Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    Na, kész. Megtettem. Berendeltem a harisnyákat meg mindent, ami kell hozzá. Teljes gép full szétszed - összerak - szétszed - összerak. :))

    (#56970) rup1u5: Szimpla belemegy, ha nincs nagy táp/elülső radi, akkor talán a dupla is.

    (#56971) Weareus: Közel sincs még kész, de legalább a koncepció megvan. Már tudom mit kell másképp, ha újra összerakom. Aztán remélem, hogy nem koppanok.

    (#56972) proci985: 280-as elől. Only 140. :DDD Vidkari mögött meg még szenved egy Xonar STX, csak nem látni. :P De sok a kompromisszum. Nagyon sok. Minden, ami bent van, csak így, egyféleképp fér be. Az alaplapról -mint látod, Crosshair VII- pl le kellett venni az IO-burkot, mert ütközött a radiátorral, nem fért. E mellett ugye vannak hűtési gondok, mert a fenti radira nem fér venti, így a rendszer túlnyomásos, miközben olyan lyikacsos, mint egy ementáli. Ezen is változtatni fogok, és itt kicsit bomlik a letisztult design, mert a hátsó ventihelyre kerül még egy befele fújó 140-es, ami csak a házon kívül fér. A maradék rést (I/O, stb) meg leragasztom. VGA-t is.

    (#56973) Dojcs: Ha meg tudod oldani a szétválaszott rendszert két kis szivattyúval és a VGA-nak egy kifele fújó radival, akkor nincs gond. Mehet a víz 50-55°C-ig és mindjárt triplázod a radiátor teljesítményét. Így képes az 500W-os VGA-t lehűteni a szipla 120-as radi. ;) Befele fújó radit viszont nem ajánlom, nekem a Vega64-es Liquid edition, gyárilag a Define R5-be csak alulra fért a radi, befele dolgozta az 50+°C-os levegőt és biza játék alatt fel kellett venni maxra a ventiket, különben a déli híd felment 80°C-ra és leállt a gép. Procié elmegy, ott max 35-40°C a víz, az még nem gázos.

    Ha a barkács opció, akkor fogsz bagóért egy régebbi Chieftec házat és abba minden elfér, de azt vágni kell, mert se kábelmenedzsment, se normális szellőzés.

    (#56975) tomcat78: Ha nem 160k lenne, valszeg InWin 909-et veszek, de megvallom őszintén, nekem tetszik ez az edzett üveg megoldás, hogy nem 4 csavar fogja oldalról, ami kiáll a síkból. Attól eltekintve az sem épp egyszerű beköltözni, főleg erősebb vízzel, illetve ott nem hódolhatok a 140-es mániámnak, mert csak 120-asokra van méretezve... Régei...

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák