Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    Egyébként nem tudom, miért is kell nekem ilyenkor megszólalnom. Az evolúciós, és tudományos tények tagadása nálam kicsapja a biztosítékot.

    Az evolúciót egyesek megpróbálják cáfolni, de elég nehéz dolguk van. Azért néha találnak egy-egy hiányzó láncszemet, vagy egy nem teljesen klappoló magyarázatot.
    Ebben csak az az elgondolkoztató, hogy ilyenkor ők is racionális, tudományos érveket próbálnak felhozni. Eközben pedig az egyszeri teremtettséggel szemben tengernyi, milliárdnyi tudományos ellenérv áll. Amik nagyjából cáfolhatatlanok.

    Szeretjük kikezdeni az evolúció elméletét, de ezek a próbálkozások szánalmasak. Viszont nézzük meg fordítva. 6 napos teremtés vs. tudomány. Nagyon durván a tudomány felé billen a mérleg!

    Persze ez a probléma csakis akkor áll fenn, ha azt gondoljuk, hogy a teremtés történet egy kvázi tudományos ismeretterjesztő mű, amely tényleg ki akarja fejteni, hogy Isten milyen sorrendiségben alkotott, milyen időtartamban, és ennek milyen eredménye lett. Vagy igazából nem is a teremtés mikéntje a fő mondanivalója. De hát erről már nagyon sokszor írtam itt.

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Új hozzászólás Aktív témák