Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz #65675776 #47167 üzenetére

    Plexire lefogatót úgy, hogy nem EK vagy Enzo féle körbekeretes külön megoldás... na az nem úgy megy. Nyilván nem kell okokat mondanom, hogy miért ne áztasd el a gépedet. Grátisz mérned is kell, mert ha a mostani furatok úgy vannak, hogy a körbeanyagot másik lefogatóval reszelni kellene, akkor plexit kell majd vagdalni meg faragni. Azt meg, hát, aki nagyon férfi vállalja be, én csirke vagyok.

    Örülök ha van hozzá csati és megspórolunk 1000 forintot. Remélem más-más méret és kell majd venni hozzá adaptert, ami jól meg is szűkíti az egészet és az is lesz egy ezres :B Na jó csak viccelek.

    Csak azért, mert nem tudod, hogy nekem egy komplett sor volt ezekből mikor még fiókos dobozban volt a rendszerem, még ne ítéld meg, hogy hogyan ítélem ;)

    Pumpaárban semmi érdekes sincs. DDC-k tonnaszám vannak piacon, rakat régi WS-ből kibontva és hasonlók. Meg régi rendszerekből. Tizenéves dolog. D5 már más szint, ott egy renew darab boltból is annyi, mint az aprós, ott van értéktartás. De azt nyilván nem kapsz ennyiből, meg ilyen rendszerbe érdekes is lenne. Igaz annál van szabályzás is 90%-ban, DDC-re meg csinálnod kell valamit, mert teligázon az olyan habot ver a rendszeredbe, hogy ihaj. Annyira múgy az sem durva, PWM-est újonnan veszed 40 fontért, rendesen boltból.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák