Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz KMT #8439 üzenetére

    Éppenséggel nincs olyan hogy megoldhatatlan feladat.
    Egy lakásban megfelelő kábelcsatorna elemekkel bármit el lehet tüntetni és tényleg csak a képzelet nélküliség szab határt annak hogy miért nem csinálják az emberek, mindenki amikor meghallja hogy kábelcsatorna egyből a falakból ízléstelenül kitüremkedő, egyedül, girbegurbán futó elemekre gondol, amik elütnek a fal színétől, meg sokszor leesik a csatorna tető...pedig szépen is meg lehet oldani, csak tényleg megoldani akarja valaki, ne csak panaszkodni.

    Tűzvédelmi szempontból sem szabadna engedni a kábel bilincsel falra rögzítését a 3 eres kiskábeleknek, mert a 2 bilincs közti szakaszon simán neki kapaszkodhat valaki kézzel erőből és letépheti, aztán magát a kábelt is eltépheti hátha lesz egy kis zárlat. :)

    #8440 csemberlen
    Nincs igazad, mint írom mindent meglehet oldani, ahogyan a hülye járások minisztériumát is csak viccnek hittük, hidd el ha nagyon akarja megoldja hogy simán MCu vezetéket befogjon vele, pl belerak még 1 pár forintos tiplit és már is ki van hézagolva a kellő keresztmetszetben...és ez még nem is volt a leghülyébbek közé tartozó ötlet. :D

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák