Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
Egy kis játék ajánló. Nagyon szórakoztató és ötletes játék. El lehet agyalni rajta. 1 dollárt bőven megér.
-
flesh
aktív tag
(#28890) A Zéé
Ezt is kipróbálhatodWaze
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Bukk900
őstag
Microsoft nagyító, meglepően jól használható az apróbetűs részekhez.
-
Clemi
veterán
Csak kérdés, hátha valaki tudja. Létezik a gyári "fényképek" alkalmazásnak alternatívája? Olyanra gondolok, aminél legalább állítható a bélyegképek mérete és nem azok a körömnyi miniatűrök vannak csak.
-
Drag77
senior tag
Cisco vpn AnyConect link
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan program, hogy ha kapok egy sms-t, gmail-t van nem fogadott hívásom akkor addig jelez(rezeg, villog, csörög) amíg meg nem nézem mi is történt? Az nem elég ha csak kiírja egy csempére mert nem akarom mindig a telefont nézegetni. Tudom google a barátom de nem találtam ilyesmit, inkább csak panaszkodnak, hogy miért nem tudja a wp alapból, előre is köszönöm. -
cattus
addikt
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Chuck Norris #28906 üzenetére
olyan WP-s telót keress, amiben van glance kijelző, arra ki tudod bökni a kellő értesítéseket (azt hiszem, max 5-öt, de lehet hogy a lockmix segítségével többet, passz), és lezárt telefon esetén is kijelzi a képernyő, ha van valami. valahogy így.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Benőke
őstag
Droidon volt egy olyan hasznos dolog, hogy be lehetett állítani csendes órákat mikor minden csöndben volt csak a telefonhivások nem. Win ilyet nem tud alapban. Nézelődtem az áruházban, és van 1-2 alkalmazás, de 8.1 esetén nem működik. Van valami progi ami tud ilyet vagy hasonlót?
-
kolosanyi
veterán
-
tybsen
addikt
válasz kolosanyi #28911 üzenetére
"Cortana további kivételeket is kezelni tud: ha például valaki három percen belül kétszer is telefonál, a telefon jelzi a hívást"
Nagyon okos ötlet, de tényleg, tetszik.
Ezen az sms dolgom viszont túl lehetne lépni szerintem, egyre kevesebben használják. Inkább a különböző üzenetküldő szolgáltatásokra / alkalmazás értesítésekre kellene szűrési lehetőség, vagy ezt is tudja Cortana?
-
Chuck Norris
senior tag
válasz ZavaBalazs #28909 üzenetére
A baj az, hogy ezt a kis halvány derengést nem veszem észre csak ha már amúgy is ránéztek a telefonra. Remélem a W10-ig valahogy csak kibírja a droidom.
-
MarQs
senior tag
válasz kolosanyi #28914 üzenetére
"(#28913) tybsen
Az emailek, chat üzenetek megérkeznek, megjelennek az értesítési sávon, de nem jelez se hanggal, se rezgéssel a telefon."Ezt konkrétan hogy érted? Csak mert rezgést és akár egyedi hangjelzést is belehet állítani érkező emailekre, chat üzenetekre - gmail/outlook/facebook/messenger/skype/stb...
"Beállítások -> hangok -> alkalmazások hangjelzéseinek kezelése"
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
MarQs
senior tag
válasz btudos #28920 üzenetére
Jah, vagy úgy!
Pedig még olvastam is a friss posztokat...
Köszi a kiigazítást! Asszem most már tűntem a gép elől.Szerk.
....azért még annyit gyorsan: mem.kártyára tényleg nem lehet lementeni/áthelyezni a navis térképeket? Ezzel a témával én most szembesülök először.[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
kolosanyi
veterán
-
-
tyan
senior tag
Melyik most az összességében legnormálisabb időjárás apo. Fizetős is lehet.
-
egykori
őstag
A Dark Weatherről mit tudtok? Sajna, nem lehet kipróbálni, de kívülről jónak tűnik.
-
egykori
őstag
-
Drag77
senior tag
Elmü közvilágítás hiba bejelentő link
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
duo
addikt
válasz egykori #28931 üzenetére
Szia! Én a dark weathert használom, nekem eddig ez jött be legjobban. Gyors volt 520-on is. Annyi baja van higy fehér háttérnél nem jól olvsható mert a prpgram mem állítja át a betűszínét magának. Zárképernyős dologról nem tudok nyilatkozni azt nem használom. Összességében fasza.😊
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
jmakk
őstag
Sziasztok!
Opera böngészővel van problémám. Nem fordítja el landscape állásba a képet és nem találok erre beállítást sem. A teló Lumia 630 dual. Az elforgatás nincs zárolva, minden más alkalmazásnál működik.
Valakinek tapasztalata ezzel esetleg? -
egykori
őstag
Szia!
Én három dolgot várok el az időjárás apptól: ne felejtsen el frissíteni, a csempe átlátszó legyen és a záróképrnyőn az aznapi időt mutassa.
Amúgy mindent fekete alapon használok, ha lehet.
Barátságtalannak tartom, hogy egyáltalán nincs lehetőség kipróbálásra. Már három nap is segítene a döntésben. -
Des1gnR
őstag
válasz egykori #28938 üzenetére
Én ezt használom és mindent tud amit szeretnél, illetve van kipróbálási lehetőség: Amazing Weather HD
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
veterán
válasz zsoltzsolt #28942 üzenetére
Azt, hogy fold felett 1 meterrel, arnyekban merik ezeket az adatokat, gondolom nem dobta fel meg senki En is tudom, hol vanak miskolcon az allomasok, szoval helyen kezelendoek ezek az adatok
Everybody lies.
-
Bukk900
őstag
válasz zsoltzsolt #28942 üzenetére
A 18-at az amazing csempéjéről, fél hatkor frissítve, a valós 12-őt az időképről, mert nem hittem az előzőnek. Majd a saját bőrömön tapasztaltam kerékpáron és a buszmegállók hőmérőin.
Ma reggeltől megjavult a hetek óta kilépkedő Időkép app!
-
egykori
őstag
Igen, érdemes figyelni ezeket, én is kifogtam már így egy-két jó appot.
Des1gnR: Már két éve elszórakoztam az ingyenes időszakot a 820-ammal, de akkor valamiért nem nem vettem meg. Most pedig nem engedi próbálni, mert benne vagyok a rendszerükben, hiába telt el már tényleg két év.
[ Szerkesztve ]
-
-
NGA
addikt
Olyan időjárás.app, ami a zároló képernyőn tudja a bing wallpapert?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs