Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Na ez jó volt. Főleg a vége tetszett mikor 3-an mindenki ellen voltunk.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
joola
aktív tag
Jó kis game volt. Az nagy volt mikor a faszi irta hogy I'am hungry. Azt hiszi ez olyan vicces. ájm ö hángri hángérien
[Szerkesztve]NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
-
I_Am
veterán
Most az utolsó pár pályán, mikor már nem voltunk annyian nem is volt lagos. Észrevettem ,hogy olyankor lagzik nagyon mikor sokan vannak. Valamint minél kisebb a pálya, na pl egy Albatros-on 20 ember már KINhalál.
-
joola
aktív tag
-
joola
aktív tag
amugy az a gáz, hogy fél 4 van, átesek a holtponton és nem fogok tudni elaludni, és vissza fogok menni
NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
-
@rglaaf
veterán
Vissza megyünk?
PSN:BiZzare_0 ️
-
joola
aktív tag
Gyere Baxi KINlódni
-
joola
aktív tag
ÁÁ a takara forestben mekkorát kempeltünk
Azért egész éjszaka Ut... Normálisak vagyunk??NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
-
gothem
csendes tag
Bocs! de nem toom mennyire vágjátok h megjelent 1 800Megás mod az UT2K4-hez!!! a neve Troopers! és ez egy Star Wars mod ( ami benne van: X-wing illetve TIE-Fighter vezetés valamint Speederbike. nem beszélve arról h milyen karakterek és pályák vannak benne) há ennyi . BOCS h zavartam!
(O.-.O) mln !!! Gyertek Trooperesni!!! Welcome to Hungary Gothem server!!!
-
@rglaaf
veterán
Na mivan inszomniások,sikerült kipihenni a reggel 6-ig tartó ut-t?Bár én negyed 6-kor már léptem mivel reflexeim egyenlőek voltak a 0-val na de kit érdekel, ha az ember belemelegszik akkor nincs megállás nemigaz?
PSN:BiZzare_0 ️
-
Frigo
őstag
ÁÁÁÁÁ miből maradtam ki Máskor szóljatok ha ilyen marathoni UT mecseket szerveztek.
-
I_Am
veterán
Akkorát horgásztunk mint az állat.
Aztán hazaértünk három, fél négy körül fürdés és hali. Úgy elaludtam mint a sicc. Éjjel 1kor felkeltem kajálni, megnéztem 2 filmet, aztán 8ig megint alvás. Ma este mehet a hent tovább.
Frigo közlegény este eligazitásra jelentkezz!Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Frigo
őstag
Este akkor én is gyüvők ,csak elötte meg kipróbálok pár modot ami a héten jelent meg (megint megjelent pár giga UT2004 mod )
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
10 előtt tuti nem leszek, de gondolom nem gond
-
Re-Tech
aktív tag
IP-t majd írjatok hogy hol lesztek, lehet benézek én is.
-
I_Am
veterán
Na mi fent vagyunk a KIN serveren TDM-ben.
-
@rglaaf
veterán
Na hali.feraktam a 3270 pachet azóta választható játékok közül eltünt az ons bejött helyettea ctf instagib ilyenko mivan, nem mintha hiányozna de igy kerek a játék
[Szerkesztve]PSN:BiZzare_0 ️
-
I_Am
veterán
Most Facingen voltunk, mert a KIN-en 18 megás pálya lett volna ami nem volt meg és lassan jött. Most leugrunk cigiért és jövünk, írjátok hol vagytok és megyünk be.
-
I_Am
veterán
Na akkor Public TDM KIN server.
-
joola
aktív tag
Lassan klánt kell alapítanunk. Insomnia néven...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest