Új hozzászólás Aktív témák

  • sirszevenap

    őstag

    Sziasztok. Elég kellemetlen helyzetbe kerültem.
    Tavaly szeptemberbe egy éves hűséget írtam alá a UPC-vel viszont időközben ( 2014.Január ) eladták az albérletet ahol laktam ( laktunk ). Így kollégiumba mentem. ( Főiskolás vagyok )
    Méltányossági kérelmet adtam be amit sajnos elutasítottak így tovább köteleztek a fizetésre úgy, hogy nekem semmit nem szolgáltattak mivel kollégiumba mentem, átruházni nem tudtam senkire, otthoni településen pedig semmilyen szolgáltatásuk nincs , mobilnetet meg nem akartak adni így gyakorlatilag minden lehetőséget kilőttem és fizetek a semmiért.( FIZETNÜNK KÉNE, de csak rám terhelődik az egész mivel a nyomorult volt lakótársam nem volt hajlandó beleadni ebbe, holott együtt egyeztünk meg. Az én nevem áll a szerződésen, tehát ez ügyben sem tudunk mit tenni.) Vagyis fizetnék! Ugyanis megbeszéltem velük , hogy mivel főiskolás vagyok, nincs keresetem így akkor fogom fizetni amikor éppen sikerül. Ez most lett volna esedékes nyári munkából finanszírozva.

    Viszont a következő történt.
    Díjneten beregeltem, hogy oda küldjék a számlát mivel már nincsen cím ahova küldhetnék. Jött tegnap az email , hogy 65 ezerrel tartozok illetve a vége jelen pillanatba 88 ezer és ezt rendezzem 19.-éig. Na ilyenkor a szívem gyakorlatilag megállt. Tudni kell, hogy februári hónaptól kell nézni szeptember 16.-áig. Ezt a telefonos hölggyel megbeszéltem, hogy 50 ezer párszáz forintra fog kijönni teljesen. Akkor mik ezek az előbbi összegek? KAMAT?! Előre megbeszéltem velük amit rögzítettek is. ( legalábbis azt szajkózzák, hogy rögzítik a beszélgetésem, gondolom nem viccből )

    Mit tudok tenni? Mik a lehetőségeim?

    Köszönöm szépen a válaszaitokat előre is. :R
    üdv.

    Bankkártyával? Hát persze!

Új hozzászólás Aktív témák