Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Az mitől lehet, hogy a Win 8.1 néha pillanatok alatt bebootol (tényleg szinte elig villan fel a töltőkarika), néha meg körbeér 3-4-szer ,mire eljutok a sign-in képernyőig :-/Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit olvasgattam a fórumot és látom mégsem annyira tökéletes a rendszer, mint aminek képzeltem. A tegnapi napon lett összerakva egy nagyon minimalista gép, hogy tudjuk tesztelni az új 8-as oprendszert. Ha jól olvastam, akkor én hibáztam a frissítések során, ugyanis amint elérhető volt a 8.1 már töltöttem is lefelé. Viszont azóta, ha frissítést keresek a rendszerhez, több 10 percig is keres, és amit talált 1,2 MB-os frissítést nem tudom letölteni.
A jelenség:
Ha vezérlőpultban kiválasztom a frissítéséket, egy pár percre az alkalmazás lefagy. Ezt persze betudható, hogy nem egy mai gépről van szó, de minden más tökéletesen működik, csak a vezérlőpult nem. Amint észhez tért már működik a frissítés keresése, de a jelenlegi 1,2 MB-os frissítést fél órán át töltötte és már egy órája telepíti. Próbáltam leállítani, de arra sem reagál.A fentebb írtakból kiindulva nagy valószínűséggel én szúrtam el, mivel nem töltöttem le a 8-hoz az összes frissítést, de azért megkérdezem, hogy más is tapasztal e hasonló jelenséget?
Köszönöm szépen előre is a választ!
Üdv.:
Milu
-
konyi79
addikt
Hali!
Kérnék gyors segítséget...
8.1 frissítés ota vannak nyűgök a gépemmel, újra akartam rakni. Lehetőleg kikerülve a 8-8.1 folyamatot. A neten fellelhető megoldás nem jön be (ez), már az első alkalommal közli, mikor kéri a termékkulcsot nem telepíthető kereskedelmi forgalomban lévő verzió ezzel a kulccsal. Pedig bolti lemezes win8, eredeti. Mivel a 8.1 isot semmi biztonságos helyen nem találom, így ez kiesett.
Maradt volna az eredeti lemezes módszer, de a vinyóm helyén ssd van, az odd helyén meg vinyó. A külső usb odd-ről meg nem bootol a köcsög. Kurvára nincs ilyenre se időm, se idegem, elcsesztem vele már csomó időt, a agépet megint szétszedni nem akarom.
Van ötlete valakinek?
Köszi -
Romvr
őstag
Sziasztok!
Érdekes jelenségre lettem figyelmes:
1.) Adva vagyon a munkahelyi gépemen egy sima gyári magyar Win8. Ha lockolom a gépet akkor megjelenik a lock screen, de nem tűnik el egy perc után, hanem ott marad az idők végezetéig. (nem szoktam kikapcsolni mert fut rajta 0-24 pár céges dolog)
2.) Adva van az otthoni laptopom, gyári win8.1-el. Ha lockolom akkor szintén ottmarad világítva a lockscreen az idők végeztéig.
3.) Adva van egy ismerősöm W8-as (virágbolti, hacktivált) gépe, amin tiltva vannak a frissítések. Neki is ezt csinálja.
Tehát adott 3 gép amin különböző vason, különböző körülmények között is ezt csinálja a W8. Ehhez hozzájön még hogy friss telepítés után nekem se az asztalin se a laptopon nem produkálta, csak rá 1-2 hónappal.
Kérdés 1: Lehet ez attól hogy egyikünk se kapcsolja ki soha a gépét? A munkahelyit havonta 1x újraindom. Az otthonit max sleep-be teszem, csak akkor van újraindítva mikor jön rá olyan frissítés. Az ismerősöm gépe pedig kb 6 hónapja max csak sleep-ben volt.
Kérdés 2: Okozhatja ezt VGA driver? Mind három gépben AMD kártya pihen, noha különböző típusúak
Kérdés 3: Létezik valami buhera amivel lehet állítani a lockscreen timeout-ját? Nekem az 5 perc lenne az ideális.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
LLKobe
veterán
-
konyi79
addikt
válasz LLKobe #39660 üzenetére
Nem megy másik gépról se, és az a vicc, ha itt a fórumban lévő generic kóddal próbálom azt elfogadja, majd letöltés helyett kiírja nem lehet csatlakozni az internethez. Úgy, hogy közbe ie11-ből ugyanazon (ugyanazokon) a gépen írok ide. Próbáltam 8.1 core, pro, meg egy win7-es gépről is. mind ugyanez az eredmény.
Marad a torrent, ami vicc. Fizetek 27k-t egy programért, amit ha úgy akarok felrakni nincs benne az odd le kell torrentelni, mert a kódommal még a sima 8-at se engedi letölteni.(#39661) westlake
[ Szerkesztve ]
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok kedves fórumtársak!
Segítséget szeretnék kérni ,légyszíves aki tud segítsen.amikor telepítettem a 8.1-em a C:meghajtóm lett az elsődleges meghajtó magyarán minden telepített dolgaim oda kerülnek,hogyan tudnám azt megoldani,hogy a D:re helyezzek át ,illetve mikor telepítek vmit a gépemre akkor fel ajánlja,hogy C? vagy D?
Előre is köszönöm a segítséget.Üdv:Balázs
-
LLKobe
veterán
válasz Kezdő Balázs #39665 üzenetére
A már telepített dolgokat jó eséllyel újra kell rakni, és a D: -re telepíteni.
A másik kérdést meg nem értem, mikor telepítesz valamit kiválasztod a hogy a D:-re telepítse és készThrough the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Dolphine
addikt
válasz GEPESZ66 #39649 üzenetére
A hivatalos Helpdesk szerint 2-3 hét múlva lesz elérhető a Win8.1 a pedagógusoknak.
Arra nem kaptam választ, hogy lehet-e frissíteni a már meglévőt!A hivatalos válasz:
a Windows 8.1-es változat ugyanúgy lesz elérhető a www.kir.hu-n keresztül, a Windows 8 pedig néhány nap múlva helyre áll, most telt meg a rendszer. Ha gondolja, próbáljon meg frissíteni a héten, addigra működésbe lép ismét.[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
King Unique
titán
válasz Kezdő Balázs #39670 üzenetére
Legtöbb (szinte minden) telepítő mutatja hova fogja telepíteni (C program files mappa), de ott manuálian is kiválaszható más mappa.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz King Unique #39671 üzenetére
Szia!
Az a helyzet,hogy nálam nem mutat semmi ilyesmit,most direkt ki próbáltam és letöltöttem a egy programot és nem ajánlotta fel ,de ez jött be
ez miért van és miért nem tudom kiválasztani,hogy hová települjön a program?Üdv:Balázs
-
LLKobe
veterán
válasz Kezdő Balázs #39672 üzenetére
Itt nyomjál nemet. Akkor engedi máshova tenni, bár ahogy nézem akkor ez a valami nem fog rendesen működni. De ennek már semmi köze a windowshoz.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz Kezdő Balázs #39674 üzenetére
Mutass már egy screent valami "normális" progi telepítéséről, mondjuk egy firefox. Az is ezt mondja? Mert ahogy nézem ez valami speciális progi, ami csak akkor működik jól, ha a C:-re telepíted.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LógaGéza
veterán
válasz LLKobe #39675 üzenetére
Ez a Internet Download Manager - első progik között van mindig amit telepítek
Amúgy ezt is át lehet rakni másik meghajtóra - arra figyelmeztet, hogy az IE biztonsági beállításai miatt nem fogja tudni belerakni a beépülő modulját, ha nem a %programfiles%-ban van."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
konyi79
addikt
westlake, ll-kobe: Köszi mégegyszer!
Hasít a ropogós 8.1 minden programommal együtt! -
LLKobe
veterán
válasz Kezdő Balázs #39677 üzenetére
Ehhh...
Légyszi ne portable verziót, mer az oda pakol ahova ő akar. Egy rendes honlapról szedett firefox telepítőt indíts el, és azt nézd meg. A bal herémet rá hogy felkínálja a telepítés helyét, és amit kiválasztasz oda teszi.
[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
Windows 8 Pro with Media Center fut a gépemen. Hogyan tudok WMC-s tiszta, új 8.1-et telepíteni,( mert ugye csak ilyet tudok telepíteni, mert a kulcsommal csak ilyet tudok aktiválni) ha nincs ilyen telepítő, csak sima 8.1 pro ?
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz Kezdő Balázs #39677 üzenetére
-
LLKobe
veterán
válasz Kezdő Balázs #39682 üzenetére
Egy sima bármilyen fájlt tudsz a D: gyökérbe másolni? Ez vagy jogosultság gond, vagy valami ilyesmi, ez nem normális. Lemezzel minden ok (D: ) ?
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Kezdő Balázs #39682 üzenetére
D:\Firefox -al próbáld meg.
Ha akkos is baj van, akkor HDSentinellel nézz rá arra a lemezre - esetleg még jogosultsághiba lehet.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Kezdő Balázs
tag
válasz LLKobe #39683 üzenetére
Átmásoltam egy jó pár dolgot és ott van,"Lemezzel minden ok (D: ) ?" hát szerintem igen,mert anno mikor Killhates javította a gépünket ,akkor mondta volna,hogy nem oké a D meg hajtó,de mondjuk ez már rég volt,hogy tudom leellenőrizni ,hogy a D:meghajtómmal minden rendben van?
Előre is köszönöm a segítséged.Üdv:Balázs
-
Killing
addikt
Néha random kikapcsol a Win 8.1 (de csak akkor ha nem vagyok gépnél), mivel lehet elhárítani a hibát?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
LLKobe
veterán
válasz Kezdő Balázs #39685 üzenetére
Ja, még azt próbáld meg hogy nem a gyökérbe installálsz, hanem ahogy az előző kolléga mondta, pl.:
D:\Firefox mappába. Ha így se megy, nézz rá hdsentinel mit mond róla.(#39686) Killing: Eseménynapló mit mond?
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz LLKobe #39687 üzenetére
Semmit sem ír, viszont találtam olyasmit hogy kikapcsolás x perc után, ez elég alacsonyra volt állítva. Most átállítottam, ha nem szűnik meg a probléma akkor visszajövök zargatni
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Bobó_20
aktív tag
válasz Pacee87 #39622 üzenetére
venti ügyben annyit tudok mondani, hogy univerzális vidkari hűtőt keress, amihez különböző méretű lefogatókat adnak, csak így ugye a bordát is cserélni kell (viszont, ha már zörög a venti valószínűleg nem ártana újrapasztázni a chipet sem). passzív hűtés nem jöhet szóba?
-
Buster17
addikt
Buta kérdés, de Windows 8-ból, hogy lesz 8.1?
Ez olyan mint az XP-nél a sp1, sp2, sp3? -
Tournament
aktív tag
Végre MSDN előfizetők használhatják Menyiségi szerződéses licenszet 8.1-nél nem kell válalati csomag hurrá
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni ! Win 8.1 Prot használok, x64-est. Szinte alig megy valami a háttérben , és mégis 50-60% ramot használ a rendszer.
Tettem fel két képet a következő linken:
Valahogy segítsetek már ezt nekem megoldani.
Ha újraindítom a gépet, akkor az alap 15-17 %-ot fogyasztja !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
daimonion
senior tag
válasz #93794560 #39635 üzenetére
Tudod az egészben az a röhej hogy a MICROSOFT is EZT ÍRTA és ERŐSEN ajánlja hogy MINDENKI így csinálja ahogy Te is csináltad ..Még valahol egy blogbejegyzésben le is írta hogy win 8-ról a frissítés csak akkor fog normálisan működni ha előtte az ÖSSZES win 8 frissítés fenn van..
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest