Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Szia mindenkinek!
Aki ismeri, az tudja, hogy az America's Army nevű online játék az UT2004 motorjával készült.
Megalakult a [Phoenix] Team, egy új magyar AA-s csapat. Aki szeretne velünk játszani, az itt jelentkezhet: szali1@axelero.hu
Ha kezdő vagy az nem baj, sőt!
Üdv
Szali
[Szerkesztve]''Ha vízen akarsz járni, tudnod kell, hol vannak a kövek''
-
Frigo
őstag
Megjelent UT2004-hez a Jailbreak mod ,már tölthető a www.beyondunreal.com-ról.
Próbáljátok ki nagyon jóóóóó -
Frigo
őstag
Az érdekelne ,hogy ha UT2004 linuxos szervert akarok csinálni ,akkor mit kell hozzá megszerezni.A szerver + a linux az már adaott .Ami kéne ,hogy mit kell telepíteni és hogyan ,honnan lehet megszerezni az UT2K4 linuxos verzióját.
-
luki
tag
Gyertek a Ghost Recon 2-be ha szeretitek a taktikát
Kányék...ja asszem egy soorral feljebb vagyok!?
-
Tithian
őstag
Emberek! Nem tud valaki jó magyar szervereket?
A Bermuda DM-en már voltam eleget, a VKK-n soha senki, F2F-et nem szeretem, más szervert pedig nem tudok.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
DonLeo
senior tag
-
DopeBob
addikt
Sziasztok! Van itt valaki, aki Linux alatt játszik? Nem tudom feltelepíteni... a dvds verzió van meg, elkezdődik a telepítés, majd mikor a fájlokat másolná az 1CDt kéri...
MZ/X
-
Trak
addikt
Egy fontos kérdés:
Egy üresen álló járműbe ha beleülök, tudok váltani a helyek közt?
Tehát ha beleülök, akkor vezetem, de nem lehet ''átülni'' a fegyverhez?
Jó lenne ha nem csak akkor tudonék lőni, ha vlaki közben vezet.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Blade_W
tag
Sziasztok!
Egy noob kérdésem lenne, nem tudja vki, hogy lehet állítani a játékosok respawn idejét instant action alatt? Multizásnál láttam, hogy a serveren lehet ilyet állítani, de ''singlében'' fogalmam sincs. -
Trak
addikt
válasz Sunyi Sanyi #370 üzenetére
Végülis nekem is majdnem...
Csak AOpen alaplap az Asus helyett, és 2x 512 RAM az 1 helyett, és 9800pro a 9600 XT helyett...
Kész....''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Blade_W
tag
válasz Sunyi Sanyi #370 üzenetére
Örulnék, ha nekem se lenne benne az a -X de amikor a gépemet vettem, már nem lehetett símát kapni
-
aDM|RaL^
őstag
a 2k4 sose fogja utólérni az első rész (UT1-UT99 hivjamindenkiugyahogyakarja) játékélményét, csapatmunkáját... hihetetlen online izgalmát! 5 év után még mindig játszák elég sokan... és már énis 2 éve a rabja vagyok
gut(2k3)--->besser(2k4)---> UT1http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
aDM|RaL^
őstag
igyen letölthető Dedicated linux server, vagy valami iesmi néven a központi ut-s oldalrol
Egyébként a grafika nem hat meg, ugyanis aki profin jáccik ilyenekkel, az ugyis a földig butitja a grafikát, hogy játszhatóbb legyen.http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
gege71.hu
addikt
Leszedtem az UMOD valtozatat ebbol a ChaosUT-nek cuccbol
Bővebben: link
, de az istennek se telepul.
Vmi no-video vagy vmi hasonlo critical errorral kiall miutan rainditok.
Az ut2k4 legujjabb patch-el ellatva + minden.
Igaz rendszertelepites volt mar korabban, megtartva a D: particion a jatekot + a registrybejegyzeseket elmenettem,igy azokat a kulcsokat beizzitva az alapjatek teljesen jol fut uj XP alatt is jatekujrainstall nelkul is.
Az umod-hoz szar volt a tarsitas igy hozzarendeltem a system konyvtarban levo setup.exe-t szal az a link sincs ''eltorve'' mar az umod-hoz. Elvilegaz inditja az automatikus telepitest.
Mi a fene okozhatja, hogy hibaval elszall???
UT2k4 ujratelepites segithet?, esetleg amit letoltottem chaos mod az lenne a ludas?
vagy van vmi mas megoldasa annak, hogy telepitesre fogjam ezt az UMOD-ot?
2k3 alatt jatszottam mar az ahoz keszitett moddal es nagyon tetszettek a speci fegyverek.
Otlet? -
atenza
senior tag
Igazából nem tudom h. sokan játszotok-e neten ezzel a game-el, de már találkoztam egy-két magyarral is online.
Arról lenne szó, hogy kellene max. 3 ember aki szokott neten az UT2004-el játszani, mert 4 fős csapattal (én lennék a 4.) indulhatnánk szervereken, és megverhetnénk sok külföldit, mint magyarok. Csakis Team Deathmatch-ben indulnánk, lehetne csapatnevünk, stb...
Ha valaki szeretne beszállni akkor írjon és megbeszéljük! -
veterán
A ''Hat Trick'' beszólás mit takar?
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
I_Am
veterán
Igen más. Itt csak only U tudsz gyilkolászni, no segédeszköz, mint verda vagy repcsi (ami ugye nagyobb fedezéket nyújt). Pont ezért szeretem a TDM-et, CTF-et és DM-et, mert nincsenek nehezen levadászható gépek és pörgösebb is mint pl ONS.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
atenza
senior tag
Először mehetnénk együtt kicsit Invasion-t hogy összeszokjunk (egymásra is figyeljünk), aztán utána mehetne a party...
-
atenza
senior tag
ICQ-m van csak
-
Trak
addikt
18-20 emberes ONS, kiegyenlített csapattal eléggé pörgős
Azért ONS-ozok, mert ez eléggé újdonság. Sima játékmódokkal (deathmatch, CTF) már millió helyen lehetett játszani, de ilyen, mint az ONS még nem volt.
De mostanában amúgy is kacsingattam a sima módok felé, kell a változatosság
Majd esetleg benéznék 1-2 játékra...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
joola
aktív tag
Ma este nyomunk egyet?
NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
-
atenza
senior tag
1,OK. Ma este. Nick-etek a gamben mi? enyém: Atenza
2,Hogy mentek neten? Eredeti v. bemásoltátok azt a 2 .dll file-t?
3,Single playert végigtoltátok márt?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest