Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz echterion #21162 üzenetére

    A sima DDC-n nálam előre néz mindkét csonk, viszont Tody-nál láttam a webshopban DDC tetőt plekóból. Általában azokon felfelé van az egyik csati, vagy mclaren-nél van aprón plekó tetős DDC aminél felfelé áll a csonk, no meg hozzá tartály is amit közdarabbal rátekerhetsz (1/4-es közdarab és némi teflonszalag, vagy Loctite 55 kell hozzá). :))
    Vizion nem árul ilyen tartályt, vagy a memóárom öregedik? Ehh megvan, csak nem tudom össze lehet-e bugázni őket..
    Előnye is van és hátránya is. Előnye, hogy kompakt, hátránya, hogy könnyen elrepedhet a tető, ha nem óvatosan bánsz vele. Viszont erősebb szivattyúkhoz nem ajánlják, hogy fölé tedd a szivattyút egyből, mert könnyebben szüpürcsöli :D a levegőt és nehezebb légteleníteni.
    Kb olyan mint a merev csövezésű víznél. Mutatós és tetszik is, de nem kellene, mert ha valamit szöszölni kell a rendszerrel le kell ereszteni a vizet és oldani a csatikat... rugalmas csőnél egy procicsere ugyanakkor nem gond.
    Jah jut eszembe V3-as T56 blokkod gondolom már elment... :F
    Agyaltam rajta, de le volt festve szürkére én balga pedig azt hittem eloxált aluból is gyártották... mire leesett a tantusz már jegelted... eddig vagy valami best buy blokkot vadászok apróról és gyártok hozzá radit és megy a DDC mellé kisebb 100-150-es tartállyal, vagy veszek egy Phobya kitet.... nem tudom melyik legyen, de nem látok normális áron prociblokkot aprón.... kivéve a V1-es Dtök fúziót, de szerintem Ivy-re nem jó választás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák