Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
-
chipesz
őstag
válasz zsoltzsolt #29503 üzenetére
Igen a HereDrive+ már egy ideje ingyenes, és a hangos navigáció is elérhető külföldön is.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
MrCsiT
addikt
válasz gyurkikrisz #29489 üzenetére
Te miről beszélsz?!
Csak az update 2 felrakása - olvasd: új op.rendszer, mint a W10 is lesz, tudod? - után hiába álltam vissza a kiváló biztonsági mentésből, egy csomó alkalmazásadatom elveszett. Köztudott, hogy mivel a visszaállítás store alapú - tehát: 1. régi op.rendszer mindenestől felülíródik, 2. HA volt biztonsági mentésed, store alapon visszatelepülnek az appjaid - bizony, még ha meg is vettél valamit korábban, de az épp nincs fent az áruházban, a komplett appot bukod. E mellé, ha még - tegyük fel - leállítják az Egészség és Fitnesz mögötti szervereket is -vagy csak, nem tudsz rá visszajelentkezni, mint ahogy pl. a Családi szobára nem tudtam, holott volt régebbről fiókom - akkor, kérlek, áruld már el, milyen korábbi adatod lesz meg? Nem riogatás, amit írtam, így működik a mentés/helyreállítás "MS módra". Ezt nem tudtad?[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz MrCsiT #29506 üzenetére
update: ha minden appod le volt mentve, és SD-ről telepíted őket vissza, akkor jobb a helyzet, de ezzel 2 gond van:
1. Nagy összegben fogadnék, hogy a felhasználók 98%-a nem így telepített;
2. Pár napja "újított" az MS -ezt az online chat-jük megerősítette, megkérdeztem - és már le sem lehet tölteni PC-n az appokat, csak a telefonnal tudsz Áruházból telepíteni, így az innentől telepített appokkal az 1-es pontban leírt módszer nem lesz életképes.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
csizi90
aktív tag
válasz MrCsiT #29506 üzenetére
De ha biztonsági mentésből álltál vissza, akkor te csináltál hard resetet, nem az oprendszer telepítő. Oprendszer frissítésnél semmi nem törlődik, hacsaknem szándékosan nyomsz hard resetet. Értelemszerűen a biztonsági mentés nem tud olyan appot leszedni már ami nem elérhető store-ban.
Update-hez: SD-ről való telepítés esetén is validálja a store, hogy az adott app fent van-e és azzal a verzióval amit épp telepíteni akarsz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
MrCsiT
addikt
válasz csizi90 #29508 üzenetére
Nálam valóban volt egy olyan, hogy PC-n tettem fel a tool-al a legújabb verziójú szoftvert, előtte készítettem mentést, és az elkezdett visszamászni.
Emlékeim szerint, párom telóján, a teló saját update-jeként megkapott update 2 után is visszatelepültek alkalmazások.Aki tett fel esetleg W10 prew-et, az megmondhatja, hogy megmaradtak-e az app-jai, én még nem tettem fel.
Lehet, hogy ez a kettő eset nálam mégis egyedi, és update 2 után másnak megmaradtak az alkalmazásai ugyanúgy, mint azelőtt?
Ha másnál megmaradtak az appok, akkor gyurkikrisz fórumtársnak van igaza, nem lesz semmi gond ..már csak az a kérdés, most akkor, mi van?[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
jim bcs
nagyúr
Microsoft Lumia Hungary
Jelenleg a telefonon keresztül lehetséges alkalmazásokat letölteni.
A weboldalon továbbra is láthatók az alkalmazások, de nem telepíthetők a telefonra.Egyenlőre ennyit tudtam meg az alkalmazások letöltése opció eltávolításáról.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
4Grider
nagyúr
Tudtok olyan online rádió alkalmazást, ami adott bluetooth eszközhöz (jellemzően autós kihangosító) kapcsolódva automatikusan elindul (az utolsó állomással), lecsatlakozáskor pedig leáll?
Bónuszként jó lenne, ha az előre-hátra gombokkal lehetne vele a kedvenc rádiócsatornák között váltogatni.
Konkrétan az autómban lévő androidos navigációs eszközt akarom lecserélni valami wp alapú hardverre, de ugye fontosak lennének az eddig megszokott funkciók... -
Des1gnR
őstag
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Giovan!
addikt
Melyik a legjobb 9GAG alkalmazás szerintetek.A 9gager-t próbáltam,de néha a sima képet is gif-ként kezeli,ami kicsit idegesítő.
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Tudnátok nekem olyan app-ot írni, ami tudja a L630 kameráját webkameraként használni? Találtam egy PocketCam app-ot (fizetős) és megy is a telefon, mint webkamera, de kb 10-20 mp múlva bezárja magát a program. Gondolom a fizetős mivolta miatt. Valami free dolgot tudtok ajánlani ?
Skype-hoz használnám, mert a régi webkamerám bemondta az unalmast és kellene valami ideiglenes megoldás. Előre is köszöntem a segítséget !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
válasz zsoltzsolt #29525 üzenetére
Erre az app fejlesztője tudná a választ(vagy a Budakeszi Vadaspark).
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz zsoltzsolt #29527 üzenetére
Letöltöttem, és a térképre bökve nekem is ez jön elő, nem kijelzőfüggő (735-öm van).
Sanszos, hogy amikor a program indításakor letölti az "aktuális" adatokat, abban vmi hiba van.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz gyurkikrisz #29532 üzenetére
Ja, tetszik: "Update: Or Not"
-
szita.erno
aktív tag
1.Tud valaki olyan alkalmazást amivel online videó,filmeket lehet letölteni? Lumia 735
2.Másik kérdésem minden böngészővel próbáltam filmet letölteni (mobil filmet) de mindig mikor beadja hogy mentés rá katintok és azt írja ki a letöltés nem sikerült.Mi lehet a gond. Van erre valamilyen megoldás?
[ Szerkesztve ]
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
cs1rk3
tag
válasz szita.erno #29534 üzenetére
Uc browser?
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz szita.erno #29534 üzenetére
Én a 630-cal gond nélkül szedtem le mp4 formátumu sorozatot, ahol felajánlotta, hogy lejátszás vagy letöltés. Ja és ezt mind IE alatt.
-
zojjektum
senior tag
Egy napig ingyenes flipper.
http://www.windowsphone.com/s?appid=250cc164-bdab-4c97-b2ef-a87852ad46db -
RaZroX
addikt
Létezik valamilyen ingyenes SnapChat klíens wp-re ?
This is the way
-
StarKiller89
senior tag
akkor mivan, ha egy alkalmazás nem tud frissülni?? konkrétan a Translate alkalmazás kapott ma frissítés, de folyamatosan hibát dobál, több alkalmazást hiba nélkül lefrissített
| Samsung Galaxy S23 |
-
RaZroX
addikt
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ki milyen zseblámpa appot használ?
Let the Zone take me if I am.
-
őstag
Quickkontrol-ban van. Ez egy csempe kirakó...
Van benne zseblámpa csempe és LAKAT (lezáróÖ csempe. Amivel lezárható a képernyő és így kímélhető a gomb.
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/quick-controls/9nblggh18869
Én ezt használom, bár én a lezáró csempe miatt indultam el vele ezen az úton, a zseblámpa már csak hab a tortán.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest