Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hínár929
tag
válasz Partyface007 #30800 üzenetére
Párszor volt a kezemben 950 és a műanyag ellenére minőséginek tűnik.
Én a "fémes" telefonokat szeretem és nálam ez a minőség záloga, de ez a műanyag 950 szerintem nagyon egyben van. -
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
snooze
veterán
Frissült az idökép,de még mindig csak bp 1.ker-böl lehet észlelést beküldeni,holott pont ez volna a célja,hogy mindenhonnan.
Elörejelzés nem marad meg,amit beállítást..még mindig nagyon béta..van mit kalapálni rajta,hogy jo legyen..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
ferrari1
őstag
Működik már bármelyik budapesti menetrend program a futáron kívül? Nem is olyan rég mindegyiknek az volt a válasza mikor kiválasztottam egy járatot, hogy " a mai napon nem közlekedik". Változott ez bármit is?
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Túrázáshoz tudtok valami jó programot? Valami olyan kéne ami végig visz a nyómvonlon és a végén ki tudom rakni facre az út időt meg a szinkülönbséget meg a többi adatot.
Köszönöm a segítséget.Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
Oczu
senior tag
Ödv,
Total Commander beállításban tudna valaki segíteni? Wi-fin kapcsolódnék PC-hez, de nem sikerül.
Szerver neve: A gépem IP címe?
Passziv mód: pipa?
Felhasználó/jelszó: tiszta
Parancsküldés: ?
Tűzfal beállításon kell módosítani?Köszönöm elöre is
-
Hínár929
tag
-
Boonen007
őstag
Akkor most jól értelmezem, hogy Win10-re még nincs az új Időkép app?
-
TCSZ
senior tag
Ma ki próbáltam a Run the Mapet. De nem osztotta meg amit rögzített facen. Csak a saját honlapjának a címét.
Ha az idő is engedi akkor holnap meg a NaviComputer-t tesztelem.Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
Clemi
veterán
Kérdés! Csak nálam, vagy általános hiányosság, hogy a gyári naptár nem hajlandó a névnapokat megjeleníteni, annak ellenére, hogy ki van pipálva az outlook naptárnál a megjelenítés?
-
Bukk900
őstag
Ezek a programok .gpx fájlban rögzítik a túra adatait. A navicomputer is ilyen, fel tudja tölteni onedrive-ba, onnan meg megoszthatod. Vagy egy olyan oldalra töltöd, ami meg tudja jeleníteni grafikusan egy térképen, a "face"-t nem ismerem, hogy tud-e ilyet.
Clemi: névnapok, nálam még működik.
[ Szerkesztve ]
-
Drag77
senior tag
Szia,
ezt is próbáld ki: maaloo outdor
turistautak.hu -ról is tud térképet leszedni,http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
ferrari1
őstag
Ha ezt leellenőrizné nekem valaki, azt nagyon megköszönném!
-
ferrari1
őstag
válasz confuser #30822 üzenetére
Ez ingyenes, Ez meg ez fizetős.
-
bociusz
aktív tag
Ki tudjátok légyszi próbálni, hogy az alábbi kóddal telepíthető-e Windows 10-re a béta app?
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=532540&mstoken=FVWFC-HCGKW-K2TKC-2W4C9-PY3WZ
Egyszer váltható csak be, de ha működik, akkor küldök többet. -
brownus
veterán
üdv,
metro drive-ot használja valaki? (mert nem tudok belépni!?!?, van valami trükk? uninstall, majd vissza? )
most keresgélek,
- Gdrive,
- Client for google drive by DCT - ez fizetős, 3kmelyiket ajánljátok?
-
roby1520
tag
Üdv!lépésszámoló app van ami jól működik?
-
Steelers
senior tag
Frissült az időkép!
-
flesh
aktív tag
válasz bociusz #30845 üzenetére
Szia!
Ez így van, hosszadalmas idő míg kiforrja magát, de az előző androidos verziót béta teszteltem én is, az észrevételeimet abszolút nem vették figyelembe (felirat takarás, kilógó betük, stb.) Most WP8.1 is előjött ez a probléma, van aki nem alapbeállításon használja a betűméretet, ezt vegyétek figyelembe!
Köszi!
Küldtem róla 3 képet is az e-mail címre!
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD