Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Beniii06 #89440 üzenetére
Engem pl a Sport csatornák nem érdekelnek. Meg amit még nem kötöttem az orrukra, hogy Magenta 1-em is van TV GO-val... A DIGI-nél a 105 csatornában meg benne van szerintem ami kell (nem néztem még meg a listás)
Rengeteg videót csinálok, így nekem fontos, hogy Youtube csatornáimra minél gyorsabban menjen fel. Most úgy alakult, hogy a Vodafone kábele bent marad, mert több mint két héttel előbb lesz a bekötése a DIGI-nek, (és ugye tegnapig lógott a kérdés a levegőben, hogy akkor a TV+ Telefon marad e náluk), de mivel 2-3 hétnyi teljes havidíjat fizetek a Vodafone-nak, azért már csak nem húzatom ki. Meg nem baj az ha bent van.
Az optikában az a jó, hogy töredékvastag mint a koax volt, nekem pl a be fog férni a szilo helyett (mellett) a Vodafone-os résznél.
Valaki írta korábban, lehet, hogy Te, hogy ők a Vodafone nem tudhatja, hogy csak bemondom, és nem akarok közben váltani, vagy tényleg váltani akarok. Azzal, hogy felmondtam a szerződést, szerintem leesett nekik, hogy nem szórakozom.
(#89446) headhunter Csak majd nem kell meglepődni, ha már 7 hónapja ott lengedeznek a kábelek, mégsem lehet rácsatlakozni. Itt is így volt... Akkor még javában 2021 lesz már...
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Fél 5 múlt, megint előjött a hiba.
letöltés jobbára 1-2 dBmV, de ha elég kitartóan és gyakran frissítek, ilyen -48 - -3dBmV listát is tudok látni. Vagy olyan listát, amiben csak 5 letöltő sáv van
Ilyet sem láttam még, hogy majdnem minden nap menetrendszerűen ugyanakkor elkezdjen köhögni a net, és kb fél-egy óra alatt rendbejöjjön magátólItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
cof
veterán
válasz -=RelakS=- #89454 üzenetére
Hát, ha mindig ugyanabban az idősávban, akkor lehet valamelyik szomszéd valami időzítője lép akkor működésbe, ami bezavar. De akkor másnál is hiba kell, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? A második TV-n szeretném lecserélni a Horizon mediaboxot (nem felvevős) egy Mediacard-ra. Tavaly az UPC-s szerelők, akik itt voltak a szomszéd lakásban, áthívtam Őket hogy megnéznék-e, hogy tudom-e használni ezt a kártyát. Akkor azt mondták, hogy simán válthatok.
Most beírtam a TV modell számát a Vodafone oldalán, és azt írja, hogy A választott TV készülék nem alkalmas a Vodafone Mediacard használatára.
A kérdéses TV Samsung T32E310EW. Ott van a kártya fogadó helye hátul az oldalán. Common Interface jelöléssel.
Beteszem a használati utasítást, a 28.-ik oldalon van erről szó, ezek alapján én úgy értelmezem, hogy fogadja, de nem vagyok szakember és elbizonytalanodtam. [link]
Azért kérdezem ezt a kártya dolgot, mert ha mégsem tudja fogadni akkor feleslegesen adom vissza a Horizon boxot és kérhetem majd vissza. Nagyon hülyén néznének majd rám.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
MadMancs
veterán
Szia.
UPC oldala nagyon elavult és hiányos. Pl én TV-m sincs a listán, és megelégedettséggel használom a kártyát. A lényeg ha CI+ foglalat megtalálható akik menni fog. Valószínűleg technikus is látta azért mondta hogy oké.Update: Most néztem használatit. CI+ képes a TV, menni fog 100% a MediaCard.
UPC user: Sajnos részemről passz. Nem használok visszanézőt.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kenwood
veterán
Az vajon mitol lehet,hogy a speedtest tobb magyar szervernel is ilyen 200-300 megabiteket mer, a 20 gigas torrent meg 55 megbayte/sec atlaggal jon, a 61et nyaldosva, ami kozel van az 500 megabites elmeleti maximumhoz ?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Jenne
őstag
válasz MadMancs #89458 üzenetére
Köszi.
Kicsit más téma...:
Az igen csak érdekes, hogy ha én, mint új ügyfél, most megrendelek 12 hónapos szerződéssel egy Vodafone Home 500 Premium csomagot / Internet 500 + TV Premium + vezetékes telefon , akkor 6 999 Ft/hó a díja és grátiszként most az első 3 hónapban 50% kedvezmény is !!!. [kép]
Nem régen hívtak a Voda/UPC ügyfélszolgálattól a hamarosan (aug. 21.-én) lejáró csomagomat megújítandó. Erre, a fenti csomagra akartak rábeszélni, (huszon éve UPC ügyfél vagyok) és adtak egy kihagyhatatlan ajánlatot, miszerint 8.199 Ft-ért meg tudnám rendelni és indíthatja-e a megrendelést?
Hát nem ...
Sajnos ahogy nézem, csak ehhez a csomaghoz rendelhető ez a Vodafone Mediabox, a többihez csak a Horizon Box. Nekem meg ez a Voda Box kellene majd az első TV-hez a mostani Horizon felvevős helyett (asszony miatt), a másodikhoz meg a Mediacard.
Nem tudom mi lenne a jó megoldás. Talán várni az utolsó napig amíg leketyeg a szerződésem és másnap bemenni az ügyfélszolgálatra, vagy felhíni őket és akkor megrendelnem ezt a csomagot 6999Ft-ért, mint akkor már egy új előfizető?[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
rosszcsont88
tag
válasz -=RelakS=- #89454 üzenetére
emelni kell video kbit és nem lesz homály tenger, de lehet codec csere is segithet
box tudja , hálózati központ ? -
Ledi
aktív tag
válasz #22302976 #89439 üzenetére
A helyzet szerintem mindenkinél ugyanaz, mert egy szerveren vannak a műsorok. Nálam is napi 1-2 műsor vehető fel a Paramount Channel-ről sőt a Sony Movie Ch-ról is, de még sorolhatnám.
Visszanézni még kevesebbet lehet. Pedig utóbbiról április elején még sok műsornál ott volt R betű a Voda boxon.Az, hogy milyen műsort tudsz visszanézni/ felvenni (Voda box esetén) attól függ, hogy a csatorna megvásárolta-e a műsor licencét.
Elméletileg ebbe a Vodafonnak nincs beleszólása. De ki tudja.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz woodworm #89463 üzenetére
Oké. Hűségidő. nem jól értelmeztem.
Tehát ha lejár a hűségidőm aug. 21.-én és én másnap reggel már hívom az ügyfélszolgálatot, vagy bemegyek személyesen hozzájuk, akkor már én új ügyfél vagyok?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
birorichard
őstag
Hali!
Zugloban nincs net kabelen, csak downstreamet scannel a szerencsetlen folyamatosan, 1270 elerhetetlen. Nalatok is van problema?[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz birorichard #89474 üzenetére
Igen, Zugló, és kb. 20 perce nincs net (tv sincs).
[ Szerkesztve ]
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz birorichard #89476 üzenetére
Próbáld meg ezeket +36 1 688 1221 vagy +36 1 456 8751.
-
Phoenixy
senior tag
-
homer10
csendes tag
Rengetegen irjak facebookon hogy nincs net, nekem kezd tele lenni a ... ezzel
-
tomp
félisten
7. kerület a Keleti mellett net megy de a VodaTV box belassult.
-
sublett
tag
Azt vajon honnan fogjuk tudni hogy van net és már csak a modemet kellene újraindítani...?
-
Topikgazda
-
birorichard
őstag
válasz kabelmania27 #89477 üzenetére
Koszonom! Tudnak rola, csinaljak.
-
sublett
tag
válasz Gubek-Einste #89485 üzenetére
Köszi szépen, ez megnyugtató!
-
birorichard
őstag
válasz Gubek-Einste #89485 üzenetére
Hat ja, csak kulturalt helyen errol megy egy email v sms. :/
-
Topikgazda
válasz birorichard #89486 üzenetére
Várható javítási időt nem mondtak?
Csak 30 perce várom, bejelenthessem a hibát.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
sublett
tag
válasz Gubek-Einste #89489 üzenetére
Az automata egy 20 perce már bemondta, hogy (ha jól emlékszem) 10,14,16 kerületekben gebasz van (14-ben vagyok érintett így a többire nem figyeltem). Ezért én nem is léptem tovább a hibabejelentés menübe
-
Topikgazda
-
Rage47
veterán
Nem tudom, mi van, de sosem mértem még a csomagomhoz (500 mbps) ennyire közeli letöltési értéket - 480 mbps
8ker[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Beniii06 #89460 üzenetére
Mit jelent az, hogy terhelesnek jo ?
szelessav.net 515-ot mert.
"ha megvan egyébként a sebesség, akkor csak használni kell."
Ez igy ertelmetlen. a Speedtest.net oldalt rengetegen ismerik,es hiteles forrasnak tartjak.,
Ha nem hiteles, akkor nem csak hasznalni kell a netet,hanem beszelni rola, hogy masok ne teszteljenek olyan weblapon, ami teljesen fals eredmenyt ad.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
cof
veterán
válasz kenwood #89496 üzenetére
Nálam tökéletes a speedtest.net is, Antenna Hungária Zrt. szerverén. Megvan a 120/10.
Azt azért ne felejtsük el, hogy ami nekünk letöltés, az a szervernek feltöltési sebesség terhelés. De a böngészők is bekavarhatnak, lehet használni App-ot is PC-n is.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
kezo0
addikt
De ugye ez neked nem gond, mert MAJD úgyis megjavul!
Megjegyzem, nálam, a XIII. kerületben – legalábbis egyelőre – minden megy. A Cisco box sem lassult be a DVB-C-n.
CoF: nem is a 120-as DL mérésevel szokott gond lenni a Speedtesten, hanem inkább az 500-as csomagokkal. Ott már nagyon nem mindegy, hogy melyik szervert választja az ember.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest