Új hozzászólás Aktív témák

  • Faby

    senior tag

    válasz Gondics #89048 üzenetére

    Én pontosan ugyanezen okok miatt váltottam Digi-re, illetve a UPC csomagot visszamondtam a legkisebbre, és jött mellé párhuzamosan a Digi 1000/300 net. *
    Éppen nem érdekel a gigabit lefelé, a 240-nel is elvoltam, de a felfelé 300 az nagyon jól jön onedrive szinkronizálásnál, biztonsági mentésnél másik szerverre,illetve a Plex távoli elérésénél.

    Mondjuk az röhej, hogy 240/20 (bocs, 300/20, nekem még régebbi volt) és 500/22 csomagok léteznek, ha lenne az 500 mellé legalább 100 felfelé, nem váltottam volna. Amikor hívtam őket, és kérdeztem, van-e valami jó ajánlatuk, - honlap alapján nincs ugye, de reméltem hátha van valami nem publikus ügyfélmegtartó ajánlatuk - az ügyfélszolga büszkén mondta az 500-as csomagot, háromszor kellett elmondanom, hogy nem érdekel az 500 lefelé, felfelé van szükségem nagyobbra, aztán kinyögte a 22-t, én udvariasan kiröhögtem, az a 2 Mbit különbség a mérési hibahatár, a névleg 20-as csomag is szokott 21 körül lenni, ennyiben maradtunk.

    *(a párhuzamosság oka egyrészt a jelen helyzetben suli+home office 2 főre miatt kellett egy backup kapcsolat, illetve több, mint 15 éve vagyok előfizető, és az elején jó ötletnek tűnt a szolgáltatói, még valami@chello.hu cím használata, ami viszont a UPC visszamondásával megszűnne. Elkezdtem a kivezetést, de az még idő, mire mindenhol átállítom az elérhetőséget, valamint a felmondást emlegetve sikerült elég jó árat elérni a 150-es csomagra, így összeadva a UPC+Digi netet, nincs túl nagy havidíj növekmény)

    A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

Új hozzászólás Aktív témák