Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Nem tudjátok ami alapból rajta van a telefonon az a here map vagy miféle navigáció? (lumia 550)
Maxi
-
alratar
addikt
válasz maximilian4 #30951 üzenetére
Jóféle.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz maximilian4 #30953 üzenetére
Én azt használom és bevált.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Boonen007
őstag
Kiváló az új Időkép frissítés nálam csak BP-t hajlandó megjeleníteni.....
-
bisza
tag
válasz chipesz #30927 üzenetére
Szia chipesz!
Erre már én is kerestem a megoldást, de nem sikerült.
Tudnál segíteni, hogy ezt hogy kell beállítani? Mert belépek a grooveba, de semmi. Ami a telefonon van zene azt látja, de streamelni nem tudok a OneDrive-ból!
Segítenél?
Előre is köszi.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
lugosi
MODERÁTOR
-
bisza
tag
válasz confuser #30961 üzenetére
Köszönöm válaszod!
A szűrőt megtaláltam és mind re van állítva, de ha csak az internetre állítom, akkor azt írja ki, hogy nem lehet tartalmat megjeleníteni, használjak másik szűrőt. A telefonon lévőket rendben látja, azzal semmi gond. De a onedrive-ban tárolt zenéimből semmit nem lát. A onedrive-ban kell valami külön mappa neki esetleg? Asztalin működik. Ott kiválasztottam a mappát amiben a zenék vannak és flottul megy, de telón semmiféle beállítást nem találtam erre. Más ötlet esetleg?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
confuser
senior tag
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan ap wp-re (Nokia lumia 735) amivel a filmet /képet le tudnám játszani tévén(Samsung h6400) ?Nem tükrözi szeretném, hanem úgy mint például pc-ről lehet seviio alkalmazással megosztani wifin keresztül és tévén lejátszani .
Bocs ha érthetetlen voltam de azért remélem érthető mit is akarok.[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
-
flesh
aktív tag
Tudom még ajánlani a Loco Music Player-t tökéletes, mappákat is tud kezelni! Igaz 490 Ft. de megéri az árát.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
bisza
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ! Kipróbálom mindkettőt, amelyik jobban tetszik, az marad.
Köszi mégegyszer!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
geprombolo
őstag
Sziasztok! Valakinek van új akksija Lumia 520-ban? Nagyon kellene az egyik progi által megadott akksiidő. A progi a Battery a Smalltech-től. A progi kalibrálja magát, így az embernek van valami fogalma, hogy mennyit bír a telep, de mivel nekem csak használt akksim van, így fogalmam sincs, hogy újonnan vajon mennyit is bírhatott. Tudna valaki segíteni? Köszi
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
cellpeti
nagyúr
Microsoft Exchange van telóra?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
válasz Partyface007 #30979 üzenetére
kliens is jó lenne, de nem találtam meg az áruházban.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Over567
aktív tag
Sziasztok!
Telenoros vagyok és amikor vásárolni szeretnék Store-ról akkor kiirja hogy nem tudott kapcsolódni az áruházhoz. Wifi van minden oké nem értem mi lehet. Ötletek? Köszi.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
snooze
veterán
Frissült a here maps,és a drive +,de a térképekre már nem futotta.. 😞
GO Gunners!!!
-
zsoltzsolt
addikt
Tudnátok segíteni? Androidon használtam egy fotóalkalmazást, tán a Camera360 volt, de az a lényeg, hogy aképen kiemelt egy színt pl. sárga és a képen a többi dolog - ami nem sárga - fekete-fehér maradt. Wp-re van ilyen?
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz zsoltzsolt #30994 üzenetére
Lumia Creative Studio
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
snooze
veterán
sziasztok!
milyen programmal lehet a telot wifin összekötni a laptoppal amin win10 van,hogy azon lehessen látni a telo és az sd kari tartalmát..köszi!GO Gunners!!!
-
chipesz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest