Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
consono
nagyúr
válasz bluemirage #31255 üzenetére
Nincs. Nincs alkalmazások sem, csak "lenses". Ja, ez a Microsoft Camera, mert Lumia Camera sincs (na jó, azt fel lehet még tenni, de nem mindenhova)
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Švejk
őstag
válasz bluemirage #31255 üzenetére
Nyugi, nincsen, mivel a Bing alkalmazás immáron a Bing mobilos oldala gyakorlatilag.
Az Edge-vel együtt ez a legnagyobb gáz a platformon.consono: Nekem van Alkalmazások, de sokra nem megyek vele, mert egyszerűbb közvetlenül elindítani a programok közül.
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
világóra alkalmazás elérhető WP-re ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Ryoo
senior tag
Aki myTubeot használ, működik a képernyő kivetítése okostvre? Windows 10 M beépített képernyő tükrözése működik, de ez nem.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
kopidoo
senior tag
A naptáram nem mutatja a facebook-os születésnapokat, pedig be van kapcsolva az opció. Mi lehet a gond?
-
Švejk
őstag
-
-
Clemi
veterán
Most vissza telepítettem a MyTube-ot (régen már használtam) és egyből működött a cast a TV-re. Most semmit nem csináltam, csak a telefon megkérdezte, hogy engedélyezem-e a párosítást a TV-vel.
Telepítéskor a program ráadásul visszaállította a korábbi adatokat, így bejelentkeztetett a Google fiókommal a Youtube-ra. Egyébként nekem valahol a telefon párosítva van a TV youtube klienssel. -
őstag
-
snooze
veterán
válasz bluemirage #31276 üzenetére
Igaz,de ránézni meg bármikor lehetne telorol,persze ha müködne..
GO Gunners!!!
-
zsoltzsolt
addikt
Tudtaok ajánlani vagy egyáltalán létezik valamilyen jó, kipróbált feladatkezelő? Olyan lenne jó, amin állítani lehetne a feladat állapotát, hogy pl. folyamatban, és jelezne/riasztana is.
Tudom, Wunderlist, de valami más kéne[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
Jött frissítés az Bind MI Band-re, most már tud fw-t is frissíteni.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Ryoo
senior tag
Az adatforgalom appban lehet valahogy 0-ázni a havi Wifi forgalmat? 8.1-ben az is 0-ázódott.
-
jksx
senior tag
Üdv!
Az alkalmazás áruházban telepítés nélkül beragadt appot (8103012e hibakód) hogy lehet eltüntetni?
Próbáltam átállítani, hogy a telefon memóriájába telepítsen SD kártya helyett, de a hiba megmarad.Köszi.
-
zsoltzsolt
addikt
Most nézem, hogy email esetében nincs továbbítás funkció vagy én vagyok ennyire vak?
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz bluemirage #31276 üzenetére
Én szintúgy nem tudtam belépni így kukáztam.
-
tutis
őstag
-
busman
veterán
Most szedhető a ToolkitPro...ingyé van.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Joker88
őstag
Keresnék egy "kalendáriumot" . Olyan programot,lehetőleg valami élő-csempével , ami mutatná hogy az aktuális napon mi történt xy évvel ezelőtt..
pl. a mai napon, március harmadikán 1993-ban hunyt el a gyermekbénulás elleni Sabin csepp kifejlesztője Dr. Albert Sabin.In loving memory of Garrett Lockhart
-
jksx
senior tag
Továbbra is hibakóddal megszakad a telepítés
Próbáltam átállítani, hogy hova telepítsen (SD kártya, vagy telefon). Próbáltam wifi-vel, lekapcsolt wifi-vel mobilnettel.
Lumia 640 XL wp8.1 rendszerrel -
őstag
Nekem is lejött... de az ingyenes... azt is jelenti, hogy dobálja a reklámokat rendesen... és erről tartósan csak 655 Ft-ért lehet lebeszélni. Pl. ha zseblámpát használnál vagy más fontos sürgős dolgot, akkor ne ezt használt... hacsak nem akarod megtudni, hogy Euronics-ban ma akció van...
Nekem annyira nem bejövős... lehet, hogy törölni fogom.
A telefon már újraindítottad? Hátha valami beragadt és azért nem települ.Meliora sunt bono inimica
-
jksx
senior tag
Nekem nem jön le.
Mindent próbáltam már.
Más appot simán letölt, telepít. Megpróbáltam az automatikus frissítést kikapcsolni az áruházban, manuálisan frissíteni, semmi...
Többször is újraindítottam a telefont, az sem oldotta meg a hibát.
8103012e a hibakód.[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Az Időképp nektek nem szokott "befagyni"? Rányomoka csempére, bejön az alaklamzás főoldala, de ott se le, se le, se jobbra, se balra. Csak újratelepítés segít. Másnál van ilyen gond?
-
Ryoo
senior tag
válasz zsoltzsolt #31298 üzenetére
Nem találkoztam ilyesmi problémával, de ritkán nyitogatom, elegendő, amit az élő csempén közöl.
-
foxymaci
senior tag
válasz zsoltzsolt #31298 üzenetére
Nálam volt már ilyen kétszer.
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.