Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Remélem ha kijön 930-ra a TP jobban hasít majd mint 830-on mert azon elég gyász. Szaggatottan megy a görgetés, lassú mint a tetű meg instabil. Nem is értem minek adták ki az első hullámot.
-
laci1892
őstag
válasz tomboy0013 #64253 üzenetére
Én a 920-ra leszek kíváncsi vajon mennyi funkció "korlátozás" lesz rajta.
-
laci1892
őstag
Amúgy köszönöm a segítséget
-
pushalias
addikt
válasz polonic #64252 üzenetére
Nyilván, ahogyan a 2 évvel ezelőtt jósolt értesítési központot is pont olyan, mint ami miatt ment a zokogás akkor.
Igen, ilyenkor az "oh wait" lenne az adekvát kiegészítés, de már kicsit unom. Elvben tapasztalt WP júzerek vagytok - leszámítva azt a 90%-ot aki a Sunkingamtoeofful app és a zöld hangerő gombok hiánya miatt átmenekült a sohatöbbédroidra meg a sohatöbbészifonra - de azért engedelmetekel kicsit röhejes, amit műveltek.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Remélem ébren van valaki.Megpróbálkoztam visszarakni a 8.0-át , végigment a telepítés de a végén recovery failedet dobott és nem indúlt újra a telefon!
Most piros képernyőn nikia feirat van!Mit csináljak???? -
ArsenalF
aktív tag
Nem tud valaki olyan appot aminek van asztalin Chrome-hoz pluginja, amivel egy kattintásra "reading list"-hez tudom adni az oldalt és telefon ezeket azonnal látom? (akár fordítva is érdekelne)
(ezt a store-os topikba akartam)
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz kolosanyi #64257 üzenetére
Az "új irányzat" még mindig csak egy próbaverzió. Ha majd a végleges verzió lesz ilyen (addig van még jó fél év), akkor majd lehet köpködni. Addig egyszerűen nem tudom, miről van szó. Regisztrál, megírja, elégedetten a levegőbe csap, és ha mégsem olyan lesz, akkor elfogadja, hogy nem ő a többség.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
válasz Zsoleszhun #64261 üzenetére
Ebből indultam ki amúgy valóban. Meg az 1GB Ramból. Bár lehet alaptalan a feltételezés
-
laci1892
őstag
Különben Blackberry után elég nehezen barátkoztam meg a Windowsos phone-al. A kaotikus almenű elrendezés miatt stb, de most pár hét után egyre jobban tetszik a rendszer. Remélhetőleg a w10-el a gyermek betegségek is eltűntnek majd...
-
đe$|re
senior tag
Ez a 640XL kékben elég jól néz ki, még az alacsonyabb felbontása sem zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Urak,
hátha többet tudtok mint amit eddig ki tudtam deríteni.Várható-e olyan alsó-közép kategóriás WP /Lumia előnyben/ ami 1GB ram, 4" körüli kijelző, és VAKU is van rajta.
/barátnőmnek nézegetünk telefont, és egyszerűen kabaré, hogy lehagyják a vakut.....de nem csak a 4xx , 5xx, de a 6xx ről is sok hiányzik kivéve a péklapátokat, de adj egy 160cm es csaj kezébe X2-00 után egy ilyent hülyét kap szegény/Saját kérdés:
Státuszledet óhajt az MS a telefonjaiba belepasszírozni, tudom hatalmas igény és iszonyatosan nehéz technikailag megoldani, de talán ezt a hatalmas elvárást megoldhatná már ha nem is alsó de legalább 7-8-9xx esek közül valamelyiken. :SDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
egykori
őstag
Nem tudok rájönni, mi kapcsolhatja be időnként a mobil adatátvitelt. Volna valamilyen ötletetek, vagy van ilyen tapasztalatotok?
-
Orcsi
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy Mirrorlink az van WPhez ?! Autóban tükrözném mondjuk a lumia GPS funkcióját.
Üdv,
Same shit, different day!
-
L4mie
veterán
a státuszled lényege, hogy ha leteszed a komódra a telefonod és kimész wc-re vagy főzni egy kv-teát, és jött egy üzenet, hívás, csak rá kell pillantani a telefonra és látod az eseményt, a legjobbak a lélegző fények lásd 6303.
Míg most mindenképpen kézbe kell venned a telefont ha meg akarod nézni történt-e valami, az hogy a kijelző folyamatosan megy rajta egy pici ikon ugrál meg nem kicsit rövidíti meg a készenléti időt, próbáltam úgy használni a telefont nem volt bejövős.
a lényeg, hogy szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy ha nem muszáj nem nyomkodom 5-10 percenként a telefont cserébe azért jó ha látom az elmulasztott eseményt.
Bukk900: Köszi, nézem
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
moleculez
veterán
válasz hülyegyerek #64283 üzenetére
A home gombot igazán funkcionálhatnák erre is. Ez szoftveresen megoldható lenne akar visszamenőleg is, és láss csodát low end Lumiakon is lenne...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
laci1892
őstag
Glance screen-rn hogy tudom megjeleníteni az időjárást is? Amúgy
-
Lall
veterán
válasz hülyegyerek #64283 üzenetére
Hamar felejt az ember. Így voltam ezzel én is, de két nap alatt visszaszoktam rá. Mióta pedig különböző színeket lehet állítani, különböző értesítésekhez, azóta még kényelmesebb. Mindenestre nem ördögtől való gondolat, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
this is life
Ármester
Ha a wifin valo kepernyo tukrozesre gondolsz az van az x30-as sorozatban , talan a l530 lehet kivetel. Az x20-as sorozatbol csak a csucs kategoria kapta meg emlekeim szerint 1020,1320...stb.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Burt1793
veterán
válasz hülyegyerek #64293 üzenetére
Ha még mindig az értesítő ledről van szó: a 930-on és több x30/35-ös lumián glance sincs, tehát nem lenne fölösleges. Az érintőgombok persze tudnak világítani, de nincs olyan opció, hogy értesítést jelezzenek, mint droidon.
-
Lall
veterán
válasz hülyegyerek #64293 üzenetére
Az a legnagyobb probléma, hogy épp a zászlóshajóba nem jutott glance, csak egy másodosztályú kijelző.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
hülyegyerek
addikt
válasz Burt1793 #64294 üzenetére
Én is úgy gondoltam, hogy glance helyett lenne értelme, mellette nem.
Valószínűleg az Icon piacra dobása előtt összekaptak valamelyik beszállítóval, ezért kellett aztán gyorsan találni egy akármilyen panelt. Ennek a levét isszák a 930 tulajok.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Burt1793
veterán
válasz hülyegyerek #64296 üzenetére
Na jó, de így is ebben van a legjobb kijelző a wp-s telefonok közül, legalább is azoknak, akik az amoledet szeretik (pl. nekem), persze a lilulás és a görgetés közbeni elhalványodás elég fájó dolog tud lenni, de ezen kívül nagyon szép mindenhol máshol.
-
Lall
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Automata kávégépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rendőrségi feljelentés
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hardcore café
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest