Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz ViZion #44047 üzenetére

    valtozo, eyefinity/surround/4Kra ahol van a kartyaknak helye kifutni magukat van az 80-100% is. vagy nulla, ha nem megy a multigpu.

    pl Dirt Rally miatt allitanom kellett a vezerlesen, mert a menuiben is 3dre terheli a kartyakat, jatek kozben meg gyonyoruen skalazoik, ertsd eyefinityben megvan a fix 60fps.

    btw ha amugy is van egy szep nagy vized a 290X / 390X / FuryX karik olcsobban mennek, en majdnem vettem egy harmadik 290Xet blokkal egyutt (!) 150 euroert par honapja, aztan rajottem, hogy ahhoz kene egy nagyobb tap is, meg meg holeado felulet:D (1000Wos tapom van es feluletre kb egy mora3 80-90%a, szoval az mar ugy eleg extrem lett volna, tippre igy is az enyem a topikban meg ugy altalaban a forumon is az egyik legnagyobb fogyasztasu desktop. jo, mondjuk a teljesitmenye nagyon rendben van ahhoz kepest, hogy masfel-ket evesek a videokartyak es ket es fel eve vettem kifutokent az alap felkonfigot)

    mondjuk 1070 slit akkor vennek ha biztosan skalazodik az, amivel jaszani akarok. levizezni pedig akkor, ha minimum 3 evre vennem. ja es annak mar csak 4K@60fpsre van ertelme.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák