Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ErosenZold

    senior tag

    válasz doc #12416 üzenetére

    Én felvetettem több dolgot, kb 1 re kaptam választ az is kitérő válasz volt. Mint mindenhol utána jön, hogy na majd figyeljem meg hogy jézus szólni fog hozzám (aki mellesleg egy élő halott de nemgond) meg tárjam neki ki a lelkem meg minden.

    Ha felhozom a többi vallást aminek sokszor több valódi követője van mint ennek akkor azt kb simán átugorják mintha nem lenne. A dinoszauruszokra szintén nem kaptam választ merthát a biblia szerint ők sose voltak.

    Ha meg meg merem mondani, hogy az összes egyházat el kéne tüntetni a földről maradéktalanul amit nem a saját hívei tartanak el, hanem kollektívan mindenki, kényszerből akkor meg én vagyok a hülye, mert hát a kereszténység az überzsír csak én nem érthetem ezt a magasabb dolgot.

    És képzeljétek el sajnos meg vagyok keresztelve és sajnos régen le is első áldoztam. Éppen az ilyenek miatt tiltanám be azt, hogy valakit a születésekor megkeresztelnek vagy később hittanra járatnak. Majd ha a kölyök lesz 16-18 éves na majd akkor Ő döntse el hogy akar-e hinni vagy sem. Addig ismertessék meg vele a világ 10 legnagyobb vallását EGYENLŐ mértékben, az előnyeivel és a HÁTRÁNYAIVAL együtt. A botrányaikkal és a jó tetteikkel együtt.

    Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk

Új hozzászólás Aktív témák