Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz hallari #12211 üzenetére

    nah, látom moderátori javaslatra átjöttél ide, hogy ne egy hír topic-ja legyen szétoffolva.

    privátot akartam írni, de akkor most ide:

    elöljáróban, Bibliát valamennyire már ismerő, Jézust megváltómul elfogadó, megtért ember vagyok.
    nem tudom végigböngészni a hsz-aidat, de rólad is valami hasonló jött le. :)

    a Biblia tényeket közöl. jövőre vonatkozókat is. bizonyos határok között. vannak ilyen, jövőre mutató események, amiket körülír, de bizonyos konkrétumok ki vannak takarva. nem véletlenül.
    nincsenek konkrét időpontok, és személyek. csak időrendi sorrendek, és a személyek körülírása, hogy akik akkor élnek, felismerjék őket.

    így nagyon helytelen a Bibliát vegyíteni a fatáziád csiklandozta lelkendezéssel. tipikus szektás elhajnlás tud belőle lenni.
    emlékezz vissza. Jézus halála után nemsokkal a benne hívők egy része már dolgozni sem akart, mert azt hitték, hogy nem is kell, hiszen nagyon rövidesen visszajöhet az Úr. ugyan valóban arról van szó, hogy rövidesen, de ez azt jelenti, hogy bármikor. namost azóta eltelt majd 2000 év. és még lehet, hogy el fog további 3500, vagy akármennyi. van 1 se....

    és akkor jönnek ilyen, nem bibilikus fantazmagóriáid, hogy idézem:

    "Még jön az Antikrisztus (aki az EU egyszemélyi csúcsvezetője lesz),"
    a Biblia semmiféle EU-ról nem beszél. ezt csak te rakod így össze. a hitleri birodalmat is kikiáltották a "római birodalom újjáéledésének", és Hitlert is az antikrisztusnak. mégsem az volt....
    mindazonáltal még az EU is lehet ez, de nem szabad, sőt egyenesen tévelygés ezt hívő létedre így kijelenteni, és leírni... (tudom, római szerződés, stb, de akkor sem...)

    "az ő hadseregét fogják a kínaiak becélozni "
    ez is kitaláció. (természetesen ez is lehet még igaz is, de nincs rá garancia, tehát ez is fantáziálás...)

    "Előtte még lesz egy elvetélt összarab támadás Izrael ellen, valószínűleg orosz segítséggel, az kudarcot fog vallani. Ha az irániak-törökök vezetik, akkor az már tényleg küszöbön áll."
    na, ez a csúcs.... :(((
    északról jött népről van ugyan szó, tehát akár az oroszok is lehetnek majd. nem kizárt. de ezt ilyen biztos tudattal hogyan mered leírni?

    ahelyett, hogy a bűnbocsánatról, Jézus megváltásáról beszélnél, ilyen, kitalációkkal fárasztod magad. (és viszel félre másokat...)

    sose rakjál hozzá a Biblia üzenetéhez.... :N
    nekem is szoktak néha jönni hasonló ötletelgetéseim, de ezeket próbálom magamban tartani, ha nem kizárólagosan biblikusak...

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák