Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Zsoltika11
tag
válasz alevan #61599 üzenetére
2015 Q1? És Win10? Tehát áprilisig ki jön Win10-el, ami csak ősszel kerül ki jelen információk szerint hivatalosan... ha lesz is 1030, első negyedévben biztosan nem jön ki. Talán év vége fele, addig meg nyáron vagy talán ősszel már szivárognak róla infók. De hát sajnos egyáltalán nem biztos hogy lesz 1030.
-
törölt tag
Sziasztok,
Az hogyan lehetséges, hogy egy bizonyos oldal egy bizonyos telefonon nem jön be?
Próbálom megnyitni az inbox.com oldalt, a kezdőlap bejön, de az email login oldal nem. 3 böngészővel próbáltam de semmi . Másik telefonon azonnal bejön... Ilyenkor mi van?Köszi
-
Zsoltika11
tag
válasz Zsoltika11 #61609 üzenetére
Helyesbítve, még Q2 is kérdéses..
-
cattus
addikt
-
BobTail
őstag
Emberek, ez már rég tisztázva lett, hogy egy törölt termék kiszivárgott prototípusa.
-
Zolly444
aktív tag
Riasztás zenéjének hangerejét hol lehet állítani? (l535)
-
törölt tag
válasz Zsoltika11 #61618 üzenetére
Passz. Állítólag valamilyen 3D gesztus támogatás is került volna bele, ezt kukázták és ezzel ment a telefon is a levesbe.
-
Zsoltika11
tag
válasz #42308056 #61619 üzenetére
Ezigen... MS-nél nem szaroznak. Mondom én, hasukra ütnek "jóvan Sanyi hagyjad a f.szomba"
De enélkül úgy gondolták nem is telefon egy telefon, ezen funkció nélkül nem lesz életképes hiába akár 50MP-es kamcsi, esetleg csúcshardver, "Sanyi dobjad a kukába hagyjad, gyere ebédeljünk Józsiék már várnak kikérték nekünk" Eszem megáll mit művelnek. Elszomorítva 1000-10.000 1020 felhsználót akik az utódot várják. Ez a harmadik megszívatásom tőlük -
BobTail
őstag
válasz Zsoltika11 #61621 üzenetére
Minden okkal történik (de annyit elárulok, hogy ez nem a 808/1020 utódja lett volna... LED-villanóval?! )
-
pilu85
őstag
valaki tud nekem oylan videó lejátszót mondani ami tekjesen probléma mentesen visz mindent windows phone-on?? köszi.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Levwi
aktív tag
válasz pilu85 #61626 üzenetére
szerintem ha az avi-ba enged tekerni akkor a többibe is de egy próbát megér más most nincs a telón hogy megnézzem. Egyébként ha nem akarsz fizetni érte akkor 30 naponként újra telepíted és akkor ingyenes vagy megveszed. A vlc lesz majd még a másik csak az még nagyon béta állapotban van.
Xiaomi 14
-
ilgatto
tag
Szerintem egyszerűen megnézték, hogy mi termel jobban hasznot és egyértelmű volt, hogy nem a legdrágább készülékek, amelyekből kevés fogy, hanem az olcsóbbak. Nem véletlen, hogy a 930 tulajdonosok száma még az 5%-ot sem éri el.
Illetve az is lehet, hogy rájöttek, hogy rossz időben jelenne meg a telefon (pár hónappal a Windows 10 előtt), és inkább előjönnek vele (vagy egy még jobb telefonnal) akkor, amikor már kész a W10 is.## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
ilgatto
tag
Sygic WP-ra. [link]
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
törölt tag
Mondjuk mert a kamerát leszámítva ez lényegében egy Lumia 930...? Ennyire minimális különbséggel két telefont nem biztos, hogy megéri kiadni, ha már a 930 is csak a globális 4-5%-os részesedés 5%-át érte el.
-
waces
aktív tag
válasz gyurkikrisz #61620 üzenetére
mivel nem a csucsmodellek hozzak a penzt, igy nyilvan abbol eleg 1-2 evente egy.
Every living creature on earth dies alone.
-
air
nagyúr
Jól érzékelem, hogy az értesítési és a csengőhang erejét még a 8.1-ben sem lehet külön állítani?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
email6
tag
Frissült a Naptár. Végre be lehet állítani a hetek számozását és van normális napi nézet is, akárcsak a 8.1 előtt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ilgatto #61630 üzenetére
Az ingyenes verziót letöltöttem, de a fizetős prémium szolgáltatást nem tudom megvásárolni: még az sem derül ki, hogy mennyibe fájna.
Na, időközben kiderült: európára korlátozva, és csak a hangos navigáció 6.100,- forint. Annyit nekem nem ér, de egy ezrest szívesen adtam volna érte.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
flesh
aktív tag
válasz email6 #61634 üzenetére
Google accountomon van a névnaptáram, az a gondom, hogy a telefon nem olvassa be az összes bejegyzést belőle, legalább a felét lehagyja. Ahol nem mutatja a neveket, ott ha létrehozok egy bejegyzést a telefonon, akkor a webes felületen megjelenik, de a telefonból eltűnik. Járt már valaki így?
Hiába frissült, ez a "hiba" benne maradt.
Július 14-re meg beduplázta a neveket, az utána lévő napok meg hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
flesh
aktív tag
Most nézem a január 14-e előtti névnapok is eltűntek, ezek szerint csak 6 hónap intervallumban tudja csak megjeleníteni?! Ez elég gáz!!
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
félisten
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #61640 üzenetére
Ezt hívják Wysiwyg-nek, nem?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
air
nagyúr
válasz Plazmacucci #61640 üzenetére
Vagyis mindkettő felejtős?
Hát öööö, khm, mit is mondjak? Szánalom? Röhej? Vicc?
4 év alatt nem jutottak el még idáig?
Na, majd talán a 10-ben, ha lesz 530-ra.[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
Sajnos jelenleg még nem megoldott, hogy PC-n tetszőleges jelző ill. csengőhangok hangerejét módosítsuk, remélem ez 2020-ig változik...
Továbbá csak belsős MS alkalmazottak számára elérhető, hogy az egyes alkalmazások hangjelzését letiltsák, ha nincs rá szükség.sarcasm off
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
air
nagyúr
válasz viewdetails #61643 üzenetére
Szerintem én nem ezt kérdeztem.
-
viewdetails
addikt
Szerintem kaptál két gyors megoldást a válaszomban a prüszkölésre.
Ja, igen: ingyenes hangszerkesztő.
Tény: inaktív SIM eltüntetése nem lehetséges, bár szerintem droidon is csak root és Xposed után fog menni.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
pilu85
őstag
hogy lehet megtalálni a moliplayerrel a telón található filmeket? esetleg valami más értelmes alternatíva?
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
tyan
senior tag
Megkérdeztem az MS hivatalos ügyfélszolgálatát, hogy Magyarországon mikorra várható az 530-as telcsikre a Denim. A válasz annyi volt, hogy erről nincs információjuk, de időközönként vessek egy pillantást arra az MS honlapra, ahol az egyes országokban a telefonokra megjelent frissítéseket teszik közzé. Ja és amerikai ügyfélszolissal beszéltem, nem magyarországival.
-
air
nagyúr
válasz viewdetails #61645 üzenetére
Kösz, de ez nem megoldás. A beszólást pedig inkább nem minősítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest