Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
Frissítettem biost, kiszedtem minden nem feltétlenül szükségest a gépből.
Először produkálta azt a hibát, amit eddig, aztán az egész telepítés el ment sokáig, és a végén 0x80000001 az új hiba. Ezzel mit lehet kezdeni? -
Primary92
senior tag
válasz Tournament #40852 üzenetére
A 0x80070570 kódot a telepítéskor, a második bekezdés 1-3% környékén, ez a 80000001-et pedig ugyanennek a pontnak a legvégén. Igazából nem tudom hogyan jutottam tovább a az első hibán.
Most az van, hogy ugyan elszállt 0x80000001-el a végén (pont nem volt előtte), viszont már tud butulni merevlemezről. Megnézem végig megy-e a telepítés. -
micafighter
nagyúr
válasz 800.henrik #40855 üzenetére
-
Mardel
őstag
válasz 800.henrik #40855 üzenetére
Mert nem allitottal be masikat.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Sikerült valamit feltelepítenem, amitől ha bezárom az asztali ie-t, akkor hibaüzenettel ál le. Hogyan lehetne újra telepíteni csak az asztali ie-t? De lehet a win 8.1 frissítésekor történt valami, mert kb akkor kezdődött, csak először nem törődtem vele, de most már zavar.
Köszönöm a válaszokat -
800.henrik
senior tag
válasz micafighter #40856 üzenetére
Ok, de eddig nem volt kék az háttér..
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
QuToR
tag
Sziasztok!
Van lehetősőg Win8.1-ben időzíteni a biztonsági mentést? Ugyanúgy mint annó Win 7-nél beállítottam, hogy minden hajnalban 3:00-kor csináljon egy biztonsági mentést.
Van ilyen lehetőség win8.1-ben?Köszi, sziasztok
QuToR
-
-
mikes93
újonc
Sziasztok! Nagy problémám van a win 8.1 el, 1 hónapja van fent a rendszer és most azt találta ki tegnap este (hirtelen) hogy indítás után 1 perccel kb lelassul a kurzor reakcióidő majd meg is áll, szó szerint lefagy.
A folyamatoknál a rendszerfolyamatok terhelik a lemezt 100% osan, valószínűleg innen ered a probléma.
Vírust kétlem, futtattam már és újrarakni sem szeretném. Ha valaki tud használható tippet adni azt nagyon megköszönném. -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Ebben esetleg valaki segíteni?
Sic Parvis Magna
-
tomp
félisten
Megjelent az első hivatalosan is 8.1-es Intel HD driver! 18-án adták ki és ma a Windows Update szólt is, hogy fontos frissítésem van. A múltkori 10GB-os Nvidia/Microsoft frissítés után féltem egy kicsit de 1,5perc alatt fel is ment a 60megás csomag.
-
tomp
félisten
válasz rayoliviero #40872 üzenetére
Eddig sima 8-as driver volt. Azokat nem lehetett szimplán frissíteni csak ha előtte lepucolta az ember az egészet. Ellenben a 8.1-es szó nélkül felment az Update-el.
-
vlevi
nagyúr
Nincs A Win7 mentése baromijó volt, nem tudom, miért kellett kivenni
Annyira nincs, hogy most pl. kellene a másik gépemről (amin win7 van) néhány file, itt van a mentett backupja, csomó zip file, de mivel azt nem tudom a win8.1-el visszaállítani normálisan, ezért olyan, mintha itt sem lenne.
Illetve rendszer képet azt lehet menteni, de szerintem azt sem ütemezetten.
A File History lenne mentésre való, de azt én nem nevezném backupnak. Az egy vicc, már bocsánat a kifejezésért. A célmeghajtó 20%-t hajlandó maximum haszunálni, tehát terabájtos vinyó nélkül hozzá se kezdj, és lesz rajta mindíg 800Giga szabad helyed Ezenkívül a libraries részt lehet vele csak menteni, amiből pl. a videókat totál felesleges, na, de mindegy. A másik nagy baja, hogy a librariesen keresztül bekonfigolni azt, hogy a c:\users benne legyen egy bakcupban, de onnan a videó ne, zene sem kell, appdata\locallow, temp, satöbbi szintén kihagyandó, az szerintem megoldhatatlan vele. Azt sem tudom, mit állítana vissza. -
Johnny194
aktív tag
Üdv!
Az a helyzet, hogy valamiért nem akar működni a flash a gépemen. Se Opera 12-ben se Opera 15-ben, se Firefox-ban egyedül a Chrome-ban működik. Letöröltem, csináltam registry cleaninget, visszaraktam, nem akart működni.
Amit a hiba előtt csináltam: Firefoxban az about:configban piszkáltam pár cuccot, hogy gyorsabb legyen. Ezeket azóta visszacsináltam, és a Firefoxot is letöröltem. Letöltöttem a Tune-Up Utilities 2014-et és pár optimalizációt beállítottam, köztük ha jól emlékszem kettő internetet érintő is volt. Azóta az internetbeállításokat a vezérlőpultban alaphelyzetbe állítottam és letöröltem a Tune-Up-ot.
Most újra próbáltam a Flash újratelepítését, de már le sem engedi tölteni, a Download now-ra kattintva kirak a főoldalra. Még az elvileg beépített flash-el rendelkező IE-ben sem megy.
Gép: HP Probook 4535s, WIn8.1 64bit, Samsung SSDHogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Jeol001
újonc
Sziasztok. Nagyon-nagyon kezdő vagyok szoftverek terén, szóval lehet, hogy hülyeséget kérdezek.
Vettem egy freedos laptopot, feltettem rá egy tört win7-et(csak addig,amíg megvásároltam a win8.1 licenszét). Formáztam a gépet, feltelepítettem a 8.1-et, és aktiváltam telefonon keresztül. Na most a kérdésem az lenne, hogy az OS így normálisan fog működni? Csak mert azt olvastam a Microsoft honlapján is + különböző oldalakon, hogy nincsen közvetlen telepítési mód, hanem a win8as rendszert kellene telepíteni az összes frissítéssel és úgy telepíteni az Áruházból a 8.1-et,viszont egy tiszta ssd-re tettem a 8.1-et a Microsoft weboldaláról.
Remélem érthetően írtam le a problémát. Eddig nem volt semmi fennakadás, de főleg munkára kellene a gép, és nem akarom, hogy egy kritikus helyzetben omoljon össze a rendszer.
Előre is köszi a válaszokat.
-
tomp
félisten
válasz Jeol001 #40879 üzenetére
Van arra mód, hogy a Chrome Modern UI módban elindított zene akkor is szóljon ha átlépek az asztalra? Play Music-ban elindított zene csak akkor szól ha aktív a böngésző ablaka. Ha átlépek, elhalkul a zene. Visszalépéskor megy tovább. Azaz nem áll meg, megy csak a hangot veszi le.
-
kriszute
tag
Sziasztok feltettem a Windows 8 .1 et felállt a rendszer es lila képernyő kifagyot es azóta is ha bekapcsolom ugyan ez van mitől lehet ?
Sötétedés után kitágul a világ :)
-
t72killer
titán
válasz daveoff #40817 üzenetére
Clean install: felteszed Generic kulccsal a 8.1-et :
Core: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
Professional: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
Enterprise: MNDGV-M6PKV-DV4DR-CYY8X-2YRXH
FHQNR-XYXYC-8PMHT-TV4PH-DRQ3HEzekután a saját win8-as kulcsoddal aktiválod a gépházban.
Más, kérdés: megpróbáltam ráerőltetni a 8.1-et az ősöreg eeePc 1001-esemre, de hiába állítottam be a biost, hogy vegye be az USB telepítőt, nem hajlandó elfogadni. Win7-tel érdekes módon nem volt gond.
Mi lehet a baj? vmi bootsectoros beállítást kéne eszközölni a telepítőkészleten? (MBR, UEFI - ami ugyebár egy 3+éves alap netbooknál nincs okosságok?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
micafighter
nagyúr
válasz Jeol001 #40879 üzenetére
Lehet telepíteni közvetlenül a 8.1-et is. Például Microsoft MSDN honlapján fent van a 8.1 ISO formátumban, azt kiírod DVDre vagy Pendrive-ra, és telepíted. Ezek az ISO-k fent vannak különbözö fájlmegosztó helyeken is, de kell hozzá egy legális aktiváló kód, hogy használni tudd.
A 8-at is lehet telepíteni, és ha minden Win Update-et telepítesz hozzá, akkor a Windows Store-ban ingyenesen letöltheted a 8.1 frissítést. De szerintem akkor már egyszerübb a 8.1-et telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
válasz kriszute #40883 üzenetére
ha arra a gépre raktad ami az aláírásodban van, akkor első körben load bios defaultot tolj neki, ne old fel a cpuban a magokat!
Első körben erre tippelek, mivel a deszkád, 95Wig fogad cpukat, feloldva többet hamizik, szvsz a tuning nem oké.
(nem nem arra voltam kíváncsi, hogy win7 alatt meg jó volt)[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Személy szerint én például már a W7 mentés funkcióit se használtam. Egy darabig csinálgattam ugyan rendszer mentéseket a lemezképpel együtt, de mivel a W7 nekem soha nem omlott össze olyan szinten, hogy visszaállítást kellett volna indítanom, így letettem a használatáról. Ha 1 év után dől be egy rendszer, inkább csinálok egy tiszta telepítést.
Az adataim persze mentegetem rendszeresen, de erre a célra tökéletesen megfelelő SynBackFree programot használom. Nem akarom a progtamot reklámozni, viszont mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyakorlatilag tökéletesen paraméterezhető, gyorsan és ütemezhetően működik, ráadásul akár magyar nyelven is használható. Igaz erről nem lehet lemezkép alapú rendszer visszaállítást végezni, így az az opció nincs, mint a beépített esetén, hogy a mentésből kérve a rendszer helyreállítást, minden ott folytatódik ahol a munka abba maradt. De ez legalább jól működik és van és ingyenes. -
-
t72killer
titán
Még hibajelzésig sem jutok el, egyszerűen nem ismeri fel, h telepítő pendrive van benne. (ill. Hibajelzés van, csak az még a bios-ból jön, nem a win mondja, h nem akar települni). Ma este még próbálkozom pár beállítással.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Clemi
veterán
Egyszer már kérdeztem erről, hogy másnál is fennáll-e ez a gond, de talán átsiklottatok a kérdés fölött. Érdekes és számomra nagyon idegesítő probléma, amivel küzdök és lövésem nincs mi lehet a megoldás.
Arról van szó, hogy ha a rendszer intézőjével nyitok meg egy képeket tartalmazó mappát, semmi gond. Ellenben ha valamelyik böngészőből teszem ugyanezt, például akár ide is kép feltöltéshez a fájl kiválasztása után a W7-ben használt régi intéző ablak jelenik meg, és abban a képek nagy részének nincs előnézeti képe.
Valahogy így tudom szemléltetni.
Erre van valakinek tippje, hogy miért lehet? Például ennek a most feltöltött képnek sem volt előnézeti képe, pedig a képmetszővel csináltam, pont úgy mint a korábbi képeket amiket posztoltam, de azoknak most látszott a felbukkanó ablakban a miniatűrje.
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Megérkezett a Win 8, de nem tudom telepíteni a kulccsal ami benne van, már a telepítő is azt mondja, hogy nem megfelelő. Feltelepítettem a másik kulcsommal ami fut már az egyik gépen.
Ha most elindítok egy telefonos aktiválást, akkor a régi kulcs alapján csinálja meg és nem fog működni a régi gépen, vagy hogyan történik?
Mit javasoltok, mit próbáljak?
-
Arcképgyáros
Sziasztok, steam és a steames játékok hogy viselkednek a 8.1-en?
-
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest