- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Na, most 12 napig akciós a játék PC-re.
Olyan áron, hogy már majdnem azt mondom, hogy megérné nekem.Warhammer: Chaosbane Slayer Edition £ 13.50, kb. ~15,37€
Ez van a Magnus Edition helyett, benne van a legutóbbi DLC is, ami már nem volt része a Season Passnak. Szóval komplett.
-
Peace
nagyúr
Witch Hunter DLC az csak egy új class?
Semmi új ACT nem érkezik ezek szerint? Tomb Kings valami félelmetesen rövid volt. Marhára megérte 24k-ért az a rohadt GOLD verzió. Eddig a legelpuskázottabb előrendelésem. Nagy csalódás ez a játék.
-
Sirandrish
legenda
Illetve erről az Invasionról is lenne egy kérdésem. Értem én hogy küzdeni kell, mert fogy a HP.
De eljutottam idáig..
Innentől viszont lehetetlen fentartani. 20 sec alatt elfogy a 140K HP-m, és onnantól 1 hit vagyok. Eddig pofonegyszerüen eljutottam, de ezt itt nem tudom megcsinálni.
A rankot levettem 5re, ugyanaz...lehet kevesebbet sebeznek, de a HP-m ugyanúgy elszáll... -
Sirandrish
legenda
Lenne egy kérdésem.
Törpével melyik setet érdemes használni?
Sajna egyelőre nem teljesen egyértelmü hogy mi és miért jó, mint pl a D3ban..
A skillekkel is hadilábon állok..
Hja és pl a god skilleket hogyan unlockolom? Az egyiket már valahogy sikerült, de a másik még inaktív.. -
reelc
veterán
válasz
Sirandrish #168 üzenetére
Volt aki tolta PC-n, de szerintem több konzolos volt.
Nem tartom valószínűnek, hogy bárki is újrainstallálja.
Szerintem jobb, ha magad csinálod, legalább kicsit tovább tart a játék.
Azért jó szórakozást! -
Sirandrish
legenda
Tolja valaki PC-n?
Én nemrég kezdtem...Chaos 1-2 között megyeget a dolog egyelőre, de szívesen csatlakoznék magasabb szintre is -
ProEvoFan
nagyúr
Ps4en megint akciós volt, de nem húztam be 5.5Kért.
Mindenképpen megveszem majd.Lehet már ps5ön fogom játszani. -
reelc
veterán
Nem viccből írtam, a Martyrt nagy akcióban és a 2.0 után vettem meg, a Wolcenre is visszanézek majd mit hoznak ki belőle, pár hónap múlva.
Ezzel a játékkal is úgy vagyok, majd nagy akcióban lehet megveszem. Addig kalapálják csak. Mivel van offline mód, nem veszítek semmit, és azt is tudom, hogy nem fogok túl sokat játszani vele, már írtam miért.
22,19 a Magnus -65%-ban, ha még esik majd 10 EUR-t, akkor kb. áránál lesz.PC-n.
-
AtHoS
nagyúr
Annyira leköti az embert a jelenlegi állapotban, hogy ha nem teszed be ezt a "megnyilvánulást", akkor eszemben sincs, hogy létezik még a játék
DLC-re sem néztem még rá...és valahogy késztetést sem érzek hozzá
Na majd meglátom, hogy az ígérgetés mit is hoz a valóságban...mondjuk sok veszítenivalóm már nincs, legfeljebb ha jól sül el, akkor talán lesz egy élvezhető játék belőle
-
reelc
veterán
Warhammer: Chaosbane - Next Steps
Az jutott az eszembe, hogy azt írják vannak terveik, és a jövő hónapban lesz 1 éves a játék. A Season Passok általában 1 évre szólnak.
Szóval majd kiderül, hogy ingyenes, vagy fizetős tartalmak lesznek később.
Illetve fog-e bárkit is érdekelni, vagy halott a játék?
Azt persze díjazom, hogy nem hagyták még magára. -
ProEvoFan
nagyúr
Amúgy kb a játék megjelenése óta olvasom a topikot.
Jól ismerem a véleményeteket, pusztán költői volt a kérdés.
Kellene valami jó kis hack n slash.Gondoltam 5Kt megérne már az alapjátékAz end gamenak meg megteszi a platinázás.Ha már beleteszek 50 órát, már simán megérte az árát. -
reelc
veterán
Az igazat megvallva - úgy, hogy nem ismerem a konverziók minőségét és csak PC-m van - kb. bármit hamarabb ajánlanék a Chaosbane és a Vikings - Wolves of Midgardon kívül ebből a műfajból.
Még az olyan régi játékokat is, mint a Titan Quest AE (ugye 2006-os alapokkal rendelkezik).
Természetesen azt is megértem, hogy ha már valaki rendelkezik konzollal, nem régi PC átiratokkal akar foglalkozni, hanem újabb játékokkal.Mondjuk szerintem az is jelent valamit, ha itt a PH-n egy játék topikja kb. halott, főleg egy olyan játék esetében, ami 1 éves sincs.
Be volt tervezve nekem is a játék - ezért is rontottam itt a levegőt - amint elég olcsó lett volna, de már úgy se mozgatna meg. Pedig olyan ígéretes volt, Warhammer Fantasy lore, amit nem is ismerek, tök jó lett volna. -
reelc
veterán
válasz
ProEvoFan #155 üzenetére
Nem tudom mekkora a felár.
Ugye a játék kapott egy új klasszt.
A Magnus tartalmazza a Season Passt, és azzal együtt ezt a DLC-t: Tomb King DLC - Patch Notes.
Tudom, konzolos vagy, ebben a műfajban nincs annyi lehetőség ott, mint PC-n (ez mondjuk a kis indiekre igaz csak, a kiadók törekszenek a multiplatformra), illetve másak az árak.Most PC-re meglehet venni, kb. 23 EUR-ért a Magnust, de én ennek a felét is sokallnám.
Ismerősnél próbáltam, + miket mondott... fentebb leírtam.Más hátha ad értelmesebb választ.
Mondanám, hogy olvass kicsit vissza, mások mit gondolnak a játékról, de elég régóta a topikban vagy. -
ProEvoFan
nagyúr
PS storeban 5K az alapjáték.
Na ennyiért gondolkodok rajta.
A Magnus edition megéri a felárat? -
reelc
veterán
válasz
ProEvoFan #153 üzenetére
Now avaiable for free in-gamenek írja a trailer végén.
Ha kellene hozzá a Season Pass, akkor csak írták volna.
Megnéztem a Tomb Kings DLC videó végét arra nem írták, hogy free (mert fizetős).Steamen már benne van: The Forges Are Open - Keela Comes To Chaosbane!
Ezzel az új tartalommal a Magnus Edition megérne maximum 10 EUR-t, ha nagyon el lennék keseredve.
23,62 EUR volt nemrég Steamen. Ezért a játékért sok szerintem.
-
Peace
nagyúr
[link] Dwarf Engineer Gameplay
-
Peace
nagyúr
Elvileg menüben van egy "coming soon" felirat a Tomb Kings alatt....elképzelhető, hogy lesz még egy kieg. Itt sincs nagyon edngame. Relic hunt egy darabig volt izgalmas, de az utolsó 3 már egyáltalán nem dobott fejlesztést. Itt is az a gond, mint Diablo 3 indulásnál. Nem estek megfelelő cuccok a magasabb nehézségi fokhoz. Vagy lehet csak türelem kéne hozzá, de itt sem érzed a késztetést, hogy napokig játssz vele. Mindenesetre a keig. hangulata és helyszíne tetszett. Kellemes volt elővenni a játékot ennyi idővel az alapjáték után. Várom piszkosul azt a fránya Diablo IV.-et.
-
Peace
nagyúr
Tegnap nekiugrottam a "Tomb Kings"-nek, végre kinn van PS-en is! Túl könnyűnek találtam az übertápos íjjászommal. Feltoltam chaos 8-ra. Fél percig bombáztam egy sima kis csontit a sivatagban mindennel, ami van és meg sem moccant a HP-ja.
Visszavettem a nehézséget.
-
reelc
veterán
Warhammer: Chaosbane - Tomb Kings DLC 9,99€ 3 napja jelent meg, a Magnus Ed. és a Season Pass tartalmazza.
-
Peace
nagyúr
24.000-ért rendeltem elő a Magnus Edition-t PS-re.
Nem szabad már sajnos bedőlni és előrendelni. Akad pár kivétel persze. Diablo IV, Cyberpunk 2077, TLoU Part 2 mind előrendelős lesz PS-en. De ezzel a Chasobane-el jól leszo*attam magamat.
-
reelc
veterán
Ez is egy olyan játék, amit hónapokkal a kiadása után fejeztek be. Ha bevan fejezve?
Gondolok pl. arra, milyen nevetségesen alacsony lvl szintre volt korlátozva a kari, és később patch adott hozzá magasabb tiert a tárgyakat illetően.
Meg kiadásra nem volt meg az endgame tartalom se.
A halál unalmas sokat ismétlődő pályákról volt szó korábban.Mondjak valami pozitívat: lehet egy év múlva 15 EUR körül majd a Magnus verziót dobálják, akkor egész jó vétel lesz, ha nem lesz más. Gondolom addigra ki is lesznek javítva a hibák, és szerencsére van benne offline mód, szóval ha megszűnik a support, akkor is játszható lesz.
De tudom ez nem vigasztalja az előrendelőket, korán vásárlókat. Ezért kezdtem azzal, hogy nem akarom borzolni az idegeiteket. -
AtHoS
nagyúr
Hát részemről elég gyengus lett az összhatás.
Mikor megjelent 2 karival végigvittem a sztorit, de sajnos amellett, hogy vannak benne egész jó ötletek sikerült az elődök "rossz" megoldásait ötvöznie, amivel nem igazán sikerült nálam elérnie, hogy folyamatosan elővegyem.Azt gondoltam, hogy az univerzum, amire építenek garantálja majd, hogy a legjobbat hozzák ki ebből a stílusból, de végül csak ígérgetések maradtak...
Nem csodálkozom rajta, hogy árcsökkentésre kényszerülnek.
Így utólag még ennyit sem adnék érte, mint amire most csökkentettek
-
reelc
veterán
Ez a PC-s, Steames változatra érvényes!
Nem borzolni akarom a néhai előrendelők idegeit, de most láttam, hogy digitálisan a Magnus Edition PC-re 25-27 EUR környékén beszerezhető ha akciós, és ez ugye a 50 EUR-os normál változat kiinduló árának a fele. Az alapjáték meg már volt 17,93 EUR-ért.
Most lesz fél éves a játék. -
reelc
veterán
Warhammer: Chaosbane | Q&A Post-Launch
(Úgy látom eléggé behalt az érdeklődés a játék iránt. Én se fogok irkálni ide frissítést ezután, főleg, hogy meg sincs a játék. Valószínűleg nem is lesz meg.)
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
Dev Look - Matchmaking + Multiplayer Improvements
(Időközben a sok negatív értékelés miatt 43% pozitívra esett vissza az értékelése Steamen.)
-
reelc
veterán
Úgy látszik megtorpant a patch-hadjárat.
06.24-én volt az utolsó PC-re: Invasion Hotfix 3 (1.05)
Konzolra ezt írták a Twitteren 07.09-én: Unfortunately, the console patch did not pass certification. We're working to resubmit ASAP, and expect it to be released next week.
Gondolom azóta kijött. Nincs újabb bejegyzés.Na, most felpatchelve, elvileg rendberakva milyen a játék?
Adnak annyi plusszt az új játékmódok? -
Peace
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Hú bakker a májusi elő megjelenés teljesen belemosta az elmémbe, hogy májusban jelent meg, most pedig június vége van, így ki is jött a matek gyorsan nálam
(biztos megzavartál a D3 topikos D4 matek képeddel
)
Maradjunk annyiban, hogy magára adó portál írt volna egy odabiggyesztett bekezdést a közbenső időben történt változásokról (pl. GOD skillfa újraosztása nem igényel kavicsokat, lóvét)...ennyi erővel augusztus végén is megjelenhetett volna, mivel az alapdolgok valószínű nem változnak jelentősen addigra sem
-
reelc
veterán
2 hónapot?
Igaz volt béta, de május 31-én jelent meg a játék, a másik 2 ismertető június 16-i.
A patchek alapján aláírom, hogy mondjuk 2 héttel ezelőtti állapottal játszhatott, de nem 2 hónapossal.
20-án jött ki az Invasion, azt nem említi.
Ez 1,5-2 hetes élmény lehet.
Talán most támadt kedve megírni.Nem kötözködésből írtam, valóban elvan maradva és jelentős dolgokkal, de ennél a játéknál ennyit tett 2 hét.
-
AtHoS
nagyúr
Előbb volt időm elindítani a játékot és látom, hogy tegnap volt új patch: 1.05, bár 0 byte-ot jelzett a steam kliens letöltött mennyiségnek
Invasion Hotfix 3 (1.05)
A quick hotfix for the invasion mode, notes below:
- Invasion Mode will now correctly unlock at 100% (occasionally this would get stuck at 99%)
- Difficulty of the map remains the same, even if the host quits the level.
- Bug fixes for the Dryads
- Page Up & Page Down keys no longer make the chat window appear
- Fixed an issue where gear texts could be displayed too large on the ground. -
reelc
veterán
Azt nem tudom, de megint kalapáltak a játékon: Invasion Hotfix 2 & Invasion Notes (1.04)
-
reelc
veterán
Amikor elolvastam a patch notes alatti hsz-eket, biztos voltam benne, hogy hamarosan jönni fog hotfix.
Íme: Invasion Patch Hotfix (1.03) -
AtHoS
nagyúr
No a monsztáknak azért kicsit odabasztak. Chaos3-on, ha nem figyelek az alámrakós sámán-tól egyből halál van. A probléma mindezzel, hogy a saját aurák miatt nem látni, ha odarakta a késleltetett bombát a kari alá.
A tömegbe teleportálást is el kell felejteni, mert picit nagyobb a csapat és szétkapnak, ha leesik a heal aura pillanat alatt. Chaos4-et így nem is próbáltam meg, pedig plusz 3 értelmes passzívot is be lehetett már dobni
Mondjuk a GOD skill fát is átszabták, egy támadó skill emiatt kiesett, mivel teljesen más ágra került
Invasion-ra nem néztem rá, expedition alatt próbáltam igazgatni a buildet, de nem az igazi még
-
AtHoS
nagyúr
187.4 MB-os patch-ot húzott le az előbb a steam kliens
Warhammer: Chaosbane - Invasion Patch Notes (1.02) +bazi sok újdonságok
Szerk.
Tegnap Expedition-nal bepróbáltam Chaos 4-et, de első terület lepucolása után egy gyors teleport leérkezéskor crash-elt a játék, kivágott desktopra. Újraindítást követően 3-4 Chaos 4 próbálkozást követően konstatálnom kellett, hogy gyengusz ide a karaktrer hiába cserélgettem a gyűrűket a különböző bónuszok miatt, így visszavettem Chaos 3-ra, ahol meg olvadtak a mobok. Mielőtt végleg kiléptem volna a játékból, még valamiért késztetést éreztem, hogy szétnézzek a skill felhozatalban, hátha van valami értelmes passzív ami segíthetne fentebb lépni. Na ekkor látom, hogy az egyik passzív hely üres, holott korábban mindhárom slotot feltöltöttem. Gyorsan megnéztem mi hiányzik -> +100% Damage - 30% resource
Erős a gyanúm, hogy a crash következtében ürült ki a passzív. Na de majd most tesztelem a sok nerf következtében megy-e még a Chaos 3
-
reelc
veterán
válasz
ProEvoFan #110 üzenetére
Köszi, majd elolvasom őket.
Most csak belenéztem, tudja valaki, hogy az SG-s mire utalt a "beszóltak még a Blizzardnak is" dologgal, meg hogy nagyképűek és egoisták a fejlesztők?
Plussz mintha 5x berakta volna ugyanazt a képet.Elismerem a Diablo 3 érdemeit, és hiányosságait, korábban beleöltem párezer órát, de kicsit nevetséges, hogy mindig azt a 7 éves játékot emlegetik, mintha az lett volna az egyik utolsó kiadott ARPG.
-
reelc
veterán
Láttam hasonló tárgyszűrőt.
Vikings: Wolves of Midgard.
(Most nagyon jó áron beszerezhető itt. Elég sok patch volt az indulása óta, gondolom kb. bugmentes lehet, amikor próbáltam nem volt ilyen gondom vele.)
Nekem is tetszik ez a megoldás.A Vulkan nevű Youtubeos egész sok Chaosbane videót is készített.
Nem tudom bug-e, de PC-n van lehetőség gyors karihúzásra. Mivel konzolon nem működik, lehetséges hogy bug. -
Peace
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Hát túlagyalásról Chaosbane-nel kapcsolatban jelenleg nem lehet beszélni. Mágussal van tűz vagy mágikus alapú támadás oszt sanyi.
Elementális ellenállásokkal nem kell foglalkozni, mivel olyan nincs ebben a játékban. Van Armor, meg van HP. Nem kell foglalkozni erővel, ügyességgel, intelligenciával, stb...Tényleg teljesen fapad a rendszer, szinte mindent kidobtak vagy nem építettek be, amivel kicsit kombinálni kellene/lehetne
Ez tényleg olyan, hogy odaülsz és játszol, nem számít mikor és hol lépsz ki a játékból, legfeljebb story módban kell adott esetben egy-egy részt ilyen esetben újra takarítani.
Látszik, hogy mire szerették volna helyezni a hangsúlyt, mivel ilyen részletességű tárgyszűrő nincs egyik nagyobb cím esetében sem, bár tárgyak nevére nem lehet keresni
Én mondjuk elpakolgattam jó pár cuccot menet közben, hogy majd másik karakterrel jó lesz fejlődéshez, tele is a stash, szóval a Peace által említett íjászt lekreálom, hogy átdobáljak hozzá belőle
Amúgy a relic hunt mekkora térképen zajlik?
-
Peace
nagyúr
Mikor megjelent a teljes, akkor beállítottam, hogy bárki becsatlakozhasson. Mégiscsak 4 alkalommal már végigcsináltam az Act 1-et, gondoltam kicsit változatos, ha jönnek mások is. 1 percen belül be is csatlakozott 2 ember. Viszont hiába jöttünk ki küldetésről és mentünk volna beszélni az NPC-vel, még mindig azt írta, hogy jöjjünk ki a dándzsönből....szóval inkább vissza is állítottam offline-ra, hogy haladhassak....
-
reelc
veterán
Kollega mondta, hogy néha csak az kell neki, hogy henteljen egy ilyen játékban, ne kelljen túlagyalni.
Úgy néz ki ez a játék annak megfelel. + ez a rank dolog + az, hogy eleve a co-opra nagy hangsúlyt fektettek mindezzel együtt jó alternatíva lehet olyan Diablo 3-asoknak, akik arra már ráuntak, de nem akarnak komolyabb rendszerű ARPG-kkel foglalkozni.
Ráadásul most még élénken patchelik, támogatva van a játék. -
Peace
nagyúr
Blessing-elésnél én sem tudtam semmit. Poénból telepakoltam az összes üres helyet egy 50-es piros íjjon, de de alig adott valami pluszt, rohadtul nem érte meg.....
Az íjjász kegyetlenül rohadt tápos. Mióta magam alá pakolom a gyógyító és mindent regeneráló növényes területből a 3-as szintűt, ami még az ellenfeleket is mérgezi, azóta nincs akadály. Fel is toltam Chaos 2-re, ott sem volt különösebb probléma. Max olyan, hogy 3 percig lövök bizonyos mobokat, annyi életük van, de megölni nem tudnak. :/ Ezen még itt biztosan csiszolni kell!!!
Utoljára így festett a karakter, mikor játszottam vele a 7végén.....az a tetves gatya nem akart kiesni 4 relic hunt során sem, hogy összejöjjön a trófea!!!
-
AtHoS
nagyúr
Kösz a linket, ideje lesz ennek a patch-nek, bár mire jön, addigra a kötelező quest-elést már bizonyára le fogom tudni (ami egyébként eddig - ACT3 eleje - egész jó kis történet). Beleolvasva a patch tartalomba felszínre is hozta a játék jelenlegi visszásságait számomra
- BOSS-okhoz 2 fokozatot (Very Hard -> Normal) visszavettem, hogy ne kelljen tizenötször nekifutni egy fél másodperces figyelmetlenség miatt (ACT2 BOSS-nál első vérrobbanás Very Hard fokozaton 80% HP-t vett le, a BOSS sebezhetetlen volt, második nekifutásra már Normal nehézségen véletlenül futkorászás közben a kurzor rákerült a pálya legszélén álló egyik "totem"-re, ekkor esett le, hogy előbb ezeket kellene talán leütni?) eléggé Balance problémának tűnik ez, amit talán javítanak a patch note szerint
- ACT3-ba érve első kiesett leggagyibb cucc is + 300 HP-t dobott a karin, fegyó pedig 200+ sebzést -> bazi nagy drop probléma
- hiába raktam be a passzívba a pick up radius-t növelő "denevért", ugyanúgy át kell futkorászni mindenen, tehát csak helyet foglal, mivel nem működik- lenne több értelmes passzív amit használnék, de ugye jelenleg nincs rá elegendő hely...no ez növelve lesz
Ahogy látom új cuccok "miatt" a nehézségi fokozatokat is bővítik, hogy ne legyen grind a legmagasabb.
Ranglista az érdekes lesz, biztosan sokan fognak erre ez e-pénisz növelőre "gyúrni"...engem az ilyesmi mindig is hidegen hagyott szerencséreBakker, nem is játszol a játékkal, mégis elvitted a #100-as hozzászólást
Valóban ismétlődőek a helyszínek, aminél a legszembetűnőbb, hogy a belépési képernyő mindig tök ugyanaz, a pálya összerakása viszont "egyen" részekből némi változatosságot mutat. Küldetések során egyébként ez nem jelent gondot, de ha lenyomom majd és marad a Relic Hunt, akkor eléggé unalmas lesz hamar. Itt némi változatosságot még nyugodtan bele lehetne vinni, amit majd az új ACT-al/okkal fognak megoldani.
Én ezt a Blessing-elést kerestem már játék eleje óta, de ugye csak a 30-as szintek elején 30...32 körül oldódott csak fel - "most" (tegnap..khhhmmm ahogy épp látom tegnapelőtt, mivel ma ill. tegnap nem is volt alkalmam játszani
) értem csak el a játékban odáig
Blessing-eléshez én letöltöttem egy képet, ami majd segít a mi-mit csinálban
Ha megtalálom a forrásoldalt belinkelem, de addig is talán ez hasonló How Gem Combinations Work
No ez lenne az: Blessing Quick Guide
-
reelc
veterán
válasz
ProEvoFan #99 üzenetére
Csak hozzászólok.
Nem találtam.
ARPG-k esetében előfordulhat, hogy jóval később lesz teszt, ha lesz. Nem egy népszerű műfaj.
Láttam olyat, aminél a megjelenés után 5 nappal, más oldalon 3 héttel, harmadik oldalon több, mint 2 hónappal volt teszt. Szerencsés volt mert multiplatform volt.
Másik esetben: Majdnem 1 hónappal később, majdnem 3 hónappal később, 9 hónappal későbbi magyar nyelvű tesztbe akadtam bele.Mivel ez Warhammer, lehet érdemes az ezzel foglalkozó oldalakat is felkutatni a találatok között, nem csak a konkrétan játékos oldalakat, bár lehet akkor járnánk a legjobban, ha pl. Peace írna egy tesztet.
Illetve az is szerepet játszhat abban, hogy még nincs teszt, hogy amelyik oldal cikkezett a bétáról, lehet úgy gondolja, hogy "levan tudva".Egy ismerősömnek megvan a játék, nála láttam és faggattam kicsit. PC-s verzió.
Íjásszal játszott. A harcok gördülékenyek voltak, a főbossok kellően szemetek. Jó a hangulata a játéknak (a Warhammert nem ismeri amúgy). Nagyon tetszett neki, hogy végre nem kell agyalni benne, csak hentelni, kicsit Diablo 3 érzés ebben a tekintetben. A grafika is hozza amit kell. Jó a színvilág, eléggé darkos (nem Torchlight szerű világos - meseszerű).
Az egyik legnagyobb problémának a questelést hozta fel, sok ismétlődő helyszín volt. Azt nem tudom, teljesen ugyanazok a pályák voltak, vagy kisebb módosításokkal?
Illetve azt, hogy nem segít a játék. Pl. a cuccok Blessingelésénél, mi mit csinálna.A mérleg pozitív, várja a hamarosan befutó ingyen kontentet tartalmazó patchet.
-
ProEvoFan
nagyúr
Mennyire gáz már, hogy egyetlen egy magyar teszt sincs még a játékról...
Esetleg ti találtatok? -
ripla
addikt
Pl. az első ACT-nál, azon a részen ahol sok helyen zubog lefelé a víz, ott emiatt minden felhangosodik, de úgy mintha feltekerném a hangerőt, roppant zavaró.
Szintén első ACT, a kis ugráló izék elég gyakran beragadnak a hordók közé, illetve volt már hogy egy íjász mob is beragadt közéjük és csak futott egy helyben.
Meg volt olyan is, hogy nem lehetett kijelölni a mobot hogy megüthessem, de amikor területre ható támadást toltam, akkor megpusztult.
Ezen kívül más buggal még nem találkoztam. A tartalmat keveslem csak én is, 4 boss, 4 ACT, ez kevés egy AAA árazású játéktól. -
Peace
nagyúr
PoE-t ledaráltam, mert jött PS4-re, de kampányon túl nem érdekelt. Nekem ezerszer jobban bejön a Chaosbane hangulatra. Szerencsére PS-en minimális bug-al találkoztam. Max olyannal, hogy láda mögött ragadt ellenfelet ha kilőttem, akkor nem tudtam felvenni a belőle kiesett piros gömböt. De másra nem emlékszem. Jó lenne közösen csapatni, de akivel közösen vettük meg, még csak el sem kezdte.
-
-
Peace
nagyúr
Véget ért a kampány 48-as szinten. Addigra már 3 piros tárgy is kipottyant. Elég drasztikusan tolták fel a karaktert OP irányba! Gyorsan feljebb is toltam kettővel a nehézséget és nekimentem a relic hunt-nak. Mindháromféléből lenyomtam egyet, így már csak a gatyóm nem piros, de a legkeményebb RH az már megizzasztott kicsit, meg is feküdtem egyszer. Állítólag nincs igazi endgame content, úgyhogy azt még várat magára. Érkezni fog új kaszt és új terület, majd pedig később a Season Pass-osoknak még terület. Nekem nagyon adta! Vannak benne bőven hiányosságok és fapados megoldásoknak, nem WH rajongóknak nem hinném, hogy különösebben nagy élmény lehet.....
-
reelc
veterán
Nem bántásból írtam, nyilván a kiadó érdeke is volt, hogy kijöjjön ebben a negyedévben.
Alapjába véve nagyon rendesek, hogy az említett tartalmat ingyen adják, lehetne az fizetős DLC is.Na nem OFFolok tovább, elhúzok innen. A játék érdekel, de jóval később tudnám megvenni.
Jó játékot mindenkinek!
-
Ellia
addikt
Nekem a problémám leginkább az, hogy ez a játék mintha nagyrészt össze lenne hányva. Van neki számos jó tulajdonsága és sajnos sokkal több rossz (nagyságrendileg). Ezt így nem lett volna szabad kiadni, főleg nem teljes áron (ezen a részen viszont nem fogok lovagolni, mert kulcsos oldalon vettem meg jó áron).
Ami jó szerintem:
- a harc
- a karakterek
- animációk
- az a 4 boss fight ami a játékban benne van
- relic hunt
- a játék nehézsége
- a páncélok a karakterekenAmi rossz (de remélhetőleg javítva lesz idővel):
- kevés és sokszor unalmas csőpályák, nagyon kevés randomizált dologgal
- random eventből van kb 3 féle és azoknak sincs semmi értelme (jutalom gyakorlatilag nulla)
- kevés és leginkább átskinezet ellenfelek
- tooltipek hiánya (mindenhol)
- skill balance
- god skill-tree
- trade (ez sincs)
- endgame ami lényegében nincs is jelenleg :/
- online rész
- crafting hiányaMondom még egyszer remélem hamar kapni fogunk még balance-ot meg tartalmat. A fentiek egy része szerintem simán javítható.
Nem szándékozom a Diablo 3. részéhez vagy a Path of Exile-hoz hasonlítani (nem lenne fer) de sokat kell még fejlődnie a játéknak, hogy hosszútávon is élvezetes legyen.
-
reelc
veterán
Nyilván azt hozza fel az ember példának, amit ismer, esetleg szeret.
Szerintem részben önkéntelen is a hasonlítgatás. Ha nem írja le az ember, akkor fejben.Persze, lehetne mondjuk a Wolcenhez is hasonlítgatni, de az még alfa még mindig, kitudja mikor készül el.
Az sem lenne igazságos.Amúgy igazad van, patcheljék fel normálisan, adják még hozzá amit akarnak, és akkor kiderül milyen... viszont ez a mai játékfejlesztés egyik árnyoldala, hogy nemsokkal megjelenés után pakolnak bele dolgokat (mégha ingyen is), ami lehet alapból benne lett volna a játékban, csak nem volt idejük beletenni.
Ők maguk írják, hogy ami most jön majd tartalom "a NEW hero class, and a NEW zone", nem a Season Pass része, vagyis a sima alapjátékos is megkapja. Ami tök jó dolog. -
Delávégá
tag
Azért kicsit vicces hogy sokan mit elvárnak egy pár napos játéktól és főleg hogy több éve fejlődő játékokat hoznak fel példaként amik induláskor szintén rengeteg hiányossággal küzdöttek. Diablo2-ben mai napig van olyan elit amit nem lehet megölni ha épp olyan affixokat kap. D3-ban is volt ilyen, sőt ami nevetségesen sokat sebzett olyan is. Act2 szúnyogok főleg. Türelem emberek, még ki se jött az első tartalmi patch.
-
Ellia
addikt
Most, hogy kezdek belemászni a nehezebb szintekbe, itt jön ki igazán mennyire rossz a játék egyensúly ami totál elveszi a kedvemet az egésztől.
Sokszor azért halok le mert valami DOT alapú (pl. méreg) sebzés van rajtam és nincs mivel leszedni. Ma belefutottam relic hunt boss-ba ami méregtől gyógyult, persze a map módosítóm az volt, hogy a földön méreg pocsolyák jelennek meg random - ergo így legyőzhetetlen volt. Egy csomó tooltip is jó lenne még, mert néha azt se tudja, hogy mit csinál, mit öl...stb az ember. Ja és az act 3-as pályák a legnehezebbek, jócskán erősebek ott a monszák, mint máshol.
Remélem sok változtatás fog jönni mert ez így nem jó.
Ami még jó lenne, ha a karaktereket el lehetne vinni más irányba is pl. úgy, mint a Vermentide 2-ben mondjuk level 50 után.
Na kidühöngtem magam
-
AtHoS
nagyúr
Én is Hard-on kezdtem végül mágussal, de olyan szinten döglöttek a mobok, hogy feltoltam Very hard-ra. Itt a kicsik peregnek hamar, míg a nagyobbakkal, amiknek sokszoros HP-ja van kell azért picit kite-olni. Így nem túl gyors a játék és nem csak átszaladok rajta
Egy halál volt eddig, mikor először összefutottam egy dagadékkal, ami halála után szétrobban. No abba sikerült belesétálnom loot felszedés "ürügyén", szóval volt meglepi első találkozáskor
LVL16 a kari, megvan a hidden path és Kessler-t kellene most leütni...miért nincs spoiler gombocska? Ez gamepod oldali fícsör lenne?Adakozni el lehet a cuccokat, így a reputáció is megy felfelé, kaptam is +10% xp skillt, ami jól jön a fejlődéshez
Mondjuk elég unalmas, hogy mindig pontosan ugyanúgy próbálnak körbeállni a mobok (első picit mindig túlfut és visszafordul a karira), semmi változatosság...
Kár, hogy nincs közvetlen mozgás lehetőség, mivel akkora a hitreg, hogy fél képernyőt el kell húzni a kurzort ahhoz, hogy mozogjon a karakter és ne támadjon (kitérés nem a legélvezetesebb így). Próbáltam, hogy bal klikkre nem rakok be skillt, de a marharépa ilyenkor elkezdi csépelni a legközelebb álló mobot ahelyett, hogy odébbállna. Az sem a legfainabb, hogy 2 gombot kell nyomni az "erőltetett" mozgáshoz (default ctrl), ez pont eggyel több, mint ami jó lenne
-
Ellia
addikt
Na törperőssel meglett az 50 (story 42), jelenleg mindenem piros és chaos I-ben fejeztem be, persze a setek...stb még nem állt össze, de alakul. Elég erős már így is.
Amúgy az endgame nagyon karcsú, ez hamar ki fog fulladni. Mellette a pályák diverzitása se túl nagy ami az ellenfelekre is igaz. Remélem hamar megpumpálják tartalommal. Bossokból is kéne több, mert az a 4 ami van az tök jó de kevés.
Na megyek elkezdem az íjász csajszit is.
-
AtHoS
nagyúr
Milyen nehézségi fokozaton kezdtétek el a játékot és fejlődés közben hogyan kapcsolgattatok a fokozatok között?
Tegnap csak sikerült kipróbálni, így volt egy kevés játék.
- sajnos nincs lehetőség játékon belül állítani a hangkimenetet, így a win alap hangeszközét kell megváltoztatni, hogy ott szóljon, ahol szeretném, mert futás alatt már nem lehet átkapcsolni
- nincs windowed full screen mód, tehát meg kell elégedni a Windowed -> jó taszkváltás - nincs Freesync vagy a Fullscreen -> gyér taszkváltás van Freesync módokkal
- Freesync szerencsére a Teljes képernyős módban jól működik, igaz a bevezető "animáció" alatt kicsit hektikus a képkockaszám
- a játék elején futó történeti szál során nem volt zavaró a pályarészek ismétlése
- szokni kell még a karakter képernyőket és mivel inkább játszottam, csak menet közben sikerült a passzív FAN skillekre akadnom, pedig előbb is jól jöhetett volna
- pályarészek közötti töltés meglepően gyorsan történik
- kell némi utánaolvasás, pl. a Bloodlust aktiválása mit is változtat, illetve a fragmentek felhasználása hogyan is fog majd történni, mivel eddig csak a Status képernyőn találkoztam velük, tárgyhoz kapcsolódóan nem volt lehetőség erősíteni azt és pl. mi a frász az a counter-attack
- alul a karakter lapokra kattintva odébb mászik a karakter
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ProEvoFan #83 üzenetére
jaja igényes a cucc, csak egy kis bestiári részletezést szívesen láttam volna még benne
Nocsak...új karakter és új terület....lassan azért csak kalapálják a tartalmat Additional FREE Post-Launch Content Updates - NEW Class, NEW Zone
-
AtHoS
nagyúr
New Endgame Mode Added Next Week + Pre-Patch Notes
Nincs lemez a fizikai verziónál!
Bőr borítású pár oldalas képes könyv a pakk, aminek utolsó oldalát lemeztoknak alakították ki és egy lemez utánzatú díszes papírra nyomtatták a steam-es aktiváló kódot.
Bevallom picit többre számítottam
de ugye ne legyünk telhetetlenek
-
AtHoS
nagyúr
Reggel kaptam SMS-t csomag érkezéséről
valami fáma futár hozza...nem hallottam még ilyen szállító cégről
Egy hét késéssel, de csak ideér a "mágnes", remélem nagyon jó minőségű lesz a bőrkötéses könyv, ha már megvárattak és előjáték helyett utójátékban lehet csak részem (pedig az előjátékot jobban kedvelem
)
-
-
Peace
nagyúr
Felszerelést nem fogsz eladni szerintem. A trade opció alatt különféle színű gem-eket cserélhetsz be másik színre.
Tegnap este lenyomtam a 3. fejezet végén a boss-t. Egyszer kinyírt, mert elbambultam. Fel sem fogtam miket kezd el szórni magából és egy pillanat alatt fűbe harapott szegény elf jány.
-
ripla
addikt
A játékon belül a Trade mikor lesz aktív? Lvl14 vagyok, és már lenne mit eladnom.
-
Delávégá
tag
Nem tudom olvastad-e a könyveket de hogy egy trollvadász meneküljön...
Szerintem teljesen rendben van a slayer így. Van 2 skillje is amivel ki tudsz szabadulni a tömegből. A pályákkal nekem személy szerint nincs semmi bajom, sokkal fontosabb hogy a harc és a mozgás jó legyen. Meg aztán sose a pályát nézem mikor tömegirtás van.
De ez csak saját vélemény.
-
Peace
nagyúr
Igen, az valóban elég kiábrándító. Összepakolhattak volna igazán 20-30 különböző map-ot, nem ugyanazokat az elemeket felhasználva minimális változtatással.
Törpével én nagyon sokszor meghaltam BETA-ban. Az a csáklyával menekülős skill-je meg fos volt, mert beleakadt az ellenfelekbe. Így nem tudta kihúzni magát a nehéz szitukból és megfeküdt. Ezt javasoltam is fejlesztőknek, hogy másképp kellene működnie. Mert az elf csak gurulása például gond nélkül keresztülmegy bármilyen mobon. Az ott rendesen működik. A későbbiekben nem tudom mennyire lesz tápos a Slayer, mert 20-as volt a max szint akkor.
Én hétfő óta nem jutottam el a gépig, kicsit remegek már......
-
Xalderon
tag
Tegnap neztem egy slayer (aka Torperos
) stream-et es van neki egy Last Bastion nevu skill-je, aminek a 2. szintje rage fuggvenyeben heal-el.
Attol kezdve, hogy a streamer elkezdte ezt a skill-t hasznalni, ugy tunt, hogy nagy mertekben javult a karakter tulelokepessege, mar-mar tul konnyu lett vele a jatek. Irtam is a sracnak, hogy itt az ideje novelni a nehezseget.
Meg tudja ezt valaki erositeni?
-
Peace
nagyúr
Nos ha mindenki kellőképp kibeszélte magából a szürke kulcsos élményeit, akkor kérlek kanyarodjunk vissza a játékhoz. Köszi!
-
ripla
addikt
Megvettem végül a kulcsot greenmangamingen, kifizettem, adta is, beírtam Steambe, elfogadta, letöltöttem, játszottam is már vele 1 órát kb.
-
Xalderon
tag
Persze, mindketto, amit irtam Steam kulcsokat arul a jatekhoz. Egyebkent minden jatek eseteben fel van tuntetve platform es region cimszavaknal ikonokkal, hogy milyen kulcsrol van szo. Az ikonokra raviszed az egeret es ki is irja tooltip-ben szovegesen is.
Cdkeys-en eddig meg csak parszor vasaroltam, de jo ismerosom ajanlotta korabban, ezert mertem kiprobalni.
Most kestek a kulccsal, de korabban nem volt semmi gond, szerintem most is csak az lehetett, hogy ok is kesve kaptak meg a jatek peldanyokat.Instant-gaming -en mar jopar jatekot beszereztem, veluk nagyon jo a tapasztalatom es gyakorlatilag tenyleg azonnal megkapod a kulcsot.
Edit:
Egyebkent reelc-nek termeszetesen teljesen igaza van, ezek szurke shop-ok, mindenkinek csak sajat felelossegre. -
reelc
veterán
A Best buy játékos topikban sokszor előfordult már a téma.
A legfontosabb: tudtommal a legteljesebb legális kulcsbolt listát az isthereanydeal.com adja. Lehet kimaradt 1-2.
A többi szürke, mindenki saját felelősségére vásároljon ott. Mindegy, ki mennyire hangoztatja hány kulcsot vett szürkéből, mindig a vásárló felelőssége, megbízik-e az adott helyben? Elég ha egyet bebuksz.
A legveszélyesebb a G2A és társai amik piactérrel rendelkeznek és másik usertől veszed, nem boltból. Nem tudhatod, nem lopott bankkártyával vette-e a kulcsokat stb., és ha igen és bukik, visszaveszi a te kulcsodat is a kiadó. Nem érdekli kinek fizettél és mennyit, nem hivatalos hely, neki ebből nincs pénze. Akit bővebben érdekel, rákereshet, voltak már ilyen esetek.
Ezt nem vitának szánom, csak hogy legyen tisztában a dolgokkal aki nincs, és döntsön belátása szerint, ér-e párezer Ft-ot a rizikó.
A CdKeys ajánlását mástól is láttam már, hogy elvileg ők megbízhatóbbak, de majd eldönti mindenki magának. -
ripla
addikt
A trade mikortól elérhető?
-
reelc
veterán
Ezért licensz.
Többek között.
Köszi neked & (#59) ripla-nak is a válaszokat!
(#61) ripla: Igen, a GMG legál, és amit linkeltem, a Wingamestore is legál.
Szürkéből (kulcsbolt) mindig saját felelősségre!GMG-n fel vagy iratkozva hírlevélre? Most jött egy -5%-os kupon nem tudom mire lehet felhasználni. Szülinapi, tőlük. Ha nem vagy, iratkozz fel gyorsan, hátha adnak!
-
ripla
addikt
A greenmangaming-nél, akikben azért jobban megbízok, mert hivatalos viszonteladók, 32 font a Chaosbane alapverziója.
[link]Ez kb. 40 dollár, ami kapásból egy tízessel kevesebb, mint az eddig ismert hivatalos ár. Szerintem ezt fogom megvenni, az oldal a legmegbízhatóbbak között van, és ez az ár nem biztos hogy egy leárazásban is kevesebb lenne, ez így most kapásból -21% kedvezmény.
-
ripla
addikt
Először is le kell szögeznem, hogy még csak kipróbáltam a gamát, de tervezem megvenni!
Amennyit eddig én láttam a nehézségből, van very easy, easy, normal, hard, very hard és chaos 1-5 fokozatok.
Azt hiszem 4 Act van, de lehet tévedek.
Az endgame maxolást meg arra értem, hogy a HC arcok 20 óra alatt kifarmolták a játékból a maximálisan felvehető tárgyakat, miután végeztek a sztorival.
Az endgame abból áll, hogy ugyanazokon a pályákon ahol a Story Mode-ot viszed, idővel mehetsz 3 másik módban is, Boss Rush, Invasion, Expedition. A Boss Rushról tudok nyilatkozni, az a boss minden Act végén, őt lehet farmolni, a többit még nem néztem. -
Xalderon
tag
4 fejezet, mindegyik vegen egy-egy boss es van vagy 5-6 vagy meg tobb nehezsegi szintje.
Most fejeztem be az elso karakterrel a story-t lvl 45-on.
Nagy megelegedesemre az utolso boss dobott egy szep voros mellvertet.Mentem ket exploration mode palyat gyorsba meg lefekves elott.
Ugy tunik, hogy ennel a storyban korabban mar szereplo palyakat tudod ujrajatszani ugyanazokkal az ellenfelekkel, csak mintha tobb lett volna az ellenfel (volt egy elit is, ilyennel a story soran meg nem talalkoztam) es erezhetoen jobb loot-tal: latvanyosan tobb gem esett.Tobbi modot meg nem volt alkalmam kiprobalni, talan majd ma este sort keritek rajuk.
Ami meg feltunt es szamomra nagy pozitivum, hogy szinte mindegy, hogy milyen felszereles van rajtam, mind jol nez ki, egytol-egyig es orom ranezni a karakterre. (High elf mage).
A WH univerzumban mindennek egy jol definialt kinezete van es nekem ugy tunik ezeket a jatek hozza rendre. Nem csak a karakteremen velem ezeket a kulso jegyeket felfedezni, de chaos istenekhez tartozo kulonbozo lenyeken (az ellenfeleken) is.
Nevezzetek szentimentalisnak, de jo erzessel tolt el, hogy korabbi jatekokbol, regenyekbol visszakozonnek az ismeros dolgok/kinezetek. -
Xalderon
tag
En a Magnus edition peldanyomat ("Full extras" valtozat) a cdkeys oldalan vettem, ott most az alap verzio 23 fontert viheto, ami mar egesz barati ar. Igaz nem hivatalos Steam viszontelado az oldal, de annyi baj legyen.
Egy masik ilyen hely az instant-gaming oldala, ott meg 27 euro korul van, az elozohoz kepest ez is hasonlo ar.
Szinten nem Steam viszontelado.@ripla: FYI, a fenti oldalakon atszamolva kerul kb. 8300-8700 HUF-ba a jatek, amennyiben nem zavar, hogy nem Steam viszonteladok.
-
reelc
veterán
Sziasztok!
Elnézést az OFFért!
A Diablo 3 a kieggel, ha épp most vetted és csak a sztorit nyomod végig, gondolom olyan 10 óra körül lehet maximum az 5 Act. Már nem emlékszem rá nekem mennyi volt, rég volt, de vannak olyan Achievementjei, hogy minden Actot 1 óra alatt teljesíts, szóval 5 óra alatt a komplett sztorit. Ez elsőre senkinek sem fog menni, nagylelkűen számoltam dupla idővel.
Az endgame tartalom valóban később került bele, és nem éppen változatos.
- Actos bountyk, ugye limitált feladatszám, pályaszám.
- Rift és Greater Rift: elvileg valamilyen véletlenszerű (?) sorrendben adja be a pályákat a monsterekkel, de a helyzet az, hogy akár 2-3 óra játék során legalább 2x találkozhatsz ugyanazzal a pályával vagy folytatásával (ha az eredeti pálya több szintes a sztori módban). Ez kicsit megtöri a "sok pálya" és a véletlenszerűség illúzióját, mert megértem mi a véletlen, de hogy direkt találkozz rövid idő alatt ugyanazokkal a pályákkal? Ez egy idő után lehangoló lehet.Eddig a legnagyobb szintű monotonítást a Hellgate: London c. játékban láttam, ismétlődő pályarészekkel, meg amiket mondtatok.
A Chaosbanenek milyen a felépítése? A klasszikus valahány act, és 3 nehézségi fokon?
Az endgame maxolást a legnagyobb nehézségre érted, vagy vannak endgame tartalmai?(#53) Delávégá: egyetértek, talán 15% körül a max. talán a Steamen.
De most a Wingamestoreban a legolcsóbb. Kb. -20%. Nem tudom meddig, keress rá a neked kellő változatra!
Persze ez még nem a neked megfelelő ár, megértem, de hátha más belevág ennyiért! -
Ellia
addikt
Diablo 3 is hasonloan kezdte viszont ez most jelent meg az elozo meg 7 vagy hany eve.
Vannak hianyossagai, erezhetoen kevesebb penzbol is keszult, viszont a harc rettento fluid, ilyennel reg talalkozzam, ja es eleg rendesen megtud lepni a jatek a nehezsegevel.
Szo se rola nem tokeletes, de elvezetes lett. A 4 karakterbol 3 tok jo 1 olyan nah (a kozelharcos ember).
A 7 pont koruli ertek realis.
Amugy kulcsos oldalrol jo aron be lehet szerezni.
-
ripla
addikt
Olyanokat olvasok róla, hogy akik a deluxe verziót rendelték elő (hamarabb kezdték), ők durván 20 óra alatt már ki is maxolták a játékot, endgame-el és maxos gearrel együtt.
Illetve ami nekem sem tetszik, hogy az ACT-ok mind ugyanazok a pályák, csak mindig máshonnan indulsz és másik irányba. Illetve hogy minden ACT-on belül a pályák ugyanolyan elemekből épülnek fel, minimális a változatosság. Azért ebből a szempontból a Diablo 3-at sajnos alig közelíti meg. Ez így sajnos tényleg elég harmatos, egy középszerű játéknak felel meg jelenlegi formájában. Pontozások alapján is ilyen 6/10 - 7/10 körül megy.
Szerintem az lesz, hogy megvárom azt a bizonyos Steam Summer Sale-t (3 hét múlva lesz), ezek után tippre ott már féláron fogják dobálni az emberek után. 15 ezret semmiképp nem adnék érte, olyan 7-8-at max.
-
Xalderon
tag
En vasarnap delben estem neki, aznap beleraktam 9 orat, meg tegnap is vagy 4-5-ot.
Mage-et inditottam, tetszik, hogy mennyire arrogans es felsobbrenduseg-komplexusos.
Lvl 42-nel jarok, chapter 3 letudva.Eddig tetszik a jatek, palyak adott chapter-en belul kicsit egyhanguak, viszont maga a jateko hangulatos es kifejezetten tetszik, hogy nem lehet csak ugy esz nelkul berontani a tomegbe, a bossharcok kimondottan jora sikerultek.
Kivancsian varom mi var ram lvl 50-et elerve. -
ripla
addikt
Mi ez a duma?
"A PC változat esetében a Steam kulcs megszerzéséhez a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni. Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges."
7 éve nincs optikai meghajtóm, hadd ne kelljen már ezért vennem egyet.
-
Peace
nagyúr
Én visszavettem hard-ról, mert nehéznek tűnt, a második fejezet közepe óta viszont nagyon könnyű az íjjásszal. Viszont vannak olyan ellenfelek, amiket 1 percig lövök annyi HP-juk van. Így nem váltok feljebb nehézségben, mert lehet hogy akkor meg 3 percig lőném őket.
Slayerrel én nagyon sokszor haltam beta-ban......íjjász viszont nagyon állat!!!
-
Ellia
addikt
Tegnap kiprobaltam torperossel, eddig tetszik. Kimondottan tetszik, hogy nem konnyu es egyelore az idegesitoen nehezbe se valtott at. Folyt kov este
Ja es kontrollerel nagyon kenyelmes.
-
Delávégá
tag
Komoly bugba még nem futottam bele. Egy-két apróság volt hogy a loot az pályán kívülre esett vagy elnyelte a föld. Meg egyszer volt hogy a mob a falban volt és nem lehetett ütni. Amúgy elég király a slayer rendesen lehet vele aprítani.
-
AtHoS
nagyúr
Hmm...most olvastam twitteren
"We wanted to let those who ordered Physical Magnus Edition know that due to a shipping error, these will arrive a week or two later.
Some additional cosmetic content will be developed as an apology for this unexpected delay. Orders from us will be directly contacted shortly."
-
Peace
nagyúr
Most végeztem délelőtt a második fejezettel, komoly volt a boss fight!!! Az elsőnél kicsit felment a pumpa és meghaltam vagy 4 alkalommal ,de ez lement elsőre. Nagyon hamar lecseréltem a soldiert íjjászra, mert elegem lett a távolról támadó ellenségek hajkurászásából.
Isten az íjjász elf csaj, brutál OP lett! <3 33-as szintű, de darál, mint állat. A csőpályák nem zavarnak, de azért akadnak ismétlődő pályaelemek szinte nulla változtatással. Főleg a második fejezetben volt ez szembetűnő és kicsit zavaró. De a hangulat rendben van, a játékmenet nagyon adja PS-en és a történet is tetszik! Kíváncsi vagyok hogy ér majd véget.
-
AtHoS
nagyúr
Tegnap este "unalmamban" (mivel nincs semmi hivatalos hír az előrendeléssel kapcsolatban, így várakozó állásponton vagyok egyelőre) belenéztem a játék community oldalán elérhető közvetítésekbe, meglesve mind a négy karaktert.
Mage-ből és Wood Elf-ből 40+ -os karakterrel mentek, míg a Dwarf és Soldier lvl10 körüli volt. A Soldier-rel játszó elég béna volt, sajnos akkor éppen más Soldier közvetítés nem volt elérhető, így be kellett érnem ezzel. A Dwarf-os ügyesen lavírozott a pályán, míg a Mage és Elf már rutinosan vette az akadályokat.
A Fő küldetés csőpályán (folyosó szerű elrendezés 1-1 leágazással) ment, eltévedni sem igen lehetett és sajnos nagyon kitűnt, hogy egymás után vannak pakolva azonos felépítésű pályaelemek. A 40+ -osok rutinból mentek az "eldugott" ládákhoz jobb loot reményében.
Nyílt terepes szakasszal én éppen nem találkoztam a közvetítések alatt, bár ettől még lehet, hogy van ilyen típusú pálya is.
A küldetések közti biztonságos CAMP-nek egyetlen be és kijárata volt. Kifelé menet egy felugró menüből lehetett választani, hogy mit akarunk csinálni, így ott a Fő küldetést választva értelem szerűen teljesen új pályára került és nem oda ahonnan érkezett. Ez számomra elsőre eléggé furcsa (spórolós) megoldásnak tűnik. Maga a CAMP sem volt egy igazán kidogozott térkép, bár ezt csak az ELF-nél láttam (havas terület volt), a többibe éppen csak belenéztem milyen velük a játék.Hogy milyen gépen futott a játék, az ugye nem volt látható, minden esetre 1080p-s volt mindegyik közvetítés, viszont a 40+ kariknál elég sokszor szaggatott a kép a sok effekt következtében (bár ez nem tudom a valóságban is így volt-e vagy csak a közvetítésre volt hatással)
A Dwarf uccu bele a közepébe módon közlekedett, nem volt veszélyben sosem, területet sebző támadással mindenkit sebzett maga körül.
A Soldier-es közvetítés eléggé gyengus volt, de valószínű nem a játékbeli karakter gyengesége miatt, hanem a játékos a játékstílusából adódóan. Pajzsos támadással közlekedett, ami ette a skillhez szükséges erőforrás és az extra támadásokra így már nem igazán maradt belőle.
Az Elf meglepően tankos volt és FA segítőket tudott "idézni" maga mellé, így volt aki feltartsa számára az ellent biztonságos távolságban, bár azért a kimozgások így is szükségesek voltak számára.
A Mage tűz alapra építkezett és olvadtak a mobok körülötte. Ennél a karinál sokkal kevesebb elmozgást kellett végezni.
Muszáj vagyok nézni egy kis Soldier közvetítést még, mert amit tegnap láttam belőle elvette tőle a kedvem. Kell a megerősítés, hogy valóban a tegnapi alkalommal tényleg a játékos bénázgatott vele
-
-
AtHoS
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Van egy két youtube teszt a játékról.
Általában mindenkinek tetszik, de sokaknak kevés a tartalom.Karakterenként 25-30 óra farmolással együtt.
IGN pl 8.7 ponttal jutalmazta.Átlagban 6-9 pontokat dobálnak rá.
Várom a véleményeteket.Főleg az end game érdekel, mert a gameplay k@rvára tetszik.
-
Xalderon
tag
En digitalisan vettem meg a jatekot, amihez Steam-es kulcs tartozik. (Nem is tudom, hogy PC-re van-e masik verzio.)
Steam-en jun. 4-et irnak megjelenesre, viszont a ket dragabb edition-t rendelok mar nekieshetnek maj. 31-en, penteken. Hogy penteken pontosan mikor, az nem derult ki szamomra, bar gyanus, hogy este 7 lesz, mert napi szinten ilyenkor szokott frissulni a Steam store kinalata is.
Az ilyen korai indulasok hogyan mukodnek a Steam-en?
Nekem kicsit fura, hogy Steam-en nincs megemlitve a korai indulas azon a reszen, ahol az elerhetoseg datumarol es a hatralevo idorol ir. Csak joval lentebb a preorder ajanlatnal lathato a 4 nap korabbi kezdes.
Meg ugyan nem jott meg a kulcs, de kivancsi vagyok, hogy miutan beregeltem azt, vajon lesz-e kulon opcio a korai kezdesre.
-
ProEvoFan
nagyúr
Erre az edgamere kiváncsi leszek. A Diablo 3 paragon szintezése, plusz a szezonokkal verhetetlen ebben.
Ha csak fele annyira lesz jó, mint a D3ban, akkor elégedett leszek.Amúgy szegény Warhammer 40,000 Inquisitor Martyr bánja hogy pár napja felfedeztem ezt a játékot
Meglátjuk mennyire éri meg nekem megvenni ezt teljes árban.
-
AtHoS
nagyúr
-
kraven54
aktív tag
Na jól van akkor azért van itt élet...ke
Ellia: Szerintem ott is küldik péntek elött a kodot, mert ott van hogy one day before release or early access
-
Ellia
addikt
A kulcsos oldalon vettem, szóval csak jövőhét kedd asszem - ja nem, edzésem van szóval leghamarabb szerda este...
-
kraven54
aktív tag
Nincs túl nagy hype. Én várom nagyon
-
AtHoS
nagyúr
A Relic Hunt Mode egy kis változatosságot dobhat a játékstílusba, no meg talán értelmet nyer a gold is a végjátékban.
Ahogy írják a 4 kiegészítőt terveznek kiadni, melyek egy új ACT-ot is hoznak a történetbe a kozmetikázós elemeken kívül. Ráadásul az új skillek következtében lehet alakítani másfelé is a karaktert, ezzel mondjuk az új karakter osztályt spórolják meg
Kíváncsi vagyok mennyiért lehet majd a season pass-t megvenni...lehet megéri a Magnus verzió a 15-20 dolcsis felárat (bár a dobozos verzió árai kedvezőbbek)
"Nem csak sztori móddal, boss-rush móddal és végtelen számú lélegzetelállító helyszínnel rendelkezik a játék, de még heti kihívások is vannak, amelyek tovább növelik a játék intenzitását"
A heti kihívásokra is kíváncsi vagyok mit domborítanak majd vele
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Ez a tekerhető tárcsa nem tudom mi, nem találkoztam vele PS-en. Elég változatossá tehetik, mert passzív fán elérhető skill-ek elég ütősek! Az aktívak és a passzívak egyaránt!
Különféle build-ek szerintem maximum úgy hozhatóak össze, hogy milyen skill-eket használsz. De nagyon felszerelést nem láttam, ami mondjuk pluszokat adna bizonyos támadásokhoz vagy bármi máshoz. Mondjuk egy nagyon kis szeletbe nyerhettünk betekintést, nem tudom mi vár ránk a későbbiekben.
Grafikára passz, PS-en nincs állítási lehetőség. Szép és jól fut.
Jól néznek ki a cuccok. Mondjuk törpénél nem túl változatos, csak egykezes fejszék estek ugyebár. De elég változatosan néz ki a karakter. Wood Elf is nagyon pofásan fest minden öltözetben! Az első bétát ugye az Imperial Soldierrel és Elf mage-el vittem végig, a mostaniban nem játszottam velük.
Hivatalos facebook oldalon nézegettem a hozzászólásokat és jót mosolyogtam. Buta AI-ra panaszkodnak. Nem tudom mi lenne az igény egy ARPG-ben. Jönnek és megakarnak ölni.
A távolról támadók (íjjászok és savköpők folyamatosan mozognak és próbálják tartani a távolságot, a BOSS-oknál is taktikáznod kell. Ennél többet én nem tudom mit szeretnének. Van aki amiatt sírt, hogy fapados a játék és van-e esetleg valami olyan játékmechanikai elem, amit eddig nem láttunk és fel tudná dobni a játékot. Itt sem fejtette ki, hogy mit szeretne látni. Játékosok nagy hányada szerintem úgy van, hogy amivel játszott és amit szeretett, abból szeretne elemeket látni minden egyes új megjelenésben. Diablo, Grim Dawn, Titan Quest bejöttek, akkor mindent vegyünk át, ami már bevált. Chaosbane is tele van nem saját ötletekkel, de ne akarjunk már mindent áthozni. Ha egyszer hangulatos és működik, akkor legyen elég ennyi. Folyamatosan foglalkoznak vele, beta1 óta is érezhető a változás. Amit kértünk többen például a cuccok donate-elése le lett egyszerűsítve, ami hatalmas segítség. Jönni fognak majd a peccsek szerintem és ugye a fizetős plusz tartalmak is, nem lesz magára hagyva. Én bízom a csapatban. Amit eddig láttam, az tetszik.
-
AtHoS
nagyúr
Örülök, hogy jó a hangulat és élvezetes vele a játék. A passzívoknál a tekerhető tárcsák mennyire teszik/tehetik színesebbé/változatosabbá a karaktert?
Jó lenne, ha egy típusú karakterrel több build is megfelelően játszható lenne, ez is változatosabbá tenné a játékot, de főként nem lenne beszorítva az ember egyetlen build-ba
Grafikát mennyire lehetett állítgatni? Bár mondjuk én PC-re rendeltem meg, tehát a PS4 grafikai része nem biztos, hogy releváns lesz számomra.
A cuccok kinézetén (inventory részen) változtattak valamit az első béta óta?
-
Peace
nagyúr
Közben kimaxoltam a wood elf-et is, 25-ös az elérhető max szint. Lecseréltem a támadásom, amit crowd control-ra használtam egy háromszor erősebbre.
Megvan a hátránya, mert 360 fokos szögben kilő nyílvesszőket mocskos nagy sebzéssel, de ugye így vannak hézagok, szóval mobok kimaradhatnak a szórásból. A körülöttem repkedő tőrök értelem szerűen mindenkit sebeztek, de ez sokkal brutálisabban gyilkol. Már csak valami iszonyat komoly single target damage skill kellene neki és akkor igencsak ütős lenne. Soldier vagy Slayer volt tervben első végigjátszásra, de lehet íjjász lesz, most annyira megtetszett. Nem véletlenül volt Diablo 3-ban is első karim Demon Hunter csaj.
PoE is korrekt lett amúgy PS-re. Én kimondottan élveztem a story-t, végigpörgettem a 10 ACT-ot.....nem biztos, hogy folytatom az endgame részét, de a kampány tetszett. Érdekes, hogy PC-n két alkalommal is belekezdtem és mindig töröltem pár óra után. PS-en valahogy minden kicsit jobb.
-
Peace
nagyúr
Nos akkor jöjjön egy kis élménybeszámoló a beta második fázisáról. Dwarf Slayer-el estem neki első körben a legnehezebb fokozaton. Ritka nagy FUN maga a karakter, de én valamiért ritka sokszor haltam. Most lehetne arra fogni, hogy béna vagyok, de Imperial Soldierrel és az Elf mágussal semmi problémám nem volt Hard-on az előző körben. Valahogy az életben tartása nem nagyon jött össze. Van neki egy kis karmos lánca, amivel arrébb tud ugrani úgy 8-10 m-t, ez lenne gondolom egy jó menekülő skillje. A bökkenő ott van, hogy mob-okban elakad és így ott marad a tömegben, majd bedarálják. A wood elf íjjász dodge skillje gyönyörűen működik, átbukfencezik a mobokon és pillanatokon belül eliszkol. Ezen majd nem árt javítani szerintem. Félelmetes pusztításra képes amúgy! Az első fejezet végén a boss vagy 15 percig tartott Imperial Soldierrel, Slayer konkrétan olyan 50 sec alatt intézte el.
Változtattak kicsit a pályákon, kicsit változatosabb lett és ezúttal már többet lehetünk fenn Nuln városában a felszínen sikátorokban és jópofa nagyobb tereken is. Belefuthatunk egy iszonyat nagy dögbe is, ami előző alkalommal még nem volt benne a beta-ban. Most már tovább is mehetünk a BOSS kinyírása után. Átteleportálunk Praag-ba, ahol már Khorne kultisták és démonfajzatok fogadnak minket tárt karokkal. Azt kell mondanom, hogy kimondottan jól esett ez a környezetváltozás, Nuln csatornái után rám fért már!!! Itt is kapunk jó kis küldetéseket és már mehetünk is tovább purgálni a Káosz mocskait.
Nem sokáig lehet eljutni, talán 3-4 küldetés fért bele összesen a beta-ba, de 25-ös szintig így is elvittem a kis törpét. Márciusban ugye 20-as szint volt a max. Most nem tudom mennyi lehet. Neki is álltam Wood Elf kiscsajjal egyből és az az igazság, hogy valami kegyetlenül OP lett!!!
Attól féltem, hogy ő lesz a leggyengébb a 4 közül, de valami félelmetes sebességgel és hatékonysággal pucol ki minden pályát, csak pislogtam. Hatalmas élvezet játszani vele!!! Dodge rohad jól máködik, bár nagyon nincs rá szükség, mert tömegben is igen hatékony. Főleg pár ütős god skillel felvértezve. A bloodlust skillje meg valami elképesztő!!! Ott is csak pislogtam, hogy milyen szinten földbe gyalul 40-50 mobot egy szempillantás alatt. Viszont a fejezet végső boss-nál előjött neki is sajnos az árnyoldala. 5-6 alkalommal próbáltam meg, de nem jött össze. Vissza kellett vennem normálra. Szóval eddig a konklúzió, hogy Slayer boss-t gyorsan öl, de könnyen elhal. Íjjász nem hal meg, csak a boss-nál.
De lehet csak én vagyok béna. Sőt, inkább valószínű! A játék továbbra is ritka hangulatos, nekem nagyon adja!
-
Peace
nagyúr
Holnaptól beta 2. kör!!! Érkezik a Slayer és a Wood Elf! ;-)
-
Peace
nagyúr
Mivel a tegnapi napon elstartolt a closed beta, így itt az ideje, hogy saját topic-ot kapjon a játék. Én PS4-en játszom, de természetesen bármely platformon is vagy, írj és kérdezz bátran!
Kis beszámoló a tegnapi napról:
Nem fogok semmit elkiabálni, mert az Inquisitor Martyr esetében kimondottan rosszul sült el a dolog. Viszont a játék maga már jelenlegi állapotában is iszonyat hangulatos! Már a főcímzene és a menü hangulata is! A beta verzió ellenére teljesen jó állapotban van, akár véglegesnek is lehetne mondani nagyjából. Alacsony töltési idők, semmi bug vagy crash egyelőre. Éjjelre végeztem is a beta-ban elérhető story résszel, ami teljesen korrekt volt! Szinkronszínészek is teljes beleéléssel tolják a szöveget! Ami hiba volt, hogy párszor a következő dialógus rácsúszott az előzőre és párhuzamosan szólt a kettő. Feltételezhetően ez javítva lesz azért, illene 3 hónap alatt. A fegyvert és páncélt elrakhatná "városban" a karakterünk, az egy fokkal jobban mutatna. Ezt majd jelezni is fogom (lehet már többen meg is tették). Talán 5 féle skill-t számoltam össze az imperial soldier-él, és mindre szükség is van az életben maradáshoz. Normálon is feküdtem párszor, volt 2-3 izzasztó fight, ahol csak a bloodlust képesség volt képes megóvni a se**em éppenhogy. Az ellenfelek változatosak és jól kidolgozottak. A kis nurglingokon behaltam, akik kis kupacba összeállnak és hurrikánként forogva rontanak nekünk. Majd ha szétütöttük őket, akkor feltápászkodnak és egyenként rontanak ránk ismét. A fegyvereknél kicsit aggódtam, hogy miért csak és kizárólag kard esik, de a kampány végi boss végre dobott csatakalapácsot!!! A beta-ban a küldetések után tovább lehet menni exploration módban küldetésekre. Lehet tovább fejlődni és farmolni. A végső játékban lesz "boss run" és "relic hunt" mód is, azok is kimondottan ígéretesek a legutolsó "kérdezz-felelek" videójukban elmondottak alapján. Az árus is jópofa. Trade opció nem érhető el a beta-ban csak a donate. Ha ajándékozod a nem használt felszereléseket, nő a reputációd. Ha szintet lépsz az árusnál repu-ban, akkor igen korrekt ajándékokkal lát el. A passzív készségeket PoE formában kell elképzelni, különböző irányokba lehet elindulni és minden egyes lépcső kis színes kavicsokba kerül. Az árus például egyik repu szinten ezekből is adott 10-10 darabot, ami azért nem rossz!!! Egyelőre sajnos csak a soldier és a mage elérhetőek, a slayer kipróbálása még várat magára. Ha ilyen minőségű story és kampány vár ránk és kellően komoly endgame, akkor itt nem lesz ok panaszra!
Warhammer: Chaosbane – Gameplay Trailer | PS4
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest