Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a zenelejátszó ajánlásokat!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
naja
aktív tag
Sziasztok! Lehet központilag csak egy appnak külön (Audiocloud) beállítani, hogy csak Wifi-n érhesse el a netet? Valamiféle Data usage whitelist/blacklistre gondolnék. Köszi.
-
Sungoo
addikt
Amatőr kérdés: a frissen telepített messenger bejelentkező hangját hogy tudom beállítani értesítési hangként?
-
Sofian
őstag
Magyar fejlesztésű Tumblr App:
[link] -
tyan
senior tag
Hátha valakit érdekel: Több héttel ezelőtt e-mail, ben érdeklődtem a Volánnál, hogy lesz-e WP-re, Androidra és iPhone-ra menetrend alkalmazás. Azóta sem érkezett válasz. Megkérdeztem továbbá a Sberbankot is, hogy WP-re csinálnak-e alkalmazást. Erre az a válasz érkezett, hogy Androidra, iPhone-ra van, a WP-vel nem foglalkoznak. Eléggé szomorú ez a hozzáállás...
-
A Zéé
addikt
válasz BobTail #29316 üzenetére
ha kivonulnak a magyar piacról, akkor pont nem érdekli őket.
Amúgy nem tudom, hogy mennyi ügyfele lehet a Sberbanknak Magyarországon, de meg lennék lepve, ha tizenpárezernél lényegesen több lenne. Ha ezt elosztjuk a nagy magyar átlaggal az okostelefont használók, azon belül a wp-t használókkal már csak töredékmennyiségről beszélünk. Ennek a kicsi számnak a fele nem használja másra az okostelefonját, mint telefonálására. A maradék fele élből nem foglalkozna bankolással telefonon. A maradék az, akik potenciálisan le is töltenék az appot. Ez a szám szerinted több lenne, mint 2-300 fő? Mert szerintem nem. És szomorú vagy sem, ennyi embernek én se írnék appot.Just a simple Lineman...
-
MATEO6600
őstag
Olyat tud az alap e-mail kliensünk (vagy esetleg más), hogy ne csak az inbox-ba érkező e-maileim esetén jelezzen?
Mert nekem mappába vannak rendezve a feladók, és azokat valamiért nem jelzi külön, csak ha külön rá megyek a mappákra... így meg értelmét veszti a push, hogy nekem kell lekérdezgetni, mikor jött új. -
boxfan
tag
Sygicnél térképfrissítés van....
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
kolosanyi
veterán
Többek között ezért örülök, hogy visszaváltottam droidra. Nem a rendszer hibája, de akkor is rányomja a bélyeget a használhatóságra. Nekem a Polar Flow hiánya volt nagyon fájó, azt napi szinten használom, sokkal kényelmesebb telefonnal vezeték nélkül szinkronizálni, mint tyúkbéllel hülyéskedni.
-
Des1gnR
őstag
Bocsi ha volt már:
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
-
Des1gnR
őstag
válasz ZavaBalazs #29327 üzenetére
Egyelőre úgy is csak az adatforgalmad tudja mutatni, reméljük hamarosan bővítik.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
btudos
nagyúr
válasz ZavaBalazs #29327 üzenetére
Atallitod a telefon regiojat magyarra, az viszi a Store-t is, letoltod, aztan vissza.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz gyurkikrisz #29330 üzenetére
Gondolod nincs olyan itt élő, vodafone-t használó ember, aki nem beszél magyarul?
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
viewdetails
addikt
válasz viewdetails #29336 üzenetére
Sorry, késő van, lehet nem egyre gondolunk?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Mr. Nimbus
senior tag
Ingyenes a Core music.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Mr. Nimbus #29338 üzenetére
Uppss... Benéztem, mégsem. Elvileg holnap, ha jól értelmezem a windows central cikkjét.
-
zojjektum
senior tag
válasz Mr. Nimbus #29339 üzenetére
Mostmár tölthető ingyen.
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
van olyan app amivel nem teljes telefont hanem file-t vagy appokat lehet lekódolni?
kösziNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
brickm
őstag
válasz viewdetails #29337 üzenetére
Nem egyre.
Igazából a call+ ra gondoltam, nem tudom miért sim+ -t írtam, biztos be voltam b szva vagy nem és az a bajom... szóval a
calls+ ról vélemények? -
NGA
addikt
Hangouts-ra van valami program?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik