Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mill3r
tag
válasz zsoltzsolt #31450 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Arra van lehetőség, hogy egyes alkalmazások (külön kiválaszta) tiltásra kerüljenek, hogy ne egyék az adatforgalmat? Pl: (rendszer, térkép, játékok)IDDQD IDKFA
-
nicu71
addikt
sziasztok tunein rádio van már WM 10 -re?régebben még nem volt telepithető csak PC-re
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Liar
tag
Sziasztok, tudtok megoldást samba megosztásban lévő feliratos filmek lejátszására? (DLNA nem jöhet szóba...) Az sem gond, ha fizetős. Lumia 640 (WP8.1)-em van.
-
metal 17
csendes tag
Szevasztok!
Megszüník a Here Maps a WP10-re ?
http://navigyurci.hu/2016/03/18/megszunik-a-here-maps-a-windowsos-okostelefonokon/
-
Sofian
őstag
Nálatok megy az időkép élő csempe Win10-en?
-
őstag
Van valami olyan alkalmazás ami olyan mint a Nokia Play to? Szerettem még az N8-ason, de Windowson nem, szeretnék helyette valami alternatívát amivel kiküldhetem DLNA-s TV-mre a képeket, videókat.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
tom570
aktív tag
Tv-re kilőni a videókat, vagy a pc-ről telefonra másolt filmeket engedi, de képet nekem sem sikerült megjeleníteni. Play to alkalmazást pedig nem találom az áruházban.
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
Воланд
titán
válasz Darellus92 #31466 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
egykori
őstag
Tudtok jó akku százalék kijelzőt a gyári helyett W10M-re?
-
őstag
-
Bukk900
őstag
válasz bluemirage #31469 üzenetére
Nektek működik win10 alatt az akku csempe? Nálam nem ír %-ot.
-
őstag
válasz bluemirage #31469 üzenetére
bocsi az aláírásod alapján 8.1re írtam a választ.
Ha W10M-es gondod van, akkor csak türelem... Még van 1-2 tucat apróság, de idővel ez is működni fog.Meliora sunt bono inimica
-
egykori
őstag
válasz bluemirage #31472 üzenetére
Ó, nagyon köszönöm az aláírásra való utalást, már javítottam is. Igaz, még csak ~40 órája van fenn a 10-es.
Viszont belegondolva, inkább csak megszokás miatt kell az a nyavalyás csempe. Lehet, hogy megpróbálok nélküle lenni, talán az is jobb, ha nincs, mint hogy hamis adatot nyomjon az arcomba...
De ettől függetlenül, mégis kérdés maradt bennem, hogy az akkus appok tömkelege mind ugyanolyan megbízhatatlan, csak más külsővel látják el őket?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
mdraco
őstag
Tudtok olyan appot amivel webcameraként használhatom a telefonom? Eddig a My Webcam-ot használtam, de nem működik win 10 mobile alatt.
-
height
aktív tag
Sziasztok!
Készítettem a napokban egy mp4es videót, csak az a baj vele, hogy sötét lett.
Kérdésem, az hogy van olyan alkalmazás windows 8.1 re, amivel láthatóbbá, ill. világosabbá tudom tenni a videót ? -
*VARJU*
tag
Létezik olyan app? Amivel bizonyos funkciókat appokat letilthatok, a családtagok álandoan beturkálnak a telefonba.
-
szildavid90
aktív tag
Tudna valaki nekem segíteni, hogy a Spotify, miért kapcsolja le a zenét lezárt kijelzővel hallgatva? Kb. 3 számot lejátszik aztán semmi. Wifin keresztül mindezt es win 8.1, Köszi.
-
őstag
válasz *VARJU* #31484 üzenetére
Létezik erre a célra még a gyermeksarok? Ha igen az megoldás lehet neked?
Nekem nincs rá szükségem és sosem próbáltam, de a tudom, hogy volt/van ilyen WP-n. De már azon sem csodálkoznék, ha ezt is kinyírták volna.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
chipesz
őstag
válasz bluemirage #31490 üzenetére
Az Apps- és Kids corner nem pont azt csinálja, ami neki kell, bár jobb híján okés lehet.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
tutis
őstag
wp10 alatt van élőcsempés adatforgalmi számláló?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
*VARJU*
tag
válasz bluemirage #31490 üzenetére
Igen próbáltam a gyereksarkot csak az van hogy ezt nem lehet külön pin kóddal
-
*VARJU*
tag
válasz zsoltzsolt #31492 üzenetére
Köszi, úgy néz ki beválik a Kyms calk (jó kis álca)
-
chipesz
őstag
válasz zsoltzsolt #31492 üzenetére
Az app listából így is megnyithatóak a cuccok.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
kezman
őstag
Részletesebb naptár-információt hogy lehet kirakni zárolási képernyőre, vagy csak külön appal lehet, és melyikkel? Kösz előre is
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
Új hozzászólás Aktív témák
- HP elitedesk 800 G3 mini - hdmi - wifi - USB-C - nvme ssd - I5-7500T
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- ASUS EeeBox EB1035-B0010 Mini PC, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest