Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz peternac #7948 üzenetére

    Pesten minden ami nem társasházi max 1x32+1x16 "H" tarifa igény, azok automatikusan elbírálási folyamatra kerülnek. Ha csak 1x32A, akkor azt külterületi családi házhoz igyekeznek megadni, de ami e-feletti, ott annyira le van terhelve a szolgáltató hogy Sziszüphosz feje kettéhasad.
    Azt gondold el hogy amikor elkezdi a 2 perces kalkulációt, mire a végére ér már teljesen más mennyiségű áram terhelési adatokkal kéne dolgoznia, mert olyan mértékben érkeznek be igénybejelentések.
    Neki viszont felelősen kell lenyilatkoznia, hogy nem fog beesni a feszültség értéke a megadott tűrésmezőn kívülre, tehát hogy a hálózat terhelhetősége elbírja.

    Sajnos ügyfélszolgálatra tényleg nincs értelme bemenni külterületi családi házas igények esetén ha már megkaptad a "befogadásról" az értesítést, annál többet ők se tudnak tenni.

    De azért esetleg van értelme, hogy ha 2 hétig mindennap odajárogatsz mindenféle ügyekben meghatalmazottként, akkor talán összetudsz valakivel haverkodni, hátha egy kis belsős segítséget tudsz szerezni. :D

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák