Hirdetés
Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Windows 7 64 bites (Ultimate) példányát crossfire kábellel össze lehet kötni Windows XP 32 bit home edition-el fájl átvitel céljából?
Munkacsoport azonos, XP-s gép Total Commander-ben látja a másik gépet a közös munkacsoport alatt, viszont belépni nem tud annak megosztott mappájába. (A Win7-es fiók le van kódolva, másik helyen Win7 32 bit és XP esetén ekkor kérte a másik gép felhasználói profiljához tartozó jelszót, azonban előbbi esetén ez nem történt meg)
Windows 7 egyáltalán nem látja az XP-s megosztott mappát Számítógép/Hálózat alatt, frissítéskor se hoz be semmit.Ötlet?
-
bird55
csendes tag
boot menü készítéshez csak ez a progi jó easy bcd ha tudtok valami másat meg köszönném mert nálam nem működik
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Hi, felraktam egy játékot (L4D2), ami teljesen összekavarta a betűtípusokat a Winben nekem: [link] Hogy tudom visszaállítani eredetire? Próbáltam az alapértelmezett betűtípust visszaállítani, de nem csinált semmit..
-
< CyberBob >
őstag
Megy XP alól is, free verzióval viszont nem foglalkoztam csak a cikkben volt ahonnan másoltam.
Pierre75: ez a kettő van feltéve: MatroskaSplitter.exe, vsfilter.2.39_nt.exe így működik. Kódek nincs telepítve a win beépítetjét használja a MP.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Cimbooora
aktív tag
Na elindult most már a telepítés, úgy ahogy mondtátok(10 percet vártam kb), de miután elkezdi telepíteni a 3 pontál vagy 2. nem tudom... ílyet ír ki:
Na ilyenkor mi a teendő?Válaszaitokat előre köszönöm!!
-
Zolás
addikt
válasz Cimbooora #7707 üzenetére
Azt az ISO filet amit leszedtél ird ki 4x sebességgel. Nagyon sok embernek akinek ez volt a baja megoldódott ennyitől a telepitési hiba. Ne azt a lemezt ird át lassabban amit már kiírtál hanem a vinyóról az eredetit. Sajna a Win7 telepitője nem szereti ha gyorsan irod akármilyen jó íród is legyen. Ez az egyik gyenge pont
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
WonderCSabo
félisten
-
Zolás
addikt
válasz Cimbooora #7711 üzenetére
Én biztos vagyok benne. Ha igy se müködik akkor pedig hibás az ISO amit leszedtél. Sajna ezt csak akkor tudjuk meg ha feldobsz egy oprendszert, kiírod az ISOt még 1x és megint törlöd az oprendszert.
Jó játék az installCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Csabee.
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Cimbooora #7711 üzenetére
Próbáld meg hoyg a mostani win7 dvd-t felrakod a gépre isoban és azt kiirod másik dvdre lassabban. Ha van ujrairhatód próbáld előbb azzal, vagy tedd rá pendrivera usb toolal és próbáld ugy.
Egyébként hiába tud irni a dvd író 20* sebességgel, szerintem 4 maximum 8*nál gyorsabban nem érdemes, én mindent 4* szoktam kiirni, mondjuk ha napi 100 dvd-t irsz akkor lassú ha 1-2 darabot max akkor meg 1 nap alatt belefér nem? Viszont ha lassan irod biztosabban olvassa minden.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
(Bundás)
addikt
válasz Neil Watts #7717 üzenetére
evidens hogy félreírtam.
-
pzstm
titán
Akinek baja van az install-al DVD-ről, akkor próbálkozzon meg mondjuk esetleg Pendrive-ról
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
band1103
őstag
Nekem XP után egy újabb újdonság az hogy az ACHI módba tett sata HDD-ket képes úgy kezelni mint egy USB-t. Tehát hogy megjelenik jobb oldalt a hw biztonságos eltávolítása eszköz listájában mind a 2 HDD-m. Akkor ha ott leválasztom akkor bekapcsolt állapotban is ki tudom húzni a gépből a HDD-t?
Továbbá ha csak leválasztom és kiírja hogy eltávolíthatom a HDD-t de mégsem teszek ilyet akkor hogyan tudom újra használatba venni anélkül hogy széthúzogatnám a vezetékeit a HDD-nek? Valami tipp?"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
nagyúr
válasz band1103 #7722 üzenetére
veszel mobil rack-et és belerakod az egyik vinyót... utána már csak egy kattintás és kitudod venni és nem kell kihúzogatni... ha nem veszel, akkor marada kábebel húzogatás sajnos...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
band1103
őstag
válasz Sub-ZeRo #7726 üzenetére
"marada kábebel húzogatás sajnos..."
Na ezt akartam elkerülni. Nincs rá semmi okosság csak ez a ki-be húzogatós buli?
Cárnő mondja az őt kef@lő urának: "Vagy ki, vagy be de nem tűröm ezt a huzavonát"
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Pierre75
senior tag
válasz < CyberBob > #7704 üzenetére
Ezt a kettőt tettem fel, de eddig nem jött össze. Lehet zavar abból, hogy 64bit-es az OS?
-
nagyúr
válasz band1103 #7727 üzenetére
ha azt akarod elkerülni, akkor még marad az, hogy bekötsz a táp kábelre egy kapcsolót.
Más megoldás nem jut eszembe..[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
mtibi00
tag
A windows 7 ultimate hun dobozos féle verzió 2 lemezt tartalmaz igaz (32 és 64 bites) ? Ha újra rakom a gépet akkor nem fog elszállni az aktiváló kód?
Chelsea Football Club
-
Morden24
nagyúr
-
mtibi00
tag
válasz WonderCSabo #7736 üzenetére
Minden játék fut simán ezen a fajta windowson? Van báriféle rossz tulajdonsága a windows 7-nek ?
Chelsea Football Club
-
matthew95
tag
Helló!
Megint segítségért fordulok hozzátok! A problémám, egyre kevesebb hely van a c meghajtón ahova a win 7(ultimate x64) van feltéve! Ma pl. még reggel 3.5 Gb volt most meg már csak 1...
Semmit nem teszek rá, külön partición vannak a cuccaim meg a win! Nem tudjátok mi lehet a probléma?VENI VIDI VICI - HAJRÁ VIDI! Vasam: Xbox 360, Sapphire Hd4730, Kingston 2 Gb 1333 Mhz DDR3, AMD ATHLON II X4 620, GIGABYTE GA-MA770T-UD3P, CHICONY HIPRO 430W,WIN 7 ULTIMATE X64
-
Morden24
nagyúr
válasz matthew95 #7739 üzenetére
A két legvalószínűbb ok az Appdata-n belül lévő Temp folder, illetve a rendszervisszaállítási funkció. Ezutóbbi főleg telepítés után, amikor minden nyavalyát rakosgatsz fel nagy erővel, eléggé sok visszaállítási pontot tud csinálni. Ezeket érdemes kitakarítani, ha minden rendben megy.
A temp-et a [felhasználóneved]\AppData\Local útvonalon éred el.
A rendszervisszaállítást pedig menedzselheted az advanced system settings-ből.Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz mtibi00 #7741 üzenetére
Támogatja a játékokat természetesen, de ettől még egy-egy appnak, vagy nagyon régi játéknak lehet problémája.
Nekem soha nem volt egy játékommal sem bajom, de előfordul probléma.A felsorolt játékok közül személy szerint egyetlen eggyel sem játszom, szóval majd megválaszolják a többiek
(#7744) sfdrakex: Starcraft menüszínek nekem is görénykedtek, de csak a cd-s változaté. Én leszedtem a Blizzard honlapjáról az SC+BW telepítőt, azt felraktam és minden pörfikt lett
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
matthew95
tag
válasz Morden24 #7745 üzenetére
CCleaner-el sikerült most 3 Gb-ot felszabadítanom, de ezt még így is keveslem, megnézem, amit írtál!
VENI VIDI VICI - HAJRÁ VIDI! Vasam: Xbox 360, Sapphire Hd4730, Kingston 2 Gb 1333 Mhz DDR3, AMD ATHLON II X4 620, GIGABYTE GA-MA770T-UD3P, CHICONY HIPRO 430W,WIN 7 ULTIMATE X64
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Morden24 #7745 üzenetére
Nekem nem eredeti a starcraftom és csak kíváncsiságból próbáltam ki az megy e win7en, tervezem megvenni ezer éve, csak rendelni netről lusta voltam, boltba meg sose láttam mikor arra jártam. Meg ugyis jön a 2 majd azt akarom tolni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest