Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • skype

    tag

    válasz SystemRoot #3818 üzenetére

    Ahhoz, hogy valakinél kialakuljon valamilyen hitféle, és ezt ő tényként, és valóságként élje meg, szerintem nagyon hosszú az út. Legalábbis a legtöbb embernél.

    Nos, én nem tudok ilyen tényekről, nem fogadom el tőled hogy igazak lennének, te pedig vitát nem tűrően tényként fogalmazol. Nincs miről beszélni.

    Amikről írok, azokról azért úgy írok, mert megvagyok győződve róla, hogy ez úgy van, tehát hiszek benne. Ahhoz, hogy eddig eljussak, nálam elég sok időbe tellett.Namármost, ez egy folyamat, része, mint ahogy a Dalai Láma is írta.Nem kívánom, sőt nem is kívánhatom, hogy az általam leírtakat Te tényként elfogadd. A hitnek nem feltétlenül a gyerekkortól számítva kell kialakulnia. Én jártam templomba gyerekkoromban, de utáltam, mert hideg volt , és unalmas,és hosszú, és nem hiszem, hogy a hitemhez bármi köze lenne az ott eltöltött időnek. Elárulok egy titkot, már nem vagyok fiatal, de a kornak semmi köze a hithez. Nálam a dolgoknak egy összetett folyamata váltotta ki azt, hogy elkezdtem hinni valamiben, először csak valamiben, később már másban is. Régebben már írtam bizonyos dolgokról, amik hatására talán még le ií hülyéztek. Már nem emlékszem pontosan, de ez nem is számít.Írtam róla, hogy találkoztam egy emberkével, aki energiaátadással gyógyított. Láttam, és tapasztaltam. Erre belekötöttek abba, hogy mit értek én energián, meg több ilyen apróságba. De hisz nem ez volt a lényeg, hogy én a dolgokat hogyan fogalmazom meg, hanem maguk a Tények. Nos nálam ekkor kezdődött el az , hogy kezdtem hinni valamiben. Ahhoz, hogy dolgokról tényként beszéljek, nagyon sok időnek kellett eltelnie. Na egyenlőre ennyi, mert már így is sokat írtam.

Új hozzászólás Aktív témák