Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr3eWar

    őstag

    válasz LLKobe #43364 üzenetére

    Szia, igen megy a rendszer, 3 hónapig tartott a dolog, ami hajtott az a kíváncsiság. Az építés részét élveztem.
    Sajnos nagyon sokba kerülne, és felesleges számomra, ez a része a dolognak igazi fanatikusoknak való, nézegettem a nagyobb radikat, meg jó lenne hőszenzor meg áramlásmérő meg aquaero meg miegymás és ott vagyok hogy megint elköltöttem rá 100+-at de cserébe nem kapok "semmit".

    Inkább megválok tőle, még újak a dolgok, maradok valami halk levegős rendszernél (fizikai alap dolog, hogy a vizes gépből nem lehet halkabbat építeni mint levegősből, ott a pumpa, ott vannak a ventik, amik a radik miatt máshogy "zúgnak", de ezt is legalább kipróbáltam, és arra rá kellett jönnöm, hogy még mindig halkabb mint amire számítottam (mármint pl a D5 pumpa tényleg minimális zajjal jár stb))

    Inkább kiszállok belőle, eladom a dolgokat veszek egy matx házat a lapomhoz, meg ha elmegy a VGA akkor esetleg egy 1080-at a maradék pénz meg megy a gyerek pelenkájára :D

    Mikor elkezdtem a vizet hajtott a kíváncsiság, sok mindennel vagyok így, most már nem fogok hülyén meghalni, volt ilyenem is. Egy Corsa 350D-ből indultam, hardware csak a tápot cseréltem ki, meg a ventiket.
    Elköltöttem házakra vizes cuccokra ventikre kb 300pénzt (táp nincs benne), ebből ha minden elmegy akkor visszajön kb 200-220K.

    Számomra Pro contra:

    Pro:
    - Ilyenem is volt
    - Szép szerkezetek, mérnökként élveztem a dolgot

    Contra:
    - hangosabb mint a levegős 350D konfigom volt
    - drága, és csak viszi a pénzt, mindig van valami ami megtetszik, vagy még hiányzik
    - Teljesítményt nem nyertem (VGA nem tunigolható, proci előtte sem melegedett jobban mint vízzel)
    - kicsit bennem van a félsz, hogy egyszer gondol a rendszer egyet és egy cső kinyílik
    - karbantartás igény, figyelni, hogy ha esetleg lerakódás van, kitakarítani, de ha szétszedsz egy blokkot akkor ugrik a gari, meg figyelhetsz rendesen az összerakásra.

Új hozzászólás Aktív témák