Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz daimonion #39241 üzenetére
Azért kell pont játékkor visszavenni a teljesítményt, mert laptopról van szó, és szeretném még ha pár évig laptop maradna, mert azért valamivel jobbat tesz a gépnek az, ha max 65-70 fokon duruzsol, mint hadszóljon minden játék ultra grafikán, szerencsétlen laptop meg tojássütőként funkcionál szóval szeretem inkább a biztonságosabb játékost játszani nem mellesleg akkor nem is kell annyira hűtenie és csendesebb is. Lehet butus vagyok de én így szoktam játszani vele. Már újra is telepítettem és most ott a beállítás nekem is. Tippem az lesz, hogy valami Dell specifikus sz*r tett keresztbe, most nem tettem már fel olyat, megy a szekér anélkül is.
-
LonGleY
veterán
válasz Kezdő Balázs #39252 üzenetére
ez mitől lehet?
Szerintem ezt már megválaszoltad. A következő kérdés, hogy miként tudod maradéktalanul eltávolítani azt a - már nevéből ítélve is - kamu szutykot.
-
szabeska
addikt
válasz Kezdő Balázs #39252 üzenetére
csak ccleaner, mas nem kell. ezeket a szarokat felesleges telepiteni, tobbet artanak mint hasznalnak. bút búszter, lol.... felesleges. egy gep amugy is csak RAM, esetleg PROCESSZOR BOVITESSEL lesz gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
F1
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #39242 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget, elnézést hogy nem használtam a keresőt, de mobilról tényleg kicsit bonyolult lett volna, és főleg időigényes.
Mindig új partíciót csinálok egy Win telepítésnél, de most ez nem jött.Visszaraktam a 7-et, máskor próbálkozom a 8-cal.
Köszönöm mégegyszer! -
kkdesign
senior tag
válasz LonGleY #39253 üzenetére
Ezzel egyetértek, ilyesmi program az Advanced System Care, van belőle ingyenes és Pro, a Prot ajánlom, de képes lefogni a gépet( enyém legalábbis ha minden háttérhülyeségét engedem neki akkor lefogja ). Én azt csak ilyen néhai tisztogatásra használom és akkor tök jó dolog Ha gondolod próbáld ki!
ui: CCleaner is jó kis progi, bár én az általam említett program pártján állok[ Szerkesztve ]
-
bon
őstag
válasz szabeska #39254 üzenetére
Ccleaner se kell, soha se használtam és hiányát se éreztem, teljesen feleslegesek a takarító programok, nem egyszer ők okozzák a problémát.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
LonGleY
veterán
A CCleaner-el nincs semmi baj, csak cache-eket és temp-eket töröl. Az az egyetlen elfogadható, profi cucc.
Mivel az alapjuzerek nem foglalkoznak egyáltalán a takarítással, a CCleaner párhavonta történő futtatása jópár gigát tud felszabadítani. Erre nem mondanám, hogy fölösleges.
Plusz ott van a felületén a programeltávolító, ez is hasznos kiegészítője a rendszernek. Semmi extrát nem csinál, csak gyorsabban működik a lista, mint a win-be épített (illetve több uninstall is elindítható benne egyszerre).
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
Ilyen konfiggal en sem ereznem.... De nah... Chrome pl hajlamos belassulni nalam par het utan, olyankor pl jol jon. Vagy uninstallalas utan registryt takaritani. Viszont ez egy alap szintu/egyszeru program, nem ugy mint a tobbi, amiben 1000 funkcio van, ezaltal teljesen felforgatja es o maga lassitja es cseszi el a rendszert.
[ Szerkesztve ]
F1
-
edeleny
őstag
válasz edeleny #39248 üzenetére
Vissza az egész!
Nem a letöltött driver hiánya okozta a fagyásokat!Az előző írásom óta, ujraindítás után kb 5x fagyott le ez az ipari hulladék.
Most valami olyan kínja van, hogy a legutóbb csatlakoztatott USB eszköz nem megfelelő!
Semmit sem csatlakoztattam, az összes USB port üres. (egyen van rajta a nyomtató, de az ki van kapcsolva)
Mivel minden alkalommal úgy fagyott le, hogy nem látta utána a BIOS sem az SSD-t, gyanítom azt nézi USB-nek!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Kezdő Balázs
tag
Én azt hittem,hogy ez vmi tökjó program és egyébként a http://www.cnet.com/ oldalról töltöttem le ,de már is töröltem ,köszönöm a segítséged
Üdv:Balázs
-
Nescafé
őstag
üdv
Egy adott termékkulcsot csak 1 eszközön lehet használni? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Anathema67
tag
Sziasztok,
Win 8.1-et sikerült az SSD-re MBR módban telepíteni. Olvastam hogy a GPT a jobb. Lehetséges új telepítés nélkül MBR-ből GPT-re konvertálni? köszi
-
törölt tag
válasz Anathema67 #39266 üzenetére
a GPT akkor jobb / kell, ha egy adott lemezed 2TB-nál nagyobb, illetve ha UEFI-s géped van.
-
edeleny
őstag
IGEN a BIOS a legujabb, az előző verzió sem volt jobb.
Win7-es driver?
Na azt még többek ajánlására nem próbáltam, de megteszem!
Végül is csak a láncaimat (fagyásokat) veszíthetem!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Rexcor
őstag
Feltettem ma a win 8.1-et és olyan problémám lenne hogy az alaplapi drivert nem tudom feltenni mert csak win7-től lefelé támogatja az op. rendszereket és a netet sem sikerült így feltennem. Mit tudok ilyenkor tenni?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
válasz Rexcor #39271 üzenetére
Driver pack soéution ezt letöltöd bemountolod Ö megkeresi milyen driverod hiányzik majd telepíted és örülsz..Ne félj tud magyarul is így mindent meg tudsz csinálni
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz Coolmat #39249 üzenetére
pl. Hirens boot lemezen van felhasználói jogosultságot matatni tudó program. Boot-olsz a lemezről és a megfelelő programmal adsz admin jogot a felhasználónak. Fájdalommentes megoldás.
Itt [link] van egy értekezés a témában, bár itt letiltott felhasználói fiók aktiválásával kapcsolatban merült fel pár ilyen program
read-only mode on the forum
-
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a 8.1-et és 2 problémám lenne:
1: A felhasználó fióknál lehúztam a csúszkát teljesen, de pl. total commanderben továbbra is kérdezget amikor másolni akarok fájlokat. Ezt ki lehet vhogy kapcsolni?
2: Játékoknál FPS csökkenést tapasztaltam elég jelentős mértékben. Geforce kártyám van driver a legfrissebb. Más is tapasztalt lassulást vagy csak nálam nem stimmel valami?Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Kb másfél hónapja vettem egy Fujitsu laptopot amire átmeneti megoldásként Windows Vista Home Basic rendszert telepítettem ( csak ez volt itthon jogtisztán ).
Ma megvettem a Windows 8-at mivel egy helyi kis bolt leakciózta ( gondolom ki akarták futtatni a sima Win 8-at hogy már megjelent a 8.1 ).
Szépen fel is ment a laptopra. Rögtön indítottam is a frissítést 8.1-re. A frissítés is szépen lezajlott.
Ahogy elindult a Win 8.1 rögtön szemet szúrt a jobb alsó sarokban ez:Ez mit jelent? Hogyan tudnám eltüntetni?
A másik problémám az lenne hogy ahányszor bekapcsolom vagy felébresztem a gépet alvó állapotból kéri a Microsoft fiókom jelszavát és nem elég neki hogy beütöm a jelszót. Utána még küld egy SMS-t a telefonomra amiben egy kód van és azt is be kell még írnom hogy használni tudjam a gépemet.
Minek állított be önfejűen ilyen szuperbiztos védelmet a gépemre a Windows? Hogyan lehetne ezt kikapcsolni? -
rayoliviero
veterán
-
HAL-9000
tag
Hol lehet beállítani, hogy amikor akkumulátorról megy a gép, a Windows jelezzen 15 - 10 - 5 %-nál majd ha elérem a 3%-ot kapcsoljon ki?
Kétféle Apple felhasználó létezik… Aki nem ért a számítógépekhez, és aki nem ért a telefonokhoz.
-
bopeti98
őstag
válasz rayoliviero #39287 üzenetére
Köszi!
A jelszókérés kikapcsolását is megtaláltam a gépházban.
-
stewe780
őstag
válasz edeleny #39260 üzenetére
A céges gépemen volt ilyen. Úgy fagyott, hogy utána még resettel sem látta az ssd-t, csak a kikapcs/bekapcs segített. Az ssd-t áttéve másik gépbe nem lehetett egy normál copyval teleírni, belepusztult, kuka lett... Nem biztos, hogy ez a gond, de ha van rá lehetőséged, próbáld meg az ssd-t egy másik gépbe, hogy a szimpla copy megy-e rajta.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
bayarena
aktív tag
sziasztok!
Ma feltelepítettem a win8-at, és két kérdésem lenne:
1: Egy SSD-re telepítettem, és mellette van egy sata-s vincsi is, telepítés előtt persze ahci-ra állítottam a bioszban a sata mode-ot. Namost sikeresen felkerült a win8, de csak az ssd-t látja, a vincsit nem.
Van valami ötlet? (telepítésnél látta azt is, szóval engedte volna, hogy a vincsire telepítsem)
2. Hogy lehet beállítani, hogy a tálca átlátszó legyen, mint a win7-nél?
a start gombot már megoldottam a classic shell-el, de ezt az átlátszóságot eddig nem tudtam.Előre is köszönöm a segítséget
-
stracker06
aktív tag
Sziasztok!
SOS segítség kellene!
Van egy laptopom, amire gyárilag telepítve volt a win8. Kb 2 hete frissítettem win 8.1-re, maradt ugye az eredeti hivatalos licenc, meg stb., működik is a 8.1.Azonban vírusok, stb miatt ma úgy gondoltam, hogy csinálok egy alapállapotra történő visszaállítást. Meglepődtem, mert a rendszer nem engedte, azt írta ki, hogy néhány fájl hiányzik és helyezzem be a rendszer telepítőjét vagy a helyreállítási adathordozót. Na, nekem ezek közül egyik sincsen, mivel alapból telepítve vot a gépre az op. rendszer, semmit sem adtak hozzá.
Ilyenkor mit lehet csinálni a szervizen kívül?
SFm™
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest