Új hozzászólás Aktív témák

  • Ujjlenyomat

    csendes tag

    válasz D1Rect #16239 üzenetére

    Ki biztosítja a véletlen szerű mozgást?

    Egyébként lentebb adtam a mércét. A kocsi összeállásához nagyságrendben több véletlenre van szükség a csavarhoz képest (ott csak egyre van szükség). Ezzel párhuzamosan időből is kevesebbre van szükség. Vagy szerinted nem?

    Hol volt, hol nem volt. Volt egyszer egy neves tudós emberekből álló csoport. Kitalálták, hogy régesrégen a nagy és hatalmas zsiráfnak rövid volt a nyaka. Különböző rajzokat készítettek a rövid nyakú zsiráfról. A világ minden táján ismertették ezt az állatot a köznéppel. Még az iskolákban is kötelezően tanítják. Hosszú-hosszú évek után arra is rájöttek, hogy hogyan és miért nőtt meg idővel a zsiráf nyaka. Majd egy bátor kistudósnak eszébe jutott, hogy szép-szép amit eddig kitaláltak, csak nincs rá semmilyen bizonyíték. Így aztán összeverődöt egy kitartó és félelmet nem ismerő kutató csoport. Megfeszített erővel keresni kezdték a rövidnyakú zsiráf csontvázakat, hogy legyen valami bizonyítékuk a kitalációjuk bizonyításához.
    Még most is keresik a bizonyítékokat, ha meg nem haltak.

    "Mindazt tehát, amit akartok, hogy az emberek megtegyenek veletek, ti is hasonlóképpen tegyétek meg velük; mert ezt jelenti a Törvény és a Próféták." (Máté 7:12)

Új hozzászólás Aktív témák