Új hozzászólás Aktív témák

  • AzŐsgén2

    tag

    Üdv!

    Egy kis segítséget kérnék Aquaero 6 pro bekötéséhez, mert nem teljesen világos nekem, mit hova kell, és azt hiszem kell még kábelt is vennem hozzá.
    Szóval adott egy ilyen D5-ös pumpa, meg egy flowmeter.

    A pumpa aquabus kimenetét a kontroller aquabus high csatlakozójára kell dugni, ha jól sejtem... de milyen kábellal? Mert csak ilyet találtam, de ez Y, ráadásul rövid is, nekem legalább 35-40cm-es kéne.
    Az USB kimenetét pedig az alaplapra kell dugni a D5-nek is, meg a 6 pro-nak is? Hogyan, mert nincs rajta semmi jel, és az alaplapi USB tüskék ugye 2 sorosak, az egyik sorban 4 tüske van, a másikban 5. (ASUS HERO 8-as a lap)

    A flowmeter egyszerűnek tűnik, annak megvan a helye, meg kábelt is sikerült vennem hozzá. :D

    Egyenlőre csak asztalon akarom összerakni a rendszert, hogy ellenőrizzem a szigetelést, meg kipróbáljam a kontrollert, sosem volt még ilyenem, ez nekem nagyon új, szóval az alaplap nélkül is le tudom tesztelni a teljes rendszert úgy, hogy szabályozni tudjam a pumpát, ventiket, stb.?

    Ha valaki leírná szájbarágósan, hogy mit-hova, nagyon hálás lennék. :R

    Más:
    Él valaki a topik lakók közül UK-ban? Hol tudok itt desztillált vizet, meg vízhűtéshez alkalmas alkoholt venni? Egy gyógyszertárat már próbáltam, de egyrészt az angolom nem túl jó (még tanulom), másrészt kifogtam egy skót-valami kutyulék, és elég mogorva nőt, ő sem értette hogy mit akarok, én sem értettem hogy mit dumál, szóval simán elbeszéltünk egymás mellett. :W
    Persze lehet hogy csak nem akart hátra menni a raktárba, zárás előtt értem oda 10 perccel.

    Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.

Új hozzászólás Aktív témák