Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Apollo_21 #21966 üzenetére

    De nincs melegebb meg pár fokosabb víz. Akkor mondjuk így ha így könnyebb megérteni, a prociból kijön a melegvíz, te utána akarod a radit rakni hogy lehűtse. De ha a proci előtt van a radi, akkor annyi különbség lesz hogy a prociból kijövő melegvizet beleengeded a szivattyúba meg a tartályba és úgy a radiba hűl le majd kerül rá a procira a hideg víz. Nem teljesen mindegy? Ez egy kör, egy fűtőelemmel, mindegy hol van a radiátor az mindig ugyanazt a melegvizet kapja és ugyanazt a hideget adja majd ki. Körbemegy a víz vágod? Nem vonalba ahogy te gondolod, mert neked ezzel van megértési problémád. Nincs az a 30 fokos víz amiről te beszélsz, azt is felfűti a proci ugyanúgy mert körbemegy és nem vonalban.

    Akkor lenne helyes a gondolatod amúgy, ha vga is lenne utána. Mert akkor nem mindegy hol a radi, ha a proci előtt van akkor jó mert a hideget kapja a proci, ha a proci után és a vga előtt az nem jó mert a vga meleg vize utána a procira jutna és csak úgy a radiba, meg a proci által alig felfűtött vizet vissza is hűtenéd, nem pedig a vga általi teljesen meleget. Így már érthető?

    És akkor az áramlási sebesség ami miatt nincs hideg meg meleg és ezért marhaság amit fent írtam, de talán egyszerűbb megértened így.
    Ott van Digi rendszere megcsumázva, 3 fokos különbség van a bemenő meg a kimenő víznél ráadásul nem is nagy áramlás mellett. Ráadásul az két kártya. Tök mindegy lenne az is, ha a két vga után kerülne be a proci mert 3 fokkal kapna csak melegebb vizet. Ami valakinek sok, valaki meg leszarja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák