Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz JJános #7104 üzenetére

    "Ültesd át a valóságba, gyülekezetekre. Működik."
    jo a kep amit beraktal :)

    igen, erre gondolok amit irsz.
    csakhogy ez nekem nem tul szimpatikus felallas mert hit dolgaiban en nem vagyok se nem pasztor, se nem birka (meg farkas sem... esetleg a parittya).
    nem fogadok el semmit sem, meg a taoizmusbol sem csak azert mert taoizmus a forrasa. ha valami nem illeszkediuk a helyere akkor (bar nem vetem el) de ugy is kezelem. mondhatod ugy is hogy allandoan nyitva a szemem es probalom a kis puzzle darabkakat a helyukre illeszteni. lehet hogy lesz amit sohasem sikerul majd, de azt tudom, hogy idaig rengeteg kerdesben es ketelyben elobb-utobb kiderult hogy az en tudasom vagy felfogokepessegem volt keves ahhoz hogy megertsek valamit. nem tudom valaha feladom-e a bizonysag keresgelest az aktualis kerdesben, az aktualis kihivasban ami foglalkoztat (amit nevezhetunk ketelkedesnek is).
    a taoizmus szamomra azert is valosagos mert tudom hogy mukodik minden egyes nap az eletemben. ezert hiszek a taoban. en nem tudok beszelgetni istenekkel - mondjuk nem is vagyodok ra. errol jut eszembe: meg kellene nezned a hullamtores cimu filmet ha nem lattad eddig. tetszeni fog (Breaking the Waves ha angolul keresed, jo tiz eves film).

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák