Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Esetleg rendel-e majd valaki a közeli, vagy távolabbi jövőben Watercool shopból?
Szeretnék egy ilyet, de sokallom a száll. díjat ennyi miatt, levél pedig kizárt, nem trackelhető, feltételezem magyar posta hozná, azt meg köszönöm, nem:Szállítást feleznénk, utána még egy Foxpost, vagy valami.
Amúgy Debrecenben vagyok, hátha ez is stimmelne.Vagy, ha valakinek van ilyen eladó, is működhet.
Malaka!
-
tibcsi0407
félisten
válasz spleenszuru #84751 üzenetére
Szia,
Írj nekik egy email-t, lehet levélként is fel tudják adni.
Nekem volt már, hogy küldtek cserealkatrészt kis borítékban.utdetailing.hu
-
spleenszuru
őstag
válasz tibcsi0407 #84752 üzenetére
Pont azt írtam, hogy levelet nem szeretnék, mert az nagy eséllyel postára van bízva, ami nagyon nem jó.
Választható opció a levél náluk amúgy erre az alkatrészre, és az nem biztosított, nem trackelhető.Malaka!
-
tibcsi0407
félisten
válasz spleenszuru #84753 üzenetére
Arra már nem emlékszem, hogy trackelhető volt-e, de nagyon hamar ideért és nem volt gond vele, jól be volt csomagolva.
Egy LGA 1700 csavar kit és heavy backplate volt benne.utdetailing.hu
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Évek óta saját keverésű vizzel megy a rendszer, az utóbbi időben alkatrész nem lett beépítve.
3 hónapja cseréltem vizet EKWB clear-re és most ilyen fura kicsapódások és darabkák úszkálnak a vízben.Szedjem szét és mossam át? Remélem nem
[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
Az biztos, hogy most egy ideje nem volt kifújva a gép, de mikor a vizet cseréltem leeresztőn ment ki a régi és az új üvegből/falakonból bele a tartályba. Lehet akkor leengedem leszűröm, megjáratom desztilláltal és vissza az EK..
-
mpierre
veterán
válasz llacee #84760 üzenetére
Alphacool eiswasser (víztiszta) hosszú évek óta hibátlan.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
RazoR
veterán
válasz tibcsi0407 #84764 üzenetére
+1 DP Ultra
-
Teasüti
nagyúr
válasz llacee #84755 üzenetére
AquaComputer forumán láttam, hogy EK folyadékban vannak úszók, amik galván anódként működnek. Idővel "elfogynak".
HF Next kapcsán volt kérdés, hogy új EK lötyivel csere érettnek mutatja a szenzor. Érdekességképpen a szerviz intervallum vége felé emelkedni fog a százalékos állapota a szenzor szerint. Míg ugye a Double Protect Ultra az 100%-ról indul és csökken idővel, ahogy növekszik a vezetőképessége.[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
Köszi mindenkinek a tapasztalat megosztást!
-
--HARDCORE--
senior tag
+1 DP ultrára. Leengedtem, vissza is töltöttem, az átépített gépbe. 10 hónapja cseréltem le, előtte 3 évig rá se néztem, de az a folyadék is maradhatott volna annyira tiszta volt.
Igaz nekem csak VGA-t hűt, így nincs túlerőltetve.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
anulu
félisten
tegnap szerencsésen megérkeztek az EK-től rendelt cuccok is. mondjuk van náluk fejetlenség vagy nem tudom. előzetesen 27-re írta az oldal.
FedEx-el ez volt az első kapcsolatom, de valahogy nem győzött meg, hogy rajtuk keresztül akarok szállíttatni...mindegy, lényeg, hogy minden itt van és ez a Velocity blokk még szebb élőben, mint a képeken/videókon!
már csak ennek a köhögős / fél lázas állapotnak kéne elmúlnia, hogy neki is álljak...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
tudom, hogy ahány user, annyi vélemény, de felteszem a kérdést:
mielőtt összeraktok egy custom rendszert, mennyire szoktátok kitakarítani? amire részemről gondoltam, az az, hogy a radiátorokat először normál csapvízzel átmosom, aztán ioncserélttel. hagyom megszáradni.
vagy a fittingeket is kellene vagy legalább illene?
hosszú távra tervezek a rendszerrel és nem akarnám már az alap összerakás előtt elrontani illetve potenciális probléma lehetőséget benne hagyni.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tibcsi0407
félisten
-
őstag
válasz tibcsi0407 #84773 üzenetére
Az ajánlott szűrő mennyire fogja az áramlást?
-
anulu
félisten
válasz llacee #84775 üzenetére
ez tetszik, de szerintem csak később fog bekerülni. papíron jópárszor megrajzoltam, hogy hogyan is fog kinézni, de egyelőre nem látom, hogy hol férne el egy ilyen...
-
őstag
válasz tibcsi0407 #84776 üzenetére
Köszi az infót, valami kell mert a nagyon apró gumidarabkák vagy a cpu blokkban rakódnak le a jet plate között vagy a vga blokkban szóródnak szét plexi és blokk közé egy szerelés után, nem is értem hogy vágja meg a fitting a csövet, elég bosszantó
-
András12345
aktív tag
Sziasztok!
Ekwb Electric Purple Solid Premix (pasztell) folyadékot használok, és az a gondom, hogy nem igazán lehet már beszerezni. Két litert vettem anno, az pont elég volt, viszont azóta lement annyira a folyadékszint, hogy a visszafolyó cső nem éri el a vízszint tetejét a tartályban.
Ha felhúzom fél deci desztvízzel vajon szétesik tőle a folyadék? :/ elvileg nem szabad semmivel sem hígitani...
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz András12345 #84779 üzenetére
[link]
pár darab még van náluk"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
F e Z o
veterán
válasz tibcsi0407 #84782 üzenetére
Az otthoni konfigom, desztvíz + 5% fagyállóval ment majdnem 3 évet 24/7-ben, s nem volt lerakódás a CPU vagy GPU blokkban. Márpedig nem hinném, hogy a nagy cégek vizei agresszívabbak lennének, mint az én házi lötyim.
H2O über alles!
-
őstag
válasz tibcsi0407 #84782 üzenetére
Első körben rendeltem aliról egy Barrow szűrőt, meglátjuk, kap még egy db Alphacool gyorscsatit a loop Vga takarításhoz most megint húzhatom ki a 16pin 12vhpwr-t, tartós lesz ez a kábel is
#84783 Fezo
Nálam ioncserélt kering hónapok óta, nulla lerakódás -
F e Z o
veterán
válasz tibcsi0407 #84785 üzenetére
Csak a GPU kör kapot új csöveket, mikor kétkörös lett a rendszer. Viszont az is autósboltból 13/10-es.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz tibcsi0407 #84787 üzenetére
Nem, sőt lágyabb, de így sem tört meg sehol. Valami 250Ft volt folyómétere.
H2O über alles!
-
Teasüti
nagyúr
EK-nak van tisztítója/öblítője.
Én spec Blitz rendszer tisztító kit-tel kezdtem (külön a radik szétszedve, külön a loop összerakva, majd deszt vízzel kétszer öblítve).
Két folyadék közti váltásnál elvileg elég a Blitz-nél a System cleaner.
EK-nál pedig ajánlott mind a kettő: a Cleaner, majd a Superflush a Cleaner semlegesítésére.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok.
A lenti házból ki mit hozott ki? Nézegetem milyen radik férnek el. A p100 egyenlőre nem terv. Ez is elég nagy
Egy 560as monstrat próbálgatok. 2sor ventivel fent pont beleér a az alaplapi csavarokba. Elöl meg kb 5mm miatt nem lehet rátenni a tetejét. Alul szépen elfér de akkor a táp esett ki a körből.
Lehet egy 560x60 as jó lenne fölülre.
Kinek mi a tapasztalata a házzal?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hellboy2387
-
senior tag
válasz Hellboy2387 #84791 üzenetére
Volt itt már a topikban, Abridabri-nak (W100 + P100)
Off: tetszik a szervíz szekrény alatta. Mennyiért vesztegetik?
üdv.: Boldog Ferenc
-
aktív tag
válasz fboldog #84792 üzenetére
igen. Ő kicsit más dimenzióban él. wp100 és wp200 is volt neki. Én kifejezetten a w100-ban szeretném a maximumot kihozni. Eselteg ha valaki csinált hasonlót mint amit tervezek megnézném.
Off: régi sztori anno talán 80k körül volt. (kb 10 éve)[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hellboy2387
-
Dr V
őstag
Színezett DP ultra mennyire jó hosszú távon, csöveket, blokkokat megfogja?
Aquatuningról tervez rendelni valaki?[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
anulu
félisten
jelentem, Lusankya (gépem ) - nagyon úgytűnik, hogy - túlélte a műtétet. 1,5 napom ment rá, ez volt az első ilyen építésem. nem kevés anyázás, hajtépés és újratervezés volt benne, de most nagyon úgy tűnik, hogy rendben van
C23 10min: 97 -> 89 package temp max - 1400KF @ 5,5/4,4 - Deepcool LT720 volt előtte
Port Royal hotspot: 78 -> 67 - Inno 4090loop: pumpa - 4090 - 140/20 (kifele fújó venti) - 14700KF - 360/45 (kifele fújó ventik) - 360/30 (befele fújó ventik) - pumpa
leak teszthez az EK tesztelőjét használtam és bármit csináltam, kb 1 perc alatt 0.01 bar elment a loopból... a végén úgy voltam, hogy egy életem, feltöltöm, aztán ahol csöpög, ott majd kijavítom. ez volt kb 3 órája, azóta sehol egy csepp... a gépházat még nem zártam be, időnként ránézek, hogy mi a helyzet, de lehet a loop tester rossz? vagy én csináltam rosszul valamit?
összesen a 360/45 mellett levő Arctic P12-esek RGB-je nem megy, de ennyi tömény szívás után egyelőre le se... érdekel, szóval, majd egyszer megnézem
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
ment egy 16-os loop Port Royal, így volt a hotspot 75 fok. megveregetem a vállam. nem mondom, hogy nem remegett néha a kezem, de tényleg sikerült áttákolin
-
anulu
félisten
köszi
amúgy... szerintem is. nézem a különböző YT videókat, ahol 14900K sima 360-as AIO mellett elkocog 70-75 fok környékén... mondjuk nálam a ventillátorok teljesen automatán vannak, a curve-höz sem nyúltam. ennek picit utána kellene mennem.amúgy a TUF GT-501-es ház nem kicsit lett tele, az aljára a táphoz a takarót vissza sem tudtam tenni. valahogy ASUS-ék arra nem gondoltak, hogy ha valaki berak egy pumpát, akkor annak a csöveit is elvinné valahol
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
az a baj, hogy hőmérőt nem vettem. :S CPU nyugalmi hőfokból ki lehet valahogy találni? azt viszont éreztem, hogy a loopolt Port Royal végére a csövek is több, mint langyosak voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs