Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Onderon #130500 üzenetére
Pedig az is elit kerület. Üdv a klubban, Hajdúszoboszló, fürdőnegyedéből... itt sincs más csak Vodafone az utcában, meg DIGI FTTH. Utóbbin lógok, de 2019-2020 között csak Vodafone volt, 3 évig voltam Vodás itt Mivel a két cég egyesülni fog, itt sem lesz más... a Telekom optika meg 40 méterre áll... Vodából is csak ED3.0, nem 3.1
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
válasz Intruder2k5 #130502 üzenetére
Az érdekes lesz. Mert gondolom nem az ED 3.0-t fogja megtartani Elképzelésem sem nagyon van, hogy itt melyik cég tudná megvásárolni, az ED 3.0-t, vagy melyik lenne egyáltalán érdekelt ebben... a Telekomnak optikája van, de már az is olyan ritkaság, hogy a fürdőnegyed 40%-a kb nincs lefedve a Telekom által, hogy ilyesmit az országban csak a Balaton mentén találtam, hiszen megtérülne a beruházás... ott viszont elég sok helyen van Telekomtól mentes település... De ez még 1-2 évig itt nem nagyon dog kiderülni. Az egyesülés is eléggé hosszú folyamat.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
HUNBelfegor
csendes tag
Sziasztok,
olyan problémával szembesültem, hogy le kellett cserélni a régi "fehér" UPC routert egy új Vodafone-os "fekete" CBN verzióra mert elromlott a régi. Sajnos nem rémlik, hogy pontosan onnantól van csak ez a probléma, de a jelenség a következő:
- a voda routerből kábelen van szétosztva a net (pc, mesh ect.)
- a házban a wifi-t egy külön mesh hálózat szórja, routeren tiltva a wifi
- amennyiben a PC-be a routerből érkező kábelen kapom az internetet, nem tudok 8 Mbps-nél többet mérni, de jobbára 1-2-t csak
- ha ezt a hálózati kapcsolatot letiltom és a wifin kapja a PC a netet azonnal felugrik a mérési eredmény 300-400-ra, ami a net kb reális sebessége
- a furcsa az hogy a mesh is kábelen kapja a netet ugyan ebből a routerből és ott nincs sebesség probléma...
- aljzatokat, kábeleket már cserélgettem, keresztpróba volt, sebesség tiltást egyértelmű helyen nem találtam... bármi ötlet részetekről?Köszi
-
8
senior tag
válasz HUNBelfegor #130504 üzenetére
A PC ethernet portja/kártyája lehet a ludas.
Próbáltál rajta más ethernet kapcsolatot? kapcsold össze a mesh-sel ha van valamelyik egységen ethernet, vagy egy másik géppel, laptoppal, vagy pl a tévéddel.
Ha másra kötve is ilyen sebességet ad, akkor egyértelműen ez lesz a probléma.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
rappit4
őstag
Sziasztok!
Vodafone 300as netem van Bp belváros. Speed test és hasonlókon mindig megvan a kívánt 300 körüle fel és letöltési sebessés azonban böngészésnél és használatnál pokol az internet konstans. Telefonon és gépen is. Van, hogy 2 perc mire betölt egy oldalt, órákig bufferel videókat. Discord lekapcsol, battle.net alkalmazáson egy frissítés 600bájt/seccel tölt le. És nem tudom bizonyítani, mert a letöltési sebesség megvan és a vodát csak ez érdekli. Router egy TpLink AX73. Hogyan tovább, hogy ne őrüljek meg teljesen? -
kabelmania27
Topikgazda
-
rappit4
őstag
válasz kabelmania27 #130507 üzenetére
Köszi!
Megprobalom. Modem jelszintet hol látok? -
AtHoS
nagyúr
CI+ kártyát csak telefonos ügyfélszolgálaton lehet "újra" aktiváltatni?
Sajnos nem volt használva "pár" napig és jelenleg szarik működniszerk.
félórára otthagytam egy csatin, de nem kódolt az ki semmit
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
-
sasuka
csendes tag
válasz kabelmania27 #130509 üzenetére
Üdv! Kérlek megnéznéd enyémet is, ugyanazok a tüneteim, mint @rappit4-nek.
Letötlés-feltöltés sebesség - ha már megy - akkor oké, de weboldalak megnyitásánál is általában száz évig tekereg (vagy feladja és elérhetetlen oldalt ad, aztán refreshelgetésre talán bejön), illetve stream felületek is állandó tekergetésbe mennek, illetve azok menüi is alig állnak fel (disney+ oldalon lehet nézni, ahogy egyenként összeszedegeti a képeket a sorozat cím csempékbe).
Letöltés bal oldala https://prnt.sc/Fr3iG2S9UMku
Letöltés jobb oldala https://prnt.sc/nds3T4TKljAK
Feltöltés bal oldala https://prnt.sc/U59xeI-T7-Y3
Feltöltés jobb oldala https://prnt.sc/ajgwXe38Ns86Háznál volt már szerelő, aki végül arra jutott, hogy központi hiba. Központi hibát orvosolták a múlt héten elején kapott sms alapján, de azóta is ugyanazt csinálja, elvileg jelenleg is van egy open ticket központi hibára bejelentés alapján... amúgy ez a központi hiba is látszana a számokon?
Előre is köszönöm!
szerk: ipv4-en vagyok, tulajdonképpen ugyanezekkel a tünetekkel bajlódtam már idén februárban is, akkor is kértem segítséget... azóta amúgy visszatérő mumus ez... néha napokig jó, aztán napokig rossz... vagy napszakban is lehet változás, mintha óránként gurítana valaki egy dobó kockát és a páratlan adja a szívást
[ Szerkesztve ]
-
hawyka
tag
válasz Intruder2k5 #130502 üzenetére
De. Mindkét felvásárlást “nemzetstratégiailag kiemelt” beruházásnak minősítették, azaz a versenyhivatal nem vizsgálódhat. Egy kézben marad mindkettő (4ig), a régebbi rendszert pedig egyszerűen lekapcsolják, lehet egy éven belül.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hawyka #130513 üzenetére
A Vodafone - DIGI felvásárlásnál az egy éven belül időintervallum nem túl reális
2017-ben vásárolta fel a DIGI az Invitelt:
Index - Tech - A Digi 43 milliárdért megvette az Invitelt
2022 szeptemberében jutottak el addig, hogy december 31-gyel teljesen beolvasszák:
Vállalkozás: A Digibe olvad idén december végéig az Invitel és még két másik leányvállalat | hvg.huAz viszont tényleg logikus, hogy a Vodafone hálózatát fogja mindenhol leállítani a One, ahol van kiépített DIGI optika.
Amikor Szoboszlóra jöttem 2019-ben az Invitelre már nem lehetett szerződni (ugye 2017-2022), nem mintha akartam volna Invitelre, de akkor a DIGI még nem volt jelen az utcában, szóval az Invitel jó lehetett volna konkurenciának, meg alkudozási alapnak a Vodafone-nál. 12 449 Ft-ot fizettem ha jól emlékszem a Vodafone-nak, mert éltek a lehetőséggel, hogy az Invitelre már nem lehet szerződni. Amikor megjelent a DIGI, mindjárt tudták adni féláron is ügyfélmegtartóval, és még profitjuk is maradt. A következő 2 évben Vodafone-os voltam.
Most a Vodafone ilyen árat ír ki a címemre:
Az áthúzottat érdemes nézni, mert most nyári akció van, azoknak meg vége szokott lenni, mint a nyárnak.
Ebben még nincs benne a Telefon:
Láthatóan még lehet náluk új szerződést kötni, tehát nincsenek abban a stádiumban mint az Invitel volt (még).Az utolsó szerződésem 6500 Ft-os ügyfélmegtartós csomagáron volt velük:
Látható, hogy a Nonstop L 2000 Ft volt, most több mint a duplája, pedig elvileg van konkurencia, mert külön néven fut a DIGI is... mégsem érdekeltek benne, mert gyakorlatilag ugyanazok a tulajok, és miért kötne valaki Vodafone-t ilyen árak mellett?
Beszéltünk arról, hogy minden bizonnyal majd az FTTH marad az utcában a végén, tehát felesleges lenne nekik a DIGI ajánlata alá menni, hogy aztán az úgy beinvitáltakat, majd megint át kelljen terelni ED3.0-ról FTTH-ra, mert az még macera is, leszerelés, beszerelés stb...A következő fázis az lesz, amikor már nem lehet majd Vodafone-ra szerződni. Ekkor a még meglévő szerződések kifutnak, de át is lehet kérniük az Efiknek magukat, viszont újat már majd nem lehet kötni Vodafone-ra. Utána következik majd a levél kiküldése a megmaradtaknak, hogy lekapcsolják a koaxot az adott utcában, és tessék szépen CB-t visszaküldeni, optikát meg behúzatni.
Persze ebből az egészből azok akik a ONE egykori Invitel rézhálózatán ragadtak nem fognak semmit sem érzékelni, csak annyit, hogy már a ONE állítja ki a számlát, náluk marad továbbra is az ADSL ...
-
zzola
titán
válasz GoodSpeed #130514 üzenetére
"Látható, hogy a Nonstop L 2000 Ft volt, most több mint a duplája,"
Te egy ügyfélmegtartós csomagajánlatból kiemelted a 2000- forintos telefon díját és hasonlítod össze csak a telefon szolgáltatással, mintha az utcáról bejövő leendő ügyfél lennél. Ez remek...
Csomagban már csak 3200- a telefon, szóval illene almát az almával összehasonlítani.
Ügyfélmegtartásban simán nekem is meglehetne 2000-ért a telefon....Az elméleted több helyen hibádzik, a Digis területeken is indít beruházást a Vodafone, de igazából nem tudni, mi lesz a közös területeken. Nyilván ésszerű az lenne, ha az optika maradna életben...
-
válasz zzola #130515 üzenetére
Azért voltam kénytelen így, mert nem tudom egyben, csomagba berakni a honlapon a telefont, de ha neked sikerül, lökjél már be róla egy képet, meg hogyan csináltad leírást, mert Triple-Play-be nem engedi...
-
DIGI-nél adtak el tornyokat, de Vodafone-nál nem fognak... Viszont rengeteg fejállomás, végponti berendezés fog a Vodafone-nál felszabadulni, azokat pedig értékesíteni célszerű... Mondjuk a CB-ket nem fogja tudni szerintem, a fejállomásokat meg esetleg azt csinálja meg, hogy ahol ED 2.0 van (azért ez nem olyan sok), oda leviszi, vagy ahol ADSL van, ott is megváltást jelenthet majd, mert egyébként eladni úgy, hogy egy még a horizonton sem látható ISP vásárolja fel őket, nem sok esélye van, meg magának nem csinál konkurenciát, hát éppen az volt a lényeg ,hogy ne legyen konkurencia. Persze nem lepődnék meg, ha a Tarr átvenne ezt - azt. De az ADSL-es területekre szállításban nagyon sok jó dolog van, pl: nincs veszteség az eladhatatlan dolgokat illetően... nem marad kihasználatlanul, és ahol 5-10 Mbps-ról ugranak 500-ra, ott ez lesz az évtized fejlesztése! A Előbb vagy utóbb egyébként is meg kell csinálni, így meg sokkal olcsóbb...
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz sasuka #130512 üzenetére
Üdv!
Elfogadhatók az értékek, ha jól emlékszem nincs nálad osztó és csillapító, a 130Mhz-s letöltési csatornán több a hibás csomag, de ettől még lehetne stabil a netkapcsolat.
Néha indítsd újra a modemet, próbáld meg átállítani a modem üzemmódra a CB-t, első három vezetékes eszközön kap ip címet, ha stabilabb és szeretnél vezeték nélküli kapcsolatot használni érdemes venni gigabites routert. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz HUNBelfegor #130504 üzenetére
Üdv!
1270-es számon kapcsoltasd ki az ip6-ot.
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Nézd meg modem üzemmódban stabilabb-e a modem, amennyiben jobb a modem mögé tegyél egy gigabites routert és abba kösd a többi eszközt. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz GoodSpeed #130514 üzenetére
Felszabaduló fejállomási eszközökre szükség lehet ex Inviteles és ex Aktív-I területeken, hogy új letöltési csatornákat tudjanak felkapcsolni.
Családi házas övezetben sok olyan Digi terület van ahol nem 100%-os lefedettségre tervezték a hálózatot, míg a mellette lévő koax hálózaton szinte minden házat betudnak kötni, párhuzamos társasházi övezetben pedig ahol nincs Digi hálózat általában Vodafone vagy (Telekom/Tarr/egyéb) koax hálózat van. -
sasuka
csendes tag
válasz kabelmania27 #130519 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ! Van néhány további (vélhetőleg laikus) kérdésem:
Az egyik szerelő, aki itt volt rakott be egy ilyet https://prnt.sc/spOjCIHoR3_i
amit talán zajszűrőnek nevezett, de lehet ez a csillapító is (illetve a kábelvékegekt újra cserélte, mert a tüske hosszúsága nem volt jó szerinte).Néha újraindítás megvan, de általában nem hoz változást, ha épp olyan napszak van, hogy gyengélkedik, akkor azt újraindítás után is folytatja.
A modem üzemmódot megnéztem admin beállításoknál, ha jól értem ez a wifi-t kapcsolja ki és csak a kábelek maradnak? Mert nem a wifivel van az akadásom, hanem egyszerre mindennel: 3 asztali számítógép van kábelen, illetve egy negyedik kábel, ami switchen szétosztja egy PS5 és egy Steam Link között, wifin meg telefonok és ritkán laptop is. Vagy úgy érted, hogy modem módra rakva és dedikált router-t kellene kipróbálni (gondolom akkor egy kábel CB - router között és utána routerről menne minden további kábel meg wifi is)? Illetve az mit takar, hogy első 3 eszköz kap ip címet, lehet a 3 gép + 4. portban a switch a két eszközzel okozza a gondot? (De miért csak néha okoz gondot.)
Illetve eleve azt a részét tényleg nemértem továbbra se, hogy az mitől lehet, hogy napszaktól függően változik a teljesítmény, vagy akár napokig is lehet jó, hogy aztán elszaródjon... vodafone előtt ugye upc volt évekig, azelőtt meg fibernet és ok, hogy voltak néha másjellegű gondok, de ilyen típusú és pláne ilyen hosszan tartó még soha. Elkeserítő, na.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz sasuka #130522 üzenetére
Azt a 3dB-s csillapítót vedd ki, hogy javuljanak az értékek, nincs rá szükség.
Modem üzemmódban három ip-címet ad a szolgáltató ez még a UPC idejében is így volt, azért írtam, hogy modem bekapcsolása után az első három eszköz kap ip-t, mert a negyedik és az ötödik már nem kap, ezért azon már nem lesz internet kapcsolat.
Modem üzemmód esetén szükség lesz saját routerre, két lehetőség van. Az egyik lehetőség, hogy a modembe kötöd a routert és a routerbe csatlakoztatsz mindent, a másik, hogy a CB-ba csatlakoztatsz két gépet és a routert, amibe mehet a többi eszköz.
Fw csere óta router üzemmódban kevésbé stabil a CB, illetve ezekre a hgw modemekre jellemző, hogy modem üzemmódban stabilabbak, router része csak alap dolgokra jó.
UPC idejében volt sima modem, Fibernet idejében pedig csak az volt.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Most beszéltem a Vodával, általuk is elismert központi hiba miatt nincs netem tegnap reggel óta. Ilyenkor kötelesek adni valami kárpótlást? Sajnos elfelejtettem megkérdezni telefonban...
-
zzola
titán
válasz Rage47 #130524 üzenetére
Ha bejelented és 72 órán belül nem hárítják el a hibát, akkor kérhetsz kötbért. Ebben az esetben ugyanúgy leszámlázzák a havidíjakat, de kaphatsz a késői elhárítás miatt egy összeget.
Ha nem tömeges hibáról van szó és a Vodánál van mobil előfizetésed is, akkor kérheted a wi-fi pótló opciót, ez korlátlan adat opciót jelent a mobil előfizetésedre, 72 órán át.
[ Szerkesztve ]
-
-
lacalama
csendes tag
válasz kabelmania27 #130490 üzenetére
Szia!
Bocs mostanában kevesebbet vagyok gépközelbe.
-
sasuka
csendes tag
válasz kabelmania27 #130523 üzenetére
Értem, köszönöm. Akkor majd kiszedem a csillapítót majd ha odajutok, illetve kipróbálom a modem módosat, hogy csak gépeket hagyom rajta és mit szól hozzá. Aztán ha tényleg ott a bibi, akkor veszek egy routert. A legutóbbi bejelentésem utáni központi ügyintézést még megvárom, hátha...
A napszakos vagy napos kérdésre amúgy nincs ötleted? Vagy ez ennyi, hogy nem elég stabil a CB és ez így csak bizonyos időszakokban jön elő? Mert amikor épp nem szivat, akkor tényleg teljesen jó és pörög minden.
-
zzola
titán
Rövidesen a szolgáltató távolról tudja majd managerelni a Vodafone TV boxot. Valószínűleg ez nagy segítség lesz az idősebb korosztálynak, meg persze az ügyfélszolgálatnak is.
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
1+ pont ma a vodának.
1-2 kicsi áramszünet után megkotlott a net és betelefonálás után a üfsz 2 perc alatt megoldotta , majd restart után megy minden rendesen.
Előtte hiába futottam le magamtól a szokásos áramtalanítós köröket , nem akart jó lenni.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
ingyom007
tag
Sziasztok,
Kb egy hete voltak kint nálam szerelők beméregették az értékeket azt mondták nálam nincsenek hibák. Kimentek megkeresték a panelba a "dobozukat" ott állítottak valamit azt mondták mostmár jó lesz és elmentek. Ennek ellenére nekem az 5 feltöltési csatornából 4 T3 "időtúllépésben szenved". Online játék lehetetlen ledobál minden szerver rögtön és a steam se tud felhőbe szinkronizlni semmit. Értékek:
A kábeleket lecsekkoltam laikus szemrevételezéssel megállapítottam, hogy jók, de a szerleők is azt mondták, hogy ezekkel nincs baj. Nincs kedvem kihívni megint őket, hogy ne csináljanak semmit. Valakinek van bármi tanácsa?
Még a logban dobálja ezt napi 2-3 alkalommal: -
kabelmania27
Topikgazda
válasz ingyom007 #130539 üzenetére
Üdv!
Milyenek a letöltési értékek? Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. T3-as bejegyzéstől még lehetne stabilabb a netkapcsolat.
1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot és próbáld meg a modemet átállítani a modem üzemmódra, úgy általában stabilabb a CB modem, első három vezetékes eszközön lesz internet kapcsolat, ha szükséged van vezeték nélküli kapcsolatra vagy több eszközt használsz vegyél gigabites routert.[ Szerkesztve ]
-
ingyom007
tag
válasz kabelmania27 #130542 üzenetére
Eddig egy régi besárgult TP-link router volt lecseréltem 3napja egy Tenda ac11 ac1200 hátha ez megoldja a problémáim, de nem. Bridge módot nem állítattam még, mert albiban vagyok nem én vagyok a szerződő fél és hiába kérem nem kapom meg az adatokat, hogy intézkedni tudjak. 2 évig gond nélkül ment minden az elmúlt 1 hónapban jelentkeztek a hibák. Szolgáltatótól Compal CH7465VF van. IPV6 tesztet lefuttatva https://test-ipv6 (.) com alapján hibára meg időtullépésre megy minden, de gondolom ez még nem feltétlen jelenti azt, hogy ki van kapcsolva. A koaxon van először egy Antronix CMCDT2106 2way és utána pedig egy Teleste 3DSS2 2way meg legalább 20méter koax fali csatornákban.
Letöltési értékek: -
kabelmania27
Topikgazda
válasz ingyom007 #130543 üzenetére
Rendben vannak az értékek, jó a bejövő jelerősség, ezek jófajta elosztók, a letöltési értékeknél húzd el a gördítősávot, hogy láthatóak legyenek a hibás csomagok száma. Ellenőrizd, hogy az F csatlakozók nincsenek-e kilazulva az osztóknál és a modemnél, ha vannak üres kimenetek az osztó helyére érdemes F toldót tenni vagy a kábel végét a modemre kötni, ha szükség van az osztókra ellenőrizd, hogy a lakásba bejövő kábel legyen az első osztó in bemenetén, a második osztónál az első osztóból jövő kábel legyen az in-ben. Modem fw frissítés óta előfordul, hogy kevésbé stabil a CB router üzemmódban, ezt mond el az előfizetőnek.
Ha nem találod a modem oldalán a modem üzemmódot ipv6-ban van a modem, ha az előfizető felhívja a 1270-es számot és kikapcsoltatja az iptv6-ot utána át tudod állítani, de az ügyfélszolgálat is át tudja állítani, utána stabilabb lesz a netkapcsolat.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz sasuka #130534 üzenetére
Nyugodtan kiveheted a csillapítót mert negatívak a letöltési értékek.
Modem fw csere óta előfordul, hogy router üzemmódban kevésbé stabil a modem ezért érdemes kipróbálni modem üzemmódban javul-e a helyzet, általában stabilabb modem üzemmódban. Szolgáltatói eszközök router funkciója egyszerűbb dolgokra jó, lehet akkor szakadozik ha több dolgot csinálsz vagy túlmelegszik. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz lacalama #130531 üzenetére
Szia!
Semmi gond.
Rendben vannak az értékek, amennyiben a kettes osztó csillapítását hozzáadjuk a letöltési értékekhez a bejövő jelerősség is megfelelő. Ellenőrizd, hogy az osztónál és a modemnél, toldásnál nem lazultak-e ki az F csatlakozók.
Nézd meg router nélkül milyen az oldalak betöltése, ha nem javul a router oldalán a wan kapcsolatnál dns szerverhez írd be a 1.1.1.1 / 1.0.0.1 vagy a google szerveket hátha stabilabb lesz az oldalak betöltése.[ Szerkesztve ]
-
ingyom007
tag
válasz kabelmania27 #130544 üzenetére
A második elosztó teljesen feleslegesen volt a koaxon azt rátettem a routerre. Igaz nem javult a helyzet. Ott van a modem üzemmód viszont ha átállítom routerről modemre akkor mehet a gyári reset. Szólok a főbérlőnek akkor telefonálgasson tegyék át nekem ők.
Lemaradt értékek lentebb és köszi az eddigi segítségedet!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest