Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz Mardel #40449 üzenetére
Ismerős a hozzáállás. Más a logikája, mint amit iksz év alatt megszoktam? Akkor egy használhatatlan szar.
Folyamatosan ilyen meg olyan menüket emlegetsz, holott a W8 használata alapvetően nem menükre épül (a korábbiaké sem, de mindegy). Nem tudod, melyik charm baron mi van? Bele is telne tíz percbe megjegyezned, ha nem utasítanád el mereven a megoldást. Ráadásul ha egérrel dolgozol, nem is vagy köteles használni, mindent meg tudsz oldani charm barok nélkül. Amit nem, az meg olyan gyakori, hogy kibírod.
a) Napi szinten használt desktop program esetében rákattintok az ikonjára a taskbaron. Nem véletlen, hogy én a W98-os Quick Launch megjelenésekor szinte azonnal átálltam a dologra, mert ennél gyorsabb desktopon egyszerűen nincs annak, aki nem szereti az asztalt teleszemetelni (annál még a Start menü is civilizáltabb). A Start menü ehhez képest kínosan lassú és teljesen felesleges baszkódás. Az más kérdés, hogy érintőképernyő esetében kerülöm a desktopot, ha lehetséges.
b) Bár csempegyűlölőknek 8.1-től már egy másodpercig sem kell használniuk a Kezdőképernyőt, de ha mégis lealjasodnak odáig, akkor az egyszer, hatalmas erőfeszítések árán kihelyezett csempéhez (ld. c) pont) görgetnek, szükség esetén kicsit elmozdítják az egeret, majd rákattintanak. Egy hangyaf.sszal ez is egyszerűbb, ráadásul nincs olyan, hogy elfelejtem, hogy az iksz ikon a Start menü melyik almenüjének melyik almenüjében van. Ráadásul amióta vannak majdnem ikon méretű csempék, a kezdőképernyő is sem lesz feltétlenül olyan széles, sőt.
c) Nem napi szinten használt cuccoknál meg még mindig ott a keresés. Kezdőképernyőn az égvilágon sehová nem kell kattintanod, csak elkezded beírni, amire keresel. Ha nem vagy a Kezdőképernyőn, akkor meg elé le kell nyomnod a Windows gombot is. Ha ki akarom tenni a megtalált cuccot a Kezdőképernyőre, vagy a taskbarra, akkor jobbklikk, és még egy klikk. Uramisten, micsoda nagy nehézségek ezek!
Ó igen, tudom, a Start menüben is van keresés, csak éppen ahhoz minek a Start menü?
Próbáltad ezeket? Az alapján, amit leírtál, eszedbe sem jutott.
(#40450) Egon Vissza a pötyögéshez, hogyne. Ezek szerint a fentebb felsorolt lehetőségekről neked sincs fogalmad se. Olyasmiről mondasz véleményt, amiről nagyjából annyit tudsz, hogy szaracsempe. Csak így tovább, nehogy véletlenül tanulj valami újat!
-
Mardel
őstag
válasz pushalias #40451 üzenetére
Teljesen mindegy mert a metro felület egy teljes képernyős start menü nagy lapos 2D ronda "ikonokkal" meg "élő" csempékkel.
Én szeretem teleszemetleni az asztalt, csomó dolgot netről előszőr oda töltök le, pdf, kép, zene stb., aztán onnan rendszerezem máshova, vagy ha nincs kedvem akkor marad ott. Tehát használom és nem csak arra, hogy egy háttérkép legyen rajta és más nem.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
törölt tag
válasz pushalias #40451 üzenetére
"Ismerős a hozzáállás. Más a logikája, mint amit iksz év alatt megszoktam? Akkor egy használhatatlan szar."
az újabb nem mindig jobb. lásd Youtube / Google+. és a Windows 8.1 technikai oldalról jobb, UI felől viszont elég skizofrén.
"Bár csempegyűlölőknek 8.1-től már egy másodpercig sem kell használniuk a Kezdőképernyőt, de ha mégis lealjasodnak odáig, akkor az egyszer, hatalmas erőfeszítések árán kihelyezett csempéhez (ld. c) pont) görgetnek, szükség esetén kicsit elmozdítják az egeret, majd rákattintanak. Egy hangyaf.sszal ez is egyszerűbb, ráadásul nincs olyan, hogy elfelejtem, hogy az iksz ikon a Start menü melyik almenüjének melyik almenüjében van."
keresés, mint mindig. egyébként Start Screen All Apps is ugyanilyen, melyik mappa melyik almappájában van, bár ki van ömlesztve, de az se sokkal jobb.
"A Start menü ehhez képest kínosan lassú és teljesen felesleges baszkódás."
Start Screen is hasonlóképpen.
"Kezdőképernyőn az égvilágon sehová nem kell kattintanod, csak elkezded beírni, amire keresel. Ha nem vagy a Kezdőképernyőn, akkor meg elé le kell nyomnod a Windows gombot is. Ha ki akarom tenni a megtalált cuccot a Kezdőképernyőre, vagy a taskbarra, akkor jobbklikk, és még egy klikk. Uramisten, micsoda nagy nehézségek ezek!"
Start menü esetén is a focust egyből a keresőmező kapja meg. ha ki akarod rakni akárhova, jobb klikk szintén.
"Ó igen, tudom, a Start menüben is van keresés, csak éppen ahhoz minek a Start menü?"
Start Screenen is van keresés, csak ahhoz minek a Start Screen?
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
Sziasztok 2 kérdésem lenne:
1)Frissítettem nemrégiben Win 8.1-re, és azóta ha a Chrome-ot metro módban haszálom, és átváltok asztalra és excelezek egy kicsit meg ilyesmi, amikro visszaváltanék, látom hogy bezárta a chrome-ot, úgyhogy nem tudom folytatni a munkám, hanem keresgethetem ki melyik lapok voltak megnyitva2)Ez a probléma elég régóta megvan de amióta frissítettem, többször jön elő: hiba jelenség: hirtelen a gép meghal teljesen 1mp alatt kikapcsol ez után újraindítja magát, itt a napló
Részletek:
Napló neve: System
Forrás: Microsoft-Windows-Kernel-Power
Dátum: 2013.11.15. 19:40:09
Eseményazonosító:41
Feladatkategória63)
Szint: Kritikus
Kulcsszavak: (2)
Felhasználó: SYSTEM
Számítógép: Dávid
Leírás:
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
Esemény XML:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" />
<EventID>41</EventID>
<Version>3</Version>
<Level>1</Level>
<Task>63</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8000000000000002</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2013-11-15T18:40:09.458561200Z" />
<EventRecordID>46909</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="4" ThreadID="8" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>Dávid</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
<EventData>
<Data Name="BugcheckCode">0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter1">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter2">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter3">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter4">0x0</Data>
<Data Name="SleepInProgress">0</Data>
<Data Name="PowerButtonTimestamp">0</Data>
<Data Name="BootAppStatus">0</Data>
</EventData>
</Event>memtest már volt tehát memória hibát kizárnám.
Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Windpws 8.1 64bitesnek elég 30GB-os partíció?
Köszi
-
puma72
tag
Sziasztok
Újból rákérdeznék Erre a témára.
Van e megoldás a win 8.1-nél az automatikus tárcsázásra?
A linkben található beállításokat már végig csináltam a-z-ig de továbbra sem csatlakozik a gépem a netre automatikusan, sőt csak kézi csatlakozásnál is csak 2-3 x -ra sikerül.[ Szerkesztve ]
Számom +36205747193
-
Mardel
őstag
válasz puma72 #40456 üzenetére
Ezt anno xp alatt (még amikor még nem volt routerem és asl netem volt) úgy oldottam meg, hogy bedoptam az asztalon lévő kapcsolat parancsikonját a start menüben az indítópultba.
"Works like a charm!"
De win8-ban csak így tudod elérni. [link]
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
rayoliviero
veterán
Windows 8.1-et plusz Ati kartyat hasznal itt valaki (7870)?
Mert nekem lefagy a Win, ujrainditas utan be sem tolt, vilagit a kepernyo, de nincs kep. -
pushalias
addikt
válasz #19617792 #40453 üzenetére
„az újabb nem mindig jobb”
Mi lenne, ha azzal vitatkoznál, amit állítottam, és nem azzal, amit nem?
„keresés, mint mindig”
Akkor mégis mi a francra kell a Start menü?
„Start Screen is hasonlóképpen.”
+
„Start Screenen is van keresés, csak ahhoz minek a Start Screen?”Leszámítva az óvodás visszamutogatás kínosságát megint ott tartunk, hogy van valami, aminek a funkciójáról vagy halvány segédfogalmad sincs, vagy szándékosan nem törődsz vele, vagy egyszerűen csak nem érted az egészet, csak kapálózol ellene, hogy az szar. A Start menü tényleg semmi más, mint a néhai Program manager menüsített utódja, az egyetlen extra benne a keresés, míg a Start Screenek a programindítás messze nem az egyetlen funkciója. Olyat is tud. Ha a Start screenen vagy, nincs szükség semmire a kereséshez. Nem jelenik meg teljesen feleslegesen a Start menü.A desktopról meg, ha eddig elviselted a teljesen feleslegesen megjelenő Start menüt, a szaracsempéket is leviselhetnéd, vcsak ahhoz persze le kellene győznöd a Start menü függésedet. Elég felesleges ez a vita, ha úgy vitatkozunk, hogy én valóban tudom is, hogy miről vitatkozom, a másik meg csak a rögeszméit hajtogatja.
-
pushalias
addikt
válasz rayoliviero #40462 üzenetére
A driverek rendesen fent vannak?
-
pushalias
addikt
válasz puma72 #40466 üzenetére
Ez elvben pont nem lenne túl érdekes, hiszen a DSL-hez semmilyen konkrét IP beállítás nem kell az alapértelmezetten kívül. Nem figyeltem, milyen masinád van, ha laptop, akkor a helyedben elvinném valahová, ahol tesztelni tudnám, hogy routerre kötve megy-e.
Ha már itt tartunk, egy beugró szintű router kőkemény 4k forint körül van, egyszer beállítod, és el is felejtheted. 5-7k-ért ugyanez, csak WiFi-t is kapsz, nem vagy odakötve a laptoppal. Idejét nem tudom, mikor állítottam be utoljára klienst közvetlen betárcsázásra.
-
pushalias
addikt
válasz rayoliviero #40467 üzenetére
Ez valami elég érdekes, bár nem általános hiba a W8 driverkezelésben, dolgozhatnának rajta kicsit a fiúk Redmondban. Le kellene kapni a drivert, visszatenni az eredetit, és beállítani, hogy driverek telepítése ne legyen automatikus. És akkor ugye még nem került szóba, mi van, ha másik frissített driver kavar be. Legrosszabb esetben marad a recovery, és utána egyből a driver telepítés megregulázása.
-
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani a 8.1-nél, hogy asztallal, és ne kezdőképernyővel kezdjen? Értem én, hogy nem véletlenül ez a neve, de mit csináljak, nem szeretem... Mea Culpa... -
brd
nagyúr
válasz pushalias #40448 üzenetére
Ez remek, én 22 ikonból nem jönnék ki, már csak a Remote Management Toolok ikonjai több ennél (igen, most egy ikon mutat a folderre, és úgy használom, ne írd le; de a korábbi OS-ben ez, ha máshol nem, a gyakran indítottak között ott voltak, ill. a fontosabbak ki voltak tűzve a Menu tetejére, ez, akárhogy méregetem, bizony gyorsabb elérést tesz lehetővé), ill. ettől még a csempék vették át a Start Menu helyét, amit ugyan én sem sokat használok, de ott még a keresés legalább jól működött, itt gondolkoznom kell, hogy App-e, nem-e a Control Panelhez gondolja tartozni, vagy csak sima file-nak, ill. nem is talál meg mindent, amit a Win7/2008R2 keresője megtalál (tudom, biztosan rossz ütemben írom be a betűket, de az indexelés kész, van egy parancsikon pl. a DHCP managementre az Admin...Tools-ok között, az ikon tulajdonságai között ott a pipa az indexelhetősége, beírom a keresőbe, hogy dhcp és sehol semmi). Sőt, ha egy általam még nem használt gépet kell nyomogatnom, akkor ugye ismét szembetalálom magam a drogfüggők által meghatározott alapbeállításokkal, amelyek jóval kényelmetlenebbek az előző OS-ekben tapasztalhatónál.
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz rgeorge #40428 üzenetére
Sorry, azt nem olvastam, annyi hülye hozzászólás jön. Akkor meg a registryben rá kell keresni a dll nevére, ami a hibaüzenetben szerepel, és jól kitörölni (esetleg beírni ide, hogy hol találta meg, és megmondjuk, biztosan lehet-e).
The only real valuable thing is intuition.
-
törölt tag
válasz pushalias #40463 üzenetére
"Akkor mégis mi a francra kell a Start menü?"
mert azon van a search bar?
"Leszámítva az óvodás visszamutogatás kínosságát megint ott tartunk, hogy van valami, aminek a funkciójáról vagy halvány segédfogalmad sincs, vagy szándékosan nem törődsz vele, vagy egyszerűen csak nem érted az egészet, csak kapálózol ellene, hogy az szar."
első: most azonnal akadj le a kioktató stílusról.
második: képzeld, a 8-at Developer Preview óta használtam (megjelenéskor azonnal letöltöttem) és elég ideig volt kezem alatt a Start Screen, RT appok hogy tudjam mikre jók, mikre képesek és mi a koncepció az egész mögött. és eleinte nagyon tetszett a felület, de aztán idővel ismételten desktop only volt a használat (mert a RT appok funkcionalitása még nem olyan, hogy kiváltson egy desktop appot). mert az "ikon-lerakaton" és keresésen kívül RT app nem lett indítva későbbiekben. és így lett kettő felület alkalmazás / ikon tárolására és onnan való indításra. redundáns felület. és konkrétan nem kapálózok ellene, mert nem találom szarnak, csak éppen számomra kényelmetlen. és nem én vagyok az, aki úgy véd foggal körömmel egy dolgot, hogy lenézi a másikat / felsőbbrendűsködik. hazudsz, ha tagadod."Start Screenek a programindítás messze nem az egyetlen funkciója. Olyat is tud. Ha a Start screenen vagy, nincs szükség semmire a kereséshez. Nem jelenik meg teljesen feleslegesen a Start menü."
de a Start Screen mejelenik ahhoz, hogy keress, nem? dehogynem. összefoglalom így: a 8 Start Screenjének funkcionalitásának egy részhalmaza a régi Start menü funkcionalitása. és pont azon részhalmaz, amit egyébként használtam / használok / használnék a Start Screenen, tehát ikonok / lista, keresés. és adott beállítással nem pluszként jelenik meg, hanem helyette.
"A desktopról meg, ha eddig elviselted a teljesen feleslegesen megjelenő Start menüt, a szaracsempéket is leviselhetnéd, vcsak ahhoz persze le kellene győznöd a Start menü függésedet."
az miért függőség, ha azon gyorsabban navigálok? míg a lassan több, mint 1 év Start Screen használat után is lassú az egérrel kezelés.
egyébként az a különbség, hogy a start menü nem teljes képernyős, nem kell egy ki-be animációt kivárni, nem takarja ki a folyamataimat egy pillanatra se."Elég felesleges ez a vita, ha úgy vitatkozunk, hogy én valóban tudom is, hogy miről vitatkozom, a másik meg csak a rögeszméit hajtogatja."
másodjára is írom: leakadni a kioktató stílusról. MOST! kettő, nem tudod te én mit tudok, vagy mit tapasztaltam, úgyhogy elég nehezen tudod megállapítani ezt. én azt viszont tudom, hogy rettentő elvakult vagy és emellett van egy olyan modorod, amiért IRL permbant osztogatnék.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz puma72 #40470 üzenetére
Neked az IE 11-ben lathato a Beallitasok - Kapcsolatok fulon a kovetkezo?
Mert en is feltettem a 8.1-et mint frissiteskent, mint tiszta telepitessel, de az IE-ben nem volt ilyen opcio, pl az Automatikus tarcsazas mindig .... ezert es meg masert is visszatertem a sima W8-hoz.
-
BlackSoft
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy mit jelent az, ha a Windows-t UEFI módban tesszük fel?
Nekem nincs optikai meghajtóm. Fogtam a Win 8.1-es dvd-t és csináltam belőle *.iso-t, majd rábontottam egy pendrive-ra. Arról szerettem volna telepíteni, és beléptem a BIOS-ba, hogy kiválasszam a pendrive-t mint elsődleges meghajtót, hogy arról bootoljon, és felajánlott két lehetőséget:
-Legacy USB mode
-UEFI USB BootNa most az UEFI-s módszer volt alapértelmezettként megadva, és azt javasolta, hogy úgy célszerű bootolni. Mentettem, újraindult, majd feltettem a rendszert az USB-ről, mint minden alkalommal dvd-ről is.
Na de most jön a trükk A Windows már az első indításnál nem a szokásos logóval indult, hanem nagy meglepetésemre egy ROG-os logóval, mint indításkor a BIOS check képernyőnél
Oké, rögtön tudtam, hogy ez azért van, mert ROG alaplapom van, és UEFI módban telepítettem. De mégis miért?????
Szóval én ezt nem értem alapból, hogy UEFI... De azt még jobban nem értem, hogy milyen futurisztikus űrtechnológiával képes az alaplapom egy Windows 8.1-es boot logót lecserélni, holott amikor vettem az alaplapomat sehol nem létezett a Win 8... És mellesleg ki kérte hogy cserélje le?
Amúgy tök jól néz ki, meg minden, csak számomra érthetetlen, mert eddig a telepítésig még az UEFI-ről is maximum véletlen hallottam...---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
pushalias
addikt
válasz #19617792 #40481 üzenetére
Kétszázadszor is csak annyit tudtunk meg, hogy gyűlölöd a Start Screent - mert csak. Ahhoz képest baromi sokat írtál a semmiről. Nem véletlenül írtam, hogy nincs értelme ennek.
Egyébként helyesbítek: a metrós appokal való bajaidat (igen, bizony van egy rakat elég szar, és a W8 alap állapotában még a jókkal is folyton baj volt, ezt szerencsére a 8.1 jórészt javított — lám, így védem én elvtelenül a rendszert) kivetíted arra is, ami jó benne.
Te bajod.... Moderálva]
Ne személyeskedj!
[ Módosította: Qru ]
-
L_YKing
addikt
Megoldottam a problémát.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
SB93
csendes tag
Sziasztok!
8.1-re frissítéskor elvileg a Windows eltávolította az Internet Explorer-t a tálcáról/kezdőképernyéről. Ennek ellenére ott van mindkét helyen, de indulásnál mindig felugrik a böngészőválasztás. Ezt hogyan lehetne kilőni?
Előre is köszönöm,
Bálint
www.balintsfuture.wordpress.com
-
szabeska
addikt
válasz pushalias #40487 üzenetére
miert kell adni ala a lovat meg az utolso sorban, biztos ami biztos, hogy megint reagaljon? hagyjatok mar abba, legyszives. minden ember mas, kulonbozo a velemenye, ez van. nem kell egymast szapulni. ezt mindkettotoknek irom. nem er annyit a windows, hogy ket ember veszekedjen miatta. menjetek, igyatok egy sort egyutt azt' minden jó lesz. koszi.
[ Szerkesztve ]
F1
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Mivel nem nálam van a hiba, így nem minden infó áll rendelkezésemre, de a lényeg nagyjából:
Adott T-s net Cisco EPC3925 routerrel és adott egy HP 650 laptop gyárilag Win 8-cal szerelve. 8.1-re frissítés után a wifi folyamatosan szakadozik, a routerre nem lehet felkapcsolódni, ha véletlenül kapcsolódnak, akkor is hamar ledobja. Néha magától is felkapcsolódik, de akkor is lassú és rossz minőségű a kapcsolat. A 8.1 az N-es és G-s wifi szabványok közötti nem jó átjárhatóságról beszél, de eddig nem volt gond.
Mit állíthatott el a frissítés? Mi lehet a megoldás, hogy újra jó legyen a netkapcsolat?
Köszi.
-
puma72
tag
válasz Steelmanus #40484 üzenetére
Nem látható sehol az Automatikus tárcsázás mindig,amikor nincs hálózati kapcsolat.
Én is ezt a beállítást hiányolom a Win 8.1-ből. A sima 8-ban még meg volt és ott nem is volt gondom a csatlakozással.Számom +36205747193
-
-
nagyúr
válasz rgeorge #40496 üzenetére
Van ilyen hiba benne, hogy mindig feldobja az ablakot. Egyszer nekem is előjött de egy kis állítgatással ki lehet kapcsolni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Clemi
veterán
Feljebb szóba került az UEFI telepítés. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a secure boot funkciót értem, de kérdés persze ez milyen lassulást, vagy galibát okozhat a boot során. A másik felmerülő kérdés viszont, hogy az UEFI módon telepített W8 mennyivel indul vajon gyorsabban, mint a BIOS kompatibilis módon telepített?
Nekem ugyan UEFI BIOS van a gépemen, de mivel NTFS-re formázott pendrive-ról telepítettem, fel se merült az UEFI kompatibilis telepítés, és már olyan régen olvastam róla, hogy azt is elfelejtettem hogy van ilyen.
-
addikt
Ezen hozzászólás szerint próbálom telepíteni a win 8.1 et (vagyis clean installhoz szeretnem kiírni amit leszed)
De a 8 as letöltő ugye egyből kéri a cd kulcsomat amit ha megadok ezt írja ki : Ezzel a termékkulccsal nem telepitheto a windows 8 kereskedelmi változata.
Eredeti Win 8 x64 pro (HU) van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest