Új hozzászólás Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    válasz fboldog #77528 üzenetére

    :D Karaj. Köszönöm. De!

    EK Flt80 már megvan. Aztán van itthon elfekvőben 2 db Swiftech Apogee HD (fekete) ez simán felmegy az lga 1700-ra, csak hátlap kell. Merthogy Intel a 20xx foglalt rögzítési pontjait szabta át kissé az 1700-hoz. (80×80 mm vs 78×78 mm). Na a feketéből majd fehéret csinálok valahogy.

    Az M2 ssd-t akkor is vizezem, ha beledeglek is. Mert: csak. :DDD A ddc megoldja. Sőt! 90°-os fittingeket vettem, hogy kisebbek legyenek a kanyarok. Mi több! Az apogee HD elég tisztes ellenállású. Ez olyan amerikai hozzáállás: "Nem kell légellenállás csökkentés a V8 megoldja erőből! Mert mi tudunk motort építeni!"

    A "déli" hídon is törpölök, hogy az is kap egy blokkot. Csak épp a csücske pont belóg az m2 ssd alá kb 1,5 mm-t. (Jól tervezett a asrock lap...vízhűtéshez! Ja.............nem.)

    @fonok87: A dc-lt is néztem, de nem tetszett. Meg aztán a sok kanyar és a blokkok... Lesz itt ellenállás, amit ddc-nek meg kell oldania. Erőből.

    Szerk: Ja! És lesz max 4 deci az összes folyadék. Kb. (Nem számoltam ki.)

    [ Szerkesztve ]

    #### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk

Új hozzászólás Aktív témák