Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atenza
senior tag
Jön vki UT 2004ezni???
-
atenza
senior tag
Valahova most! Keresünk egy szervert.
-
@rglaaf
veterán
Jó estét mindenkinek!Tőlem mehet egy kis hent ha gondoljátok
PSN:BiZzare_0 ️
-
Asusfan
őstag
Nah szóval nemsoká gondolom 15perc múlva egy kis ut?
-
I_Am
veterán
Én is itt vagyok. De hova menjünk?
Én és asusfan bent vagyunk bermudán DM-ben, ha van kedvetek gyertek oda aztán mehetünk másfele is (de ha van ötlet, akkor is gyertek be szóljatok)
[Szerkesztve]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
joola
aktív tag
van valaki valahol?
NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
-
joola
aktív tag
No gyertek kinre, ha másért nem egy kis gyakorlásra. Utánna keresünk egy másik servert. Ott vagyunk 2-en is.
NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
-
I_Am
veterán
Hát akkor éppen csak Kukac és Qtya volt bent, mert én átálltam spectate-re (Qtya is érdekesen játszik). Na szal Én 120-as fov-al játszom, nemtom mekkora lehet Kukacnak, de nem hiszem, hogy halszeme van, szal qtya ugrott a háta mögött a magasban, hallani sem lehetett, hátra arc lightning gun elővesz és egy lövés. (A távolság sacc olyan fél pályányi volt és Antaluson játszottak), akkor jött Joola, aztán léptünk is.
[Szerkesztve]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Trak
addikt
Szerintem vlami célzó cheat-je lehet... tegnapelötti eset:
Megyek egy T elágazás felé, a T egyik kissebbik szára felöl, hallom, hogy a nagyobbik szárban vlami nagy harc van, fel is készültem...
Beugrom az elágazásba, hogy majd jól odalövök
Amikor épp a levegőben vagyok, kukac felbukkan, és azonnal lelő ligthning-al..
Ő nem tudhatta, hogy jövök (pláne nem, hogy ugrom be féloldalasan a kanyarba), én viszont tudtam, hogy ott van vlaki, de esélyem sem volt, hogy lelőjem...
CS ben megtanultam, hogy nem cheaterezek le senkit, mert láttam 3-4 évet játszó embereket, és tudtam mit lehet kihozni a játékból, de ez nekem nagyon gyanús volt.
Na mind1.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
-
I_Am
veterán
Az nem célzócheat amugy, hanem aimbot. De elég ha csak radarja van már akkor is esélytelen a játék. Én sem csíterezek le senkit, mert Én is játszottam már olyan emberkével aki nagyon tudott (legutoljára xDk Frigo-val), de ha éppen ugrottam a háta mögött nem fordult rám. A célzással nem volt gondja, ha észrevett, de ha kívül estem a látókörén kívül, akkor nem fordult meg és lőtt egyből. Nekem csak ez a furcsa. Ilyenkor szoktam spectate-be kapcsolni és ha pont szerencsém van, akkor az illetőre ugrik és belső nézetre. Akkor egyből látom, hogy bot-al játszik-e vagy sem. Most pont nem kukacra ugrott, hanem qtya-ra és belsőből nézve ő jól nyomja, de kukac kívülről szemlélve is furcsa.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
joola
aktív tag
Beírtam neki, hogy nincs e véletlenül jobb dolga mint minden este itt megkeseríteni az emberek életét. Szinte egy időben jött egy szmájli, és egy gyilkolás. van reflex...
[Szerkesztve]NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
-
Trak
addikt
Célzócheat - aimbot.. nem mind1?
Ugyanezt jelenti, csak az aimbot nem mindenkinek érthető, ezért gondoltam, hogy célzó cheat-et írok
Én már csak azt nem értem mit tud vlaki ezen élvezni
Ha ennyire jó a srác, akkor miért nem a full anti-cheat progis külföldi szervereken játszik, ahol vannak pro-gamerek is. Mondjuk már meg is adtam a választ: mert full anti-cheat progisak...
[Szerkesztve]''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
I_Am
veterán
Van egy két botom, mert kiváncsi voltam hogyan működnek, meg át is irtam egyet (már amennyire tudtam), majd felmegyek és ráeresztem. Jó mert lehet friend ellenfelet felvenni és arra nem lő. Meglátjuk ki fog nyerni és mekkora kedve lesz játszani.
-
I_Am
veterán
Hát, ahhoz hogy a botot ráengedjem nagyon fel kell menjen a pumpa bennem. Inkább játszunk, aztán ha megint bent lesz és megint nem válaszol, akkor ugyis ott lesztek bent és szólni fogok, pl annyit hogy BRB. Ebből majd tudni fogjátok, hogy hozom.
-
_Volkovy_
nagyúr
sry,a géppuskakezű moderátorok még nálam is gyorsabbak voltak.
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
Mi történt itt?
Amúgy játszunk ma?NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
-
I_Am
veterán
Na mi most megyünk fel, valamelyik TDM serveren ott leszünk.
Ha tláltok üres servert aminek jó a pingje akkor szóljatok be hozzánk és jövünk mi is.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest