Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptiboy
senior tag
jácottam picit
ajánlok egy nick-et: sX-Smile
ha ezt látod az ellenség oldalán feladhatod a játékot!
a gyerek egyedül volt teamDM-be én 1-2 gyerekkel az oldalamon küzdtünk ellene és kb 75-5 -ös állás környékén egyedül maradtam mindenki fealdta
felhoztam 95-9-re aztán és is meguntam. lehet h. csalt de nemtom hogyan. bár kétlem. lényeg h. az ilyen ne kapjon fegyvertartási engedélyt mert akkor végün
lehet próbálkozni!:)
-
törölt tag
válasz Alvin_ti4200 #248 üzenetére
Alvin!!!
Kéne egy kis segitség.Unreal ezzel a konfiggal ill kisegitő progikkal nem akad nem szaggat és nem fagy.
De a Far Cry állandoan lefagy ill kilépked.
Nekem még az ekte gyári drviver van fent ami 53.03 esetleg ezt csere-bere???
Te mit ajánlasz??? -
Allien
veterán
Felinstalláltam a demót, és megnéztem az fps-t (magyarositással). Azt hittem, hogy jól fut, mert nem láttam, hogy szaggatna. Úgy látszik, vak vagyok, mert ~20-24-l ment, ami elég gáz! Amd Duron 1600@1800, 512 400-s ram 300-n CL 2-ben, Ecs k7s5a pro, noname Gforce 2 mx 400 64 M sd ramos. Valszeg, lentebb kell venni a beállításokat. Igaz, most tervezem a vidkari cserét, az sokmindent megold majd, remélem!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Scorpion
tag
No elkezdtem nyomni a game-t. Skilleden kezdtem, de a 3-ik Bombing run után újrakezdtem experienced szinten. A skilled pont jó kihívás. Kb. olyan mint az alap UT-n a adept (Ott így vittem végig a játékot). Most viszont úgy döntöttem, hogy míg nem jövök bele, addig visszaveszek. Iszonyatosan fontos a jó célzás a játékban. Régi UT-ban mintha könnyebben hullott volna a nép. Így a célzás érdekében vettem vissza. Illetve a gef3-om megizzad, amikor jó kis füstös terepen vagyok. Szerintem a kari csere sokat fog javítani a célzásomon. Egyébbként tényleg nem árt, ha van 1 giga rammod. Vki írta, hogy lassan tölti be neki a gamet ill. Vinyó kerreg mint az örűlt s kell patch. Lehet, hogy a géped gyenge hozzá. Nekem gyorsan betölti, s a vinyó sem molyol játék alatt, így nincs nálam swap. Az viszont tuti, hogy a 2003-hoz képest sokkal jobb a game, ill. úgy érzem a gépigény is egy fokkal szolidabb lett. Talán csak ram éhesebb.
-
Thom!
veterán
Unreal Engine 3.0 First Look
Bővebben: link -
Fawkes
őstag
Nekem szépen fut hightesten 16Xanitozóp 8Xvonalsimi mellett 1024X768-ban.Ja és minden High ra van véve a gammában csak az idegesít amikor 4percenként kb Beragad pár sec-re a kép és pl ha őttem akkor 5mp-g folyamatosan lő pedig nem is nyomom a fire gombot?Lehet benne Bill beállításokat beállítani?Én nem láttam.És nagyonszar a W vel előre menni.Jó pörgős kis game 3-k pályán tartok 10perc után középszinten de jó gama.Mondták hogy lesznek benne járművek én még nem láttam? Nagyon Qakue-s lett az egész de így jó ez
[Szerkesztve] -
Fawkes
őstag
-
F-ECT$
titán
Végigszenvedtem azokat a szemét szivatós ASS, és DD pályákat, hogy végre jöjjenek az ONS pályák, erre basszus az nincs is benne a single player részben! Ki volt az az okos menedzser aki ez eldöntötte?
Dive ever, work never.
-
Axxel
csendes tag
'A gyerekeimet CONTROLnak, ALTnak és DELnek fogom nevezni. Ha Valami gond lesz velük, csak megütöm őket kétszer és minden rendbejön''
-
Axxel
csendes tag
'A gyerekeimet CONTROLnak, ALTnak és DELnek fogom nevezni. Ha Valami gond lesz velük, csak megütöm őket kétszer és minden rendbejön''
-
nkpolip
tag
Nagyon király a játék de sajnos egy memóriazabáló szörnyeteg ugyanis nekem van 1Gb ramom abból a Windows használ 250Mb és az UT 500M, ez együtt 750 ami nem valami kevés. Amúgy egy Radeon 9200-őn max részletesség és 1024*768-ban tökéletesen akadások nélkül fut.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz Alkarcsont #282 üzenetére
Hát ez egy tezstüzemű server, ami 3 percenként újraindul
Dive ever, work never.
-
Blade_W
tag
Sziasztok! Elég érdekes problémába futottam bele, ami a demoban nem jelentkezett de a fullban mar igen. Nevezetesen időről időre ''beakad'' a mouse vezérles, 1-2 mp-ig semerre sem hajlando mozdulni. Próbáltam 4.3, és 4.2 -es driverrel is, mindkettőnél csinálja. Ha valaki találkozott már hasonlóval légyszi segítsen. Ja, beraktam safe modban, ott is gáz van.
További akadásmentes játékot mindenkinek -
ptiboy
senior tag
érdekes különben h. alig van server
játékos meg még kevesebb
bezzeg a demo-ba mennyien nyomták!!!
értetetlen
egyszerüne nincs hol jót áccani, ha találsz 1-2 játékost akkor meg a server tetü!!:)
-
F-ECT$
titán
Félelmetes, hogy hogy elhalat az ut2k4 láz itt a PH!-n
Dive ever, work never.
-
Kriza
őstag
Nekem is van ilyen problémám - sajna. Az nem lehet, hogy a PS/2-es egérrel van a baj??? Mert nekem csak akkor csinálja, ha közben billyentyűt is nyomok. Lehet, hogy USB-re kellene váltanom?
Neked milyen egered van?
Egyébként ha beállítod az eszközkezelőben a mintavételezés gyakoriságát (default 100-ról mondjuk 60-ra) akkor az ugyan nem oldja meg teljesen a problémát, viszont nem fog annyit akadni - nálam legalábbis.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
Milyen cati??? Elmondanád úgy, hogy én is megértsem??? Nem vagyok tök hülye, de most újítottam a gépem és az ''új technikák'' részleteiben még nem vagyok annyira otthon.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Blade_W
tag
PS/2 van nekem is. Cati-n a catalyst drivert érti.
Na, szóval nekem sikerült ugyan nem megoldani, de orvosolni a problémát. Azt vettem ugyanis észre, hogy sajnos a zene is be-be akadt néha ezért úgy gondoltam, ez valami hang probléma lehet inkább. Jó szokásomhoz híven kattintgattam össze-vissza mindent, majd visszatértem az alap beállításokhoz, és müxik minden jól. Néha akad csak egy egy pálya elején a kép, de utána abbahagyja. Másik jó megoldás lehet, ha kikapcsolod a zenét. -
Kriza
őstag
??? Az jó megoldás, ha kikapcsolom a zenét???
A hang nekem is akadozik. Remélem majd lesz valami újítás, ami orvosolja a problémát, vagy valaki érdemben tud szólni a dologhoz. Lehet, hogy majd indítok egy topicot ez ügyben...Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest