Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Vezérlőpult - Rendszer és biztonság - Energiagazdálkodási lehetőségek - baloldalt A főkapcsoló funkciójának megadása - katt a Jelenleg el nem érhető beállítások módosítása szövegre az ablak felső részén - Most pedig már ki tudod kapcsolni a Gyors rendszerindítás bekapcsolása (ajánlott) beállítást
Power Options - Energiagazdálkodási lehetőségek
Choose what the power button does - A főkapcsoló funkciójának megadása
Change settings that are currently unavailable - Jelenleg el nem érhető beállítások módosításaSzerk.
GoodSpeedLOL...honnan ez a méretes rendszerhiba memképfájlok? Gond van a rendszerrel?
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
zack
nagyúr
Win8 Enterprise Edition x64 van fent, és van egy kérdőjeles eszköz az eszközkezelőben.
Intel(R) Z77 Express Chipset LPC Controller - 1E44
(Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28))Fent van az Intel chipest drivere, most találtam egy újabbat, de az se oldotta meg.
Tudja valaki hogy ez a rész a chipsetben miért felelős, és van e megoldás a problémára?Feltettem ezt is, ami állítólag megoldás a problémára, de telepítés után azt mondja, nem talált eszközt a BIOS-ban.
Ötlet?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Sonja
nagyúr
Ez is fent van? Ha nincs, telepítsd. Én csak a chipset driver-t, meg ezt tettem fel, és nincs problémám.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
zack
nagyúr
Driver scanner se oldotta meg, bár talált 1-2 frissíteni valót....Kitörlöm az eszközkezelőből, hátha.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
rontó80
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, win8-at használok, most tanulgatom. A problémám az, hogy megnyitom a chrome böngészőt, benne a youtubet egy zenével amit hallgatni szeretnék, de amikor tárcára kerül, másik alkalmazásra váltok leáll a lejátszás nem hallani a zenét.
Hogyan lehetne azt elérni, hogy a háttérben folytatódjon a lejátszás.A választ előre is köszönöm.
-
puma72
tag
-
puma72
tag
válasz rontó80 #39415 üzenetére
Érte!
Nem értelmeztem a kérdést rendessen!
Szerintem másik böngészövel tudod orvosolni.
-fut a crome lent és te közben az explorerrel böngészgetsz tovább.
Szerintem ez a megoldás.
Nekem a Firefox nem csinál ilyet, nyitok új ablakot vele és megy minden tovább a háttérben.Számom +36205747193
-
rontó80
csendes tag
válasz puma72 #39416 üzenetére
Leírom akkor pontosabban:
Fut a cromeon a youtube egy zene szalad rajta, vagy egy videó mindegy, számomra a hang a lényeg.
E mellett szeretnék mondjuk szöveget szerkeszteni, de bármi más is lehet. Amikor átlépek ebbe a másik alkalmazásba, megszűnik a lejátszás nem hallom a zenét. Ezt xp, linux alatt nem tapasztaltam, hogyan lehet orvosolni.Türelmedet köszönöm eddig is.
-
PuMbA
titán
Ez a Win 8.1 nagyon király, szó nélkül felmegy Radeon 6480G + 7400M-mel rendelkező laptopra az AMD honlapjáról letölthető legújabb asztali driver és hiba nélkül működik, vált is a kettő között Win7-en meg csak a noti gyártó honlapjáról letölthető volt hajlandó működni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Te jól jártál, mert un. újabb generációs VGA-d és lapod van, amivel igazából nincs is baja a 8.1-nek. Sokan azok közül szívnak, akik a Legacy driveres cuccokat használják. (Radeon HD4000 és korábbi VGA-k). Előre eltervezett elavultatás. Ez az AMD üzletpolitikája. Más gyártóknál is előfordul ez, de nem ennyire markánsan.
-
puma72
tag
Hibakódok a net kapcsolatnál win 8.1 alatt Első csatlakozási próba 651, második csatlakozási próba 734 és harmadszorra van netkapcsolat.
Most szerintem örülnöm kell?Számom +36205747193
-
Old FatBoy
aktív tag
Sziasztok!
Miért nem tudok lemezképet menteni ha több mint 1 Tb hely van a cél meghajtón a forrás pedig csak 223Gb?
Azt írja nincs elég helyem.
Valaki próbált már lemezképet menteni 8.1 alatt?
Ötlet?[ Szerkesztve ]
Audiophile Troll
-
törölt tag
válasz Sub-ZeRo #39421 üzenetére
Az egyiknél az volt a poén, hogy befejeztem a játékot, kimentem csinálni egy cappuccinot... mire jövök vissza a bejelentkezési / zárolási képernyő fogad... ennek mondom nem így kellene lennie, egyből vágtam, hogy volt egy előre be nem tervezett újraindítás
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Kérlek segítsetek, ha tudtok!
VPCEB2M1E laptopomra feltettem a Windows 8.1-et. Azóta sötét a webkamera. A kios zöld led világít, eszközkezelőben ott van, de nem működik. Van erre valami megoldás? Gyártó oldalán nem találok drivert.
Köszi! -
Taifa Díaz
őstag
Hali! 8.1 Pro Preview-ban hol tudom megváltoztatni a Start képernyő - alias Metro UI - háttérszínét? Egyszerűen sehol nem találom
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
zsírsámán
senior tag
válasz Taifa Díaz #39436 üzenetére
Charmbar, settings, personalize.
-
Sonja
nagyúr
válasz Taifa Díaz #39438 üzenetére
De, ott van. Ugye a Kezdőképernyőről nyitod meg a Charm Bar-t?
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
HAL-9000
tag
A legutolsó Synaptics touchpad dirvernél (16.3.15.1) hol lehet beállítani, hogy automatikusan kikapcsoljon a touchpad ha egy usb egeret csatlakoztatunk? És a bal felső koppintásos ki / be kapcsolást miért vették ki?!
Kétféle Apple felhasználó létezik… Aki nem ért a számítógépekhez, és aki nem ért a telefonokhoz.
-
nagyúr
Szerintem a játékot felejtsd el alatta (8.1) mert én is feldobtam és kivágott kékhalállal, meg fagyással. Ha windowsban voltam semi probléma nem volt. Persze a wu-n felajánlott wddm drivert is felraktam és akkor is ez lett belőle.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Old FatBoy #39428 üzenetére
Nem FAT32 a fájlrendszered? Mert ott a max. 2 Gb a fájlméret. Ilyen hibaüzenetet szokott adni.
-
jeni
félisten
válasz Grande Ale #39434 üzenetére
szed le a 7-s verzióhoz valót és kompatibilitási módban telepítsd fel.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
válasz Grande Ale #39434 üzenetére
Közben rájöttem, működik a kamera a hagyományos skype-nál, hangouts-on. A windows 8 kamera app-nál és a win 8 skype-nál sötét. Miért lehet ez? Van megoldás?
Köszi jeni! Neked is ilyen géped van? Melyik a kamera driver?
[ Szerkesztve ]
-
karlkani
aktív tag
-
GEPESZ66
veterán
válasz Grande Ale #39448 üzenetére
A modern felületen nálam se jó, se WIN8-nál, se WIN8.1 -nél.Gondolom app probéma.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...