos nem a WP rendszer mellett kötök ki. Sajnos arról nem szólt a fáma, hogy a 8.1-gyel jön a döcögés...
    Tudom, elég negatívan tekintek a rendszerre, de amit a 8.1 funkcionalitásban hozott, annyit sebességben el is vesztett, ennek pedig nem nagyon tudok örülni. Kíváncsiságból még egy hardveresen erősebb W10M-es készüléket ki fogok próbálni, mert még mindig maradnék a rendszernél, ha hozza azt, mint az elején.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák