Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
denis.p
tag
olyan telefonkezelő progit keresek, amely kijelzi mindkét irányú (kimenő/bejövő) beszélgetések időpontját és időtartamát
-
Kube
senior tag
Valaki megtudná mondani hová tűntek a Here maps Here drive stb. alkalmazások? Ma húztam újra a telómat és nem tudom letölteni, mivel nem listázza ki az áruházban.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
flesh
aktív tag
Ha ezt feltelepíted ezen keresztül el tudod érni.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
őstag
válasz denis.p #30155 üzenetére
A hívásnaplóban a sorra hosszan nyomva, majd "Részletek" mutatja a kért infót.
WP alatt jogosultsági korlátok miatt az 3rd party appok nem férhetnek hozzá egy csomó dologhoz. Emiatt nincs pl. alternatív billentyűzet sem stb... Csodálkoznék, ha 3rd party app hozzáférhetne a hívásnaplóhoz...
Ez is az egyik oka, hogy az egyik legbiztonságosabb rendszer, bár ez gondolom most téged nem vigasztal.Meliora sunt bono inimica
-
őstag
-
denis.p
tag
válasz bluemirage #30160 üzenetére
köszi a választ
-
Kube
senior tag
válasz Energie X #30161 üzenetére
QR kódosan próbáltam már ott, de nem működött. Mivel mindent megnéztem már, ezért írtam ide de fentebb a kolléga megoldása tökéletesen működött. Amúgy én is olvastam, hogy amúgy is volt mostanában frissítés, meg nekem is frissített, de hogy miért tűnt az áruházból is teljesen azt nem tudom. Mert már link formájában is nem létező oldalra visz.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
NoNick
tag
Sziasztok!
Reseteltem az egyik telefonom (L625), és azóta nincs Lumia Camera. Áruházban rákeresve nincs, Sysapp pusher-rel sincs, Lumia640-ről áruházból megosztással azt írja, hogy erre a telefonra nem elérhető.
Mit lehetne még megpróbálni, hogy visszakerüljön? -
flesh
aktív tag
válasz NoNick #30170 üzenetére
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
kutga
nagyúr
Viber nálatok is szívja az akkut? Mióta feltettem felére csökkent az üzemidő, pedig csak alkalomadtán használom (munkahelyi 'belső' levelezés).
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
Elkezdtem tényleg használni a vibert. Az alkalmazáson belül hogy tudom kikapcsolni az értesítést amikor új üzenetet kapok vagy küldök? A telefon rezgésre van állítva, az alkalmazáson belül mégis hangos értesítést kapok, a beállítások között nem találom.
Let the Zone take me if I am.
-
ciceroo
tag
Ha már Viber.
Olyan gondom lenne 730-on, hogy ha már meglévő fényképét akarok csatolni, akkor nagyon lerontja a felbontást és hülyén el is forgatja, majd kap két vastag fekete sávot az oldalába. Míg ha ott a viberen belül készítem el a fotót, akkor minden rendben van.
Újratelepítés megvolt, hiba maradt -
kutga
nagyúr
-
MrZidi
tag
-
acidflux
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. A napokban vettem egy telefont és szeretnék rá programokat meg miegyebet, de ha elmegyek a microsoft áruházba és kiválasztom mit szeretnék, nem kapok opciót a letöltésre. Szükséges a regisztráción kívül valami más is? Köszönöm a segítő válaszokat. Szép estét!
-
-
nagyúr
válasz acidflux #30188 üzenetére
Online account-ot kell beállítani. Email cím, lásd outlook, vagy live esetleg gmail. Ha outlook-kal csinálod akkor kapsz 15 giga onedrive helyet is a dolgoknak.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
acidflux
csendes tag
-
leslieke
Jómunkásember
Threema-t használja valaki? Ha igen, tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nagyúr
válasz acidflux #30191 üzenetére
Elmúltál már 18 éves és az accountodban is be van állítva, hogy elmúltál 18 éves?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Lacus_84
senior tag
A Simple másnál sem frissül a legújabb verzióra?
-
Lacus_84
senior tag
válasz zsoltzsolt #30196 üzenetére
Elvileg ez, de nálam nem frissül, kb. felénél leáll a letöltés. Próbáltam már úgy is, hogy töröltem az appot, telefon restart, majd újratelepítés, de így sem jó.
-
Lacus_84
senior tag
válasz zsoltzsolt #30198 üzenetére
Az emailt én is megkaptam egyébként.
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP elitedesk 800 G3 mini - hdmi - wifi - USB-C - nvme ssd - I5-7500T
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- ASUS EeeBox EB1035-B0010 Mini PC, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest