Hirdetés
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
válasz band1103 #8051 üzenetére
Nekem új játék indításkor szokott ilyen lenni. Felteszem a Defender+ kérdez rá valamilyen akcióra, amit a játék végezni próbál, de az a DX módba váltás miatt már nem látszik.
Ha az első indítás előtt átkapcsolom training módba a Defendert, akkor nincs gond.Felteszem itt is valami hasonlóról van szó.
Aki hülye, haljon meg!
-
nagyúr
Hát szerintem nem tudod kiiktatni... mindig fog neked szólni... én is ie8-at használok, és nekem is írkálja mindig... de lehethogy valaki tudja, én még nem jöttem rá, bár nem is zavar, hogy feljön...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz sfdrakex #8058 üzenetére
uac-hoz semmi köze neki, nekem is ki van kapcsolva, még is szól...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sagesz93
addikt
Hi!
Havernak problémája van a win7-el. konfig:
amd 3200+
ati 2600xt 256 ddr3
2,5gb ddr2 ram
asus lap
normális táp
egy 40es(rendszernek) és egy 250es vinyó.(hibátlanok hd sentinellel)
Probléma: random kifagy a rendszer. Vistával is ez volt a baja, winxp-vel hibátlan. Szóval vista, win7 necces... Mi lehet a gond? -
-
vizirider
tag
Sziasztok!
ma váltottam win7 re de hát mélyvíz lett ez még mindíg nekem.
szóval több kérdés lenne:
1., ez a biztonsági baromság förtelmesen idegesít, hogy ide meg ide nem menthetek file-okat csak a c re a doksikhoz (amit tudtam kikapcsoltam de nem változott a szitu). nem szeretem ha terrorista baromként vagyok kezelve a saját gépemen.
2., SMC wi-fi kártya van a gépemben és win7 alatt nem hogy nem ismeri fel a win és drivert kér hanem egyszerűen azt sem látja hogy bent van a slotban valami így a win 7 driver telepítése sem sikerült 5let?
segítséget előre is köszönöm!Chuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
attrax
aktív tag
válasz superecneB #7914 üzenetére
Ha érdekel nekem 3 hangkari is volt a gépemben xp alatt,de most a win7 szenved ezzel.Ki kellett vennem a sbx-fit most csak a z audigy1 van benne+az alaplapi.
Unterschreiben
-
attrax
aktív tag
válasz vizirider #8064 üzenetére
Hát driverekkel szenved a win7 de csak asztali gépeken.Én most rakom fel a 6. noteszre a win7-et és eddig egy gépen se volt probléma.Asztalikon válaszd azt hogy menjen fel windows update webhelyre a hardverhozzáadáskor.Pl a nyomtatómnak(HP) nincs támogatása w7-re de felengedtem és talált.Először mindig próbáld meg a gyártó honlapját és support w7-re!Nekem a frissítésekkel van gondom.Ha ráengedem a frissítést kékhalál fogad restartkor.
Unterschreiben
-
sagesz93
addikt
válasz WonderCSabo #8062 üzenetére
Lapot hirtelen nemtudom, majd mondom ha meglesz. pci-e,ddr2, am2 ez biztos
Legújabb, legfrissebb.
Ezt a ramos dolgot megmondom, de az XP-nél akkor miért nem fagy ki?
Az egyik ram zeppelin 800mhz 2gb, a másik kingston 512mb 667mhz
mod1: tuning nincs amugy
Más: a vinyóm 3 részre van particionálva, egy az xpnek egy csak úgy egy meg a win7nek.
növekvő sorrendben irtam. A win7 a "csak úgy" particiót nem látja, viszont az xp simán lát mindent.
Na ez mitől van?[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
alaplap is megvan közben: ASUS M2V-MX SE
-
vizirider
tag
szóval a mentési baromságra nincs 5let hol lehet lelőni? ezt köszönöm de a gyártó oldaláról van a driver csak az a baj hogy a telepítési leírás szerint a kártyát kéne látni a winnek hogy van ott valami ami nem megy. de ez úgy nem látja hogy a saját driver sem veszi észre mintha be sem lenne dugva a gépbe a kari. szóval lehet linuxra kell rámenni?! vicces hogy ennyire nem megy MS-nek mostanásg ez a dolog.........
Chuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
atesss
addikt
Üdv !
Az MSDN licesz ki számára elérhető pontosan ?
MSDNAA licenszem van a BME-VIK-ről, de úgytudtam, az más, mint a sima MSDN.
Mert megnyitottam ezt az oldalt: [link] , és csak szórakozásból beírtam a hotmailes címemet, és a jelszavát, és sikerült belépnem.Épp le akartam tölteni a magyar Win7 Pro-t, csak egészen más "jellegű" oldalról.
Ott találtam a linket, hogy az illető innen töltötte le, és töltötte föl az oldalra.
Csak azért oprendszert nem szeretek ilyen helyről, elvileg írják, hogy "MSDN-es érintetlen", de én inkább biztosra mennék...
Mivel az MSDNAA-n nincs fent magyar , és most nem akarok a magyarítással szórakozni.
Akinek a gépére kellene, meg Campus licensze lesz, csak most fogja csak megrendelni, a Win7 meg már holnap kellene hogy menjen rajta.Ultimate is van magyar !
Mit jelent a verzió végén az "N" (pl. Windows 7 Ultimate N) ?[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Microsoft Developer Network
Fejlesztők, cégek előfizetnek, aztán hozzáférnek az összes microsoft programhoz. Amúgy te is előfizethetsz egyébként. Nem kell semmilyen IT gurunak vagy cégnek lenni hozzá. Attól, hogy beléptél még letölteni nem tudsz. Csak látni lehet miket tudnál letölteni.
Az N azt jelenti, hogy windows media player nélküli változat.[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
ejnye te, hát szégyenbe hozol itt minket VIK-eseket az efféle kérdésekkel?
igen, be tudtál lépni, én is be tudok lépni akármelyik MS regemmel - és? le is tudjuk tölteni? nem
ha rámész a részletekre, ki is írja, hogy kik jogosultak letölteniN verzió - nincs benne media player
-
atesss
addikt
válasz g.gergo #8076 üzenetére
Nem.
Korai volt az öröm...Na mindegy legalább arra jó, hogy tudjam ellenőrizni a letöltött ISO CRC-jét, hogy tényleg innen származik-e.
Mi a különbség a ISO/CRC és a SHA1 között ? Melyiket mivel tudnám ellenőrizni ?
1-2 hónapja használtam valami CRC generátort, azt mindjárt megkerem a gépen.Illetve a Campus licenszhez nincs esetleg valami megoldás, amivel előre le tudnám tölteni az ISO-t ?
Mert az még min. 3 nap mire megjön, és holnap működnie kellene annak a gépnek.
Illetve az igénylőlapon ([link]) ez mit jelent pontosan ?
Kérem, küldjék el részemre az alanyi jogon járó szoftverlicensz-igazolást - térítésmentes
A licenszigazolás tartalmazza a telepítô kulcsokat.
Ekkor honnan szerzi meg a telepítőt az illető ? Le lehet valahonnan tölteni (egyetemi hálózaton belülről úgytudom lehet, de ez azért nem megy mindenkinek...), vagy az MS a hallgatóra bízza a "beszerzési forrást" ? -
Sickboy25
addikt
sziasztok
Most vettem egy notebookot és valamiért a win7 nem ment fel rá, viszont a vista felment. Felraktam rá a programokat, hogy lássam mégis milyen, de nekem ez a vista nem tettszik még mindig. Mi lenne, ha azt a frissítő telepítést használnám? Jól fog működni? Mert én nagyon szeretem a win7-et, de törölni meg már nem szeretném az op. rendszert.
Segítsetek aki csinálta így. Még teljesen friss a minden telepítés, ha ez számít
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Poo
senior tag
Hello
Win 7en alapesetbe nincs semmilyen levelező program vagy csak én vagyok béna és nem találom?ha van szeretnék némi infót kérni róla.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
g.gergo
senior tag
-
Tosee
őstag
válasz Sickboy25 #8081 üzenetére
A táblázatban megtalálod melyik win 7 változatra frissíthetsz:
Viszont volt akinél a frissítés átlépett egy végtelen ciklusba, és állandóan újraindult a telepítő... Szóval véleményem szerint lehet próbálkozni frissítéssel is de én a tiszta telepítést javasolnám!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
atesss
addikt
Hát most már az egyetemi hálózatból való letöltésről sem látok semmilyen információt a Campus honlapján.
Pedig holnap úgyis mentem volna könyvtárba, és akkor ott le tudtam volna tölteni. Vagy akár megkérek kolis ismerőst (ha fent van pesten...).
Van egyéb ötletetek a Campus DVD / ISO legális "előre" beszerzésére ? -
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, feladtam a Netbook-ra telepítést... Pendriveról sehogy sem megy... Megpróbáltam másikkal, azzal sem ment.
Holnap viszem haverékhoz, aztán usb-ide adapterrel, cdrommal fogok rá telepíteni.
Véleményem szubjektív...
-
atesss
addikt
válasz WonderCSabo #8079 üzenetére
Hát igen, végülis nem olyan nehéz, csináltam már augusztusban.
De azért jobb szeretném, ha lenne egy magyar telepítőm, pl. ilyen esetekre.
Meg nekem is kell majd néhány napon belül, és az MSDNAA-n még mindig csak angol van fent.
Úgyhogy így már egyszerűbb az alapból magyar, ha többször is el kéne ezt végeznem.Ugye a nyelvi verziók között semmilyen különbség nincs kulcshasználat szempontjából ?
Tehát ugyanaz a kulcs mindig megy magyar és angol verzióval is ?
Vagy pl. németet, vagy akármilyen más nyelvet is telepíthetnék vele ?Ugyanezt egyébként Vistáról is kérdezném, mert unokatestvéremék vettek németországban egy Sony laptopot, amin alapból német Vista van. Hát hogy mennyit szenvedtünk, mire megtaláltam pl. az eseménynaplót. Szótározgattunk, aztán végül telefonos segítséget hívtam...
Pedig tudok is németül alapfokon, de hát az ilyen "hinzufügen", "herunterladen", meg még bonyolultabb, többszörösen összetett szavakat szerintem nem is lehet megjegyezni. -
SziAtee
csendes tag
Sziasztok!
Előre is bocsánat, ha rossz helyre írok, de nem találtam így hirtelen erre alkalmasabb helyet és nagyon nagy segítségre lenne szükségem.
A szakdogámat írtam wordbe, amit levelező progin keresztül nyitottam meg. Egy idő után valamiért nem akart keresni a doksin belül, ezért fogtam elmentettem és bezártam. Ez után nem tudom hova mentette a doksit és azóta sem találom. Már próbáltam mindenhol keresni, találtam is valahol a temporary internet files-ba egy ugyan olyan nevűt, de nem azt tartalmazza amit írtam. Lehet, hogy máshova mentette csak nem találom, vagy amit találtam az az és kezdhetem előről?? A wordben nem látom a doksit legutóbbi megnyitott doksik között.
Könyörgöm valaki írjon valami megoldást!!Előre is nagyon köszönöm!
(Ha nagyon rossz helyre írtam gondomat,légyszi irányítsatok át máshova. Köszi) -
WonderCSabo
félisten
Vistára elvileg csak Ultimate verzióban lehet nyelvet rakni - ahogy 7-en is. De 7-en van ez a trükk, Vistához nem tudom van-e.
Elvileg mindegy milyen nyelvű kulcs szempontjából.
A cikk alapján készíthetsz magyar telepítőt is. (1,2, 3. oldal)
SziAtee: Hajjaj, milyen levelező progi?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest