Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
válasz MaxxDamage #78249 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz fboldog #78250 üzenetére
M6-t innen vettem (képen látszik)
Bitspower fittinget lehet tudok szerezni (ha az a jobb) és az full réz lenne.
Tartály egyben a szivattyúval milyen lehetőségeim vannak?
Pakmara:
Egyik tartály a másik meg szivattyú? (D5)
Mind2 kell ha azt választom?[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #78252 üzenetére
Ha van még ajanlott Bitspower cucc ami kellhet nekem, akkor lehet onnan rendelném be ami még kellhet. Linkeket megköszönök!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Pakmara
őstag
válasz MaxxDamage #78252 üzenetére
Az egyik az egy szívattyú+tartály kombó amit egyben árulnak. A másik (ami nekem van) egy olyan tartaly amibe szintén közvetlen beleköthető a szivattyú, de külön forgalmazzák. Egy D5 vagy azonos méretű másik VPP modell jó bele.
Ami még kell:
Rögzítés: az alphacoolhoz pl adnak ventire rögzítő idomot, persze így P/P-ben nem lesznek ventik.
Folyadék: ezt már írtam korábban.
Táp: A szívattyúnak sata vagy molex kábele van, ventik típus függően 3 vagy 4 pin. Erre ki kell találni valamit hogy hajtod meg őket. Ha szívattyúból variot veszel akkor kézzel beallitod egy fix fordulatra és a szabályozásával se kell bajlódni.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
milyen opciók vannak egy gép teljes elhalkítására?
A gép egy régebbi konfig, i5 3470 procival, 8GB Rammal, SSD-vel. Ami hangot ad ki, az a processzorhűtő, és a tápegység. 0-24-ig megy, és sokszor megy 100%-on.
Sajnos nem találtam a megfelelő topikot, ezért írtam ide. Tehát nem feltétlen vízhűtésre gondolok, de az is egy opció. Az a megoldás érdekelne, ami olcsóbb. Ha barkácsolni kellene, az sem gond, de fogalmam sincs, merre induljak el a keresésben. Passzív? Vagy víz? A procinál gondolom nem probléma, de a tápegységnél?
-
zsigomark3
tag
Én rég akartam vizezni egy nagy külső passziv toronnyal, asszem Zalman Reserator volt a neve, ahhoz nem kell venti, max csak a pumpája adhat minimális hangot.
Üdv: Márk
-
MaxxDamage
félisten
válasz Pakmara #78254 üzenetére
Melyik az ajánlottabb?
Egybe vagy külön-külön?
Bitspower oldalról érdemes lehet több dolgot rendelni? (Fitting)Folyadék az OK.
Meghajtás az adapterről, azt csatisra (anya/apa) megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz MaxxDamage #78261 üzenetére
Szerintem mivel a hűtés nagyja alis, ezért felesleges penzkidobás bitspowert venni. Vegyél egy köteg ebay-és cuccot és ha nem jó, még mindig a pénzednél vagy.
üdv.: Boldog Ferenc
-
Pakmara
őstag
válasz MaxxDamage #78261 üzenetére
Aliról barrow, ebayrőp valami, varázslótol meg gyorsan. Szerintem is felesleges a bits.
-
MaxxDamage
félisten
válasz fboldog #78262 üzenetére
& Pakmara:
Igen, hűtés nagyja alis/Kínai, pont úgy mint a gyári hűtő is pl. Kínai a Clevo márka is az nem?(meg ami nem az az már hamis )
Elsőként a zárójeles opciót járom körül és ha nem sikerül, akkor marad a "B" terv.
Csak tudni kéne, hogy mondjam el ezt egy szakinak mi is kéne...Varázsónál is van ilyen , meg ügye lenne ez (meg van még sok féle fajta)
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz MaxxDamage #78264 üzenetére
Az eredeti ddc és d5 az magyar gyártmány, Cegléden gyártják, nem kínában. Még az allis oldalakon is, az eredeti d5-nek a hátoldalán ott van a Hungary felírat.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz tibcsi0407 #78266 üzenetére
Nem hiszem. Nem tudok ilyet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #78266 üzenetére
elvileg igen.
btw neha valtozik a felirat, Laing, Xylem es Lowara is gyakori. nekem pl a vario Xylem, a pwm pedig egy Lowara.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MaxxDamage
félisten
válasz varmi2 #78265 üzenetére
Az lehetséges, de ha ennyire tudod, akkor úgy is van.
Más:
A "zárójeles" opció kuka, mert nem foglalkoznak ilyennel, mert nem tudnám megfizetni (nem érné meg) sajna, így marad a G1/4Akkor vehető (mind2) a LINK-ben írt G1/4-es bármelyike?
Aquatuning az sárgaréz , Bitspower meg nikkelezett sárgaréz anyag... én sárgarézt választanám. 4-6 db(-t) vegyek legalább?
Tartály + szivattyú ez lenne a legjobb/ajánlott? (tartályt picinek nézem)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #78270 üzenetére
rajta van, es az utobbi kb 6 evben kiadottaknal ha nem kap PWM jelet akkor maxon megy a pumpa. az enyem meg nem, szoval van kulon "bikazo" kabelem mert feltoltes alatt ugye nagyon nem akarja az ember, hogy menjen a tapon es a pumpan kivul barmi, 1000rpmen viszont kb eselytelen feltolteni a rendszert.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
varmi2
nagyúr
válasz MaxxDamage #78271 üzenetére
Ugye elolvastad a leírást? A linken lévő pumpa nem d5. A tető kompatibilis d5-el, de a pumpa az nem d5, hanem vpp755 szerintem, ami nem d5.
-
MaxxDamage
félisten
válasz varmi2 #78273 üzenetére
Már annyi link van, hogy össze zavart és nem tudom mi merre...
-
varmi2
nagyúr
válasz MaxxDamage #78277 üzenetére
Ez nem d5.
-
MaxxDamage
félisten
válasz varmi2 #78278 üzenetére
Igen, az Alphacool Core 100 Aurora
-
varmi2
nagyúr
válasz MaxxDamage #78279 üzenetére
Igen ez. Ez nem d5.Ez vpp755 ami köszönő viszonyban sincs a d5el.
-
nagyúr
válasz varmi2 #78280 üzenetére
azt azért nem mondanám, nem tudom miért kell ennyire leírni!
nekem van több VALÓDI D5.öm és van VPP755.ösöm is, és sokkal csendesebb és erősebb a VPP755.ös azonos fordulat mellett!
Régebben voltak belőle hibás példányok valóban, de ettől még ugyan olyan jó mint egy valódi D5.
És az is igaz hogy mostanra már tényleg majdnem egy árban vannak, de pl ~2.éve nem így volt, én 18.ért vettem a vadi új v3as 755.öst és akkor a legolcsóbb D5 32-34.e volt!
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Ez az mps200 igencsak pindurka. Így lehet jobban is jártam, mert talán el fog férni.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok!
Ilyen radim van: Alphacool NexXxoS ST30 FC X-Flow 360mm
Az a kérdésem, hogy milyen házat javasoltok amibe ez felülre is kényelmesen elfér? A Corsair 4000D-ben igazából faltól falig van elől.Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Csillag01
aktív tag
Asus Rog Phone 6
-
blu79
addikt
-
Csillag01
aktív tag
Lesz persze. Félig van kész. Meg 2 cső még ferde majd belövöm azokat is
Asus Rog Phone 6
-
András12345
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek hosszabb távú tapasztalata EK Mystic Fog folyadékkal? Szívesen meghallgatnám! -
gaben22
senior tag
Hobby-t akkor mostantól ki lehet terjeszteni telefonokra is . Direkt nem néztem meg, de kizártnak tartom, hogy ne lenne már pár DIY megoldás az elvetelmülteknél .
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
fonok87
aktív tag
válasz Pakmara #78290 üzenetére
Van bizony Vízhűtéses PS5 slim
Imádom amiket ez az emberke készít.Truss me, I'm an engineer.
-
fonok87
aktív tag
válasz Csillag01 #78287 üzenetére
Keress rá a topicban
Hogy valami konstruktív is legyen a beszólás mellé: nekem cloud white megy két éve, elég sokat változott ennyi idő alatt. Ránézésre a színét adó részecskék kb. fele leülepedett, pedig napi szinten használom a gépet, tehát nem lehet mondani, hogy az áramlás / átmozgatás hiányzik.Truss me, I'm an engineer.
-
sfknasty
aktív tag
válasz András12345 #78288 üzenetére
Persze.3 hónap után szétvált a folyadék a benne lévő részecskékkel és teljesen tönre vágta a csövezésem a distroval együtt..Bemattította.A blokkokból még ki tudtam takarítani,de a csövezés (merev PETG cső)kuka.A distrom azóta is helyenként foltos.Igaz,hogy azóta már kikerült a rendszerből.Soha többet Mystic fog,vagy bármilyen színes folyadék .
-
-
sfknasty
aktív tag
válasz András12345 #78299 üzenetére
Én a premixet használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest