Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz #65675776 #47164 üzenetére

    A barkácsnak vannak fokozatai. Nálam a barkácshoz kellett egy teljes gépműhely meg rendes hegesztő is. Ha adott vagy CNC-hez odaférsz uccu neki. Más kérdés mekkora köpi az a TT blokk plexivel. 5k spór miatt megáztatni gépet... lehet nem bölcs. Meg akkor adjuk bele a barkácsszakkört óradíjba, mert erről megint nem volt szó.

    Revoltecet meg meg kell venni. Grózinak ne említsd mert megőrül ;]

    Csati: kell blokkba, radiba, tartályba ha külön lesz meg pumpába. Ha egybetartály akkor 2 csati minusz.

    Fixes dolgokat ne nézegess, 350 forintért megkapod a 10-es egyenes fittingeket, arra rakhatod a bilincset, cserébe nem kell majd játszani adapterekkel, hogy gyárilag a fosokba mit raktak cserélhetetlenül. Nem utolsó sorban lesz némi flow növekedés is.

    Na innentől kezdek gyanakodni, hogy feltúrták az accodat, mert azért ennyire tényleg nem lehetsz figyelmetlen:

    360-as radiátor 8k

    Egy jó vételes slim meglehet

    3x120 ventilátor 3k

    Olyan is lesz, de te hallásod

    bilincsek 435 HUF max

    Tökéletes

    D5 pumpa 9k

    Kábszi. 9k-ért te D5-öt nem kapsz, max hibásat. DDC-t esetleg, azt igen, akár tetővel is. Igaz, szabályzás nélkül meg fogsz őrülni, alaplap pedig gyenge hozzá, de barkács for prezi.

    tartály 1,5k (doboz, nem hengers)

    Célnak jó

    2 m cső 1k

    Dettó

    Ez eddig 23k. Kell még egy blokk (esetleg ahhoz két csatlakozó). Ha a már említett Phobya (komoly, hogy teljesen flash alapú az oldaluk?) blokk 12k-s árával számolok, akkor 35k. Azt mondtad, 40k alatt nem lehet megoldani. Alatta van a 40-nek.

    Huszadjára nekifutva, továbbra is erősen sántítva 1-2 dolgot, bedobálva csatikat legyen 38k. Ez akkor él, ha mindent összeszedsz helyben, nincs posta és tényleg azt vesszük alapnak, hogy legyen valami ami jó hangos, de már legalább hűt. Lesz posta. Lett 40k. Jelzem, továbbra is a lehető legalján vagyunk a dolgoknak.

    És persze akkor ott vannak az alternatív dolgok, amikkel lehet spórolni.

    Hát hogyan is fogalmazzak. Igen. Ott vannak a 10-es csatik a levegős dolgokból, amiket adok neked ingyen, a kukából szedett zuhanycső, kicsit rotorkopott pumpa, komponenssel ragacsolt blokk stb. Van bája annak is, csak olyan gépre rakd aminek tényleg mindegy és az a cél, mint mikor én pizzás dobozba építettem TP x200s-t. VIK-en jó játszani ilyenekkel, meg bemenni vele a Q-ba rajozni a 300k-s konfigok közé, de azért itthon volt rendes gépem is.

    A ventilátorok árát azért nem venném egyébként figyelembe, mert a legtöbb házba alapból raknak 2-3-at (a legolcsóbbakat leszámítva). Ergo ez szinte semmilyen formában nem jelentkezne plusz költségként.

    Alap felvetésben ilyen nem volt. Utólag nem hozunk szabályokat. Mondom. Ilyen alapon nekem a dobozom fele annyiba van, hiszen most csak 120k értékben raktam bele dolgokat, a többi már megvolt.

    Mellékesen nem írtam, hogy teljesen nulláról kezdenék bele az egészbe, ezt egy percig sem állítottam.

    Gumiszabály :B Ha akarod csinálok neked rendszert 15k-ból is a gépedre, esküszöm. Még szerintem alatta is. Brutál fos lesz, de víz fogja hűteni :B

    Csak azok a költségek számítanak ennek megfelelően, amelyek valóban jelentkeznek. A ventilátorok jelen esetben nem azok. Ha megoldható lenne 8-as szilokoncsővel, azt sem számolnám, mert abból is van itthon legalább 3 m.

    Megoldható. Csak nem tudom minek épített víz, mikor a vízzel általában hangot akarunk csökkenteni, növelni a hűtési kapacitást vagy mind a kettőt. Csupán azért vizet építeni, hogy vizes legyen a proci nagyon sok értelmét nem látom. De ha ez tetszik hajrá. Csak tényleg könyörgöm, nézd meg, hogy adott esetben tartályról/pumpáról/tetőről/kombitetőről van szó, mert ez már a sokadik ilyen amikor WTF szemöldököm van a listán. :R

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák