Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Mivel megjelent a teljes verzió, gondoltam itt folytathatnánk azt, amit az UT2004 Demo című topikban elkezdtünk Szóval nekem idáig nagyon tetszik a game, bár a gépigény szerintem érezhetően magasabb lett. Van egy-két zárt pálya, ahol túlságosan is leterhelőnek érzem a motort. Ti hogy vagytok ezzel?
Ja, amúgy 1024x768 4xAA 8xAF természetesen -
veterán
válasz Alvin_ti4200 #1 üzenetére
Nekem is nagyon leterhelné a netemet....
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Legolas
senior tag
Nekem majdnem meglett, csak aztán megláttam, hogy megjelent a Far Cry! Úgy döntöttem azt ''veszem meg'' (chello limit )
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
veterán
válasz Alvin_ti4200 #3 üzenetére
Mármint a játék megvétele. Sok megrendelési lapot kitölteni, meg minden...
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Legolas
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Azért azt választottam hirtelen, mert az inkább lesz újdonság, mint az UT.
Nekem az UT demoban az új mód nagyon tetszett viszont a többi dolog nem. Mivel szerintem a grafika nem igazán fejlődött (bár régen láttam már a 2003-at, de úgy emlékszem az is volt kb ilyen), ahhoz képes meg jóval lassabb lett. Nem engedhettem meg magamnak sok szűrőt a 9600 pro-val!Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
tr00p3r
addikt
nem dobnál egy linket mailben?
-
Legolas
senior tag
válasz burgatshow #10 üzenetére
Igen, bőven játszható csak azzal nem számolsz, hogy extrém esetben (sok fényforrás egyszerre, stb) úgy lemehet 20 frame alá és akkor nézegetsz. Jobb azt 50 körül tartani és akkor van miből esnie!
Neked sem megy minden körülmények között sok szűrővel ebben biztos lehetsz!Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
beeboy
addikt
légyszi dobj egy mailt. az előző üres.
thxNem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
tr00p3r
addikt
válasz Alvin_ti4200 #6 üzenetére
erre gondolsz:
60 euró! mondjuk egy csomó sallang van benne + a logitech headset! ja és német verzió ami általában nem olyan véres. cenzurázva van! -
Legolas
senior tag
válasz burgatshow #14 üzenetére
Én is az UT-ről beszéltem! És milyen proci van alatta?
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
_Volkovy_
nagyúr
Még 300MB,utána nyilatkozom.
-
mormota
senior tag
tegnap délután kezdtem el tölteni a dvd-s verziót
mostanra már kb a felénél járhatok...
mivel ma nem igazán megyek haza este, ezért talán majd holnap megnézem
nagyon várom.. a demo alapján nagyon tuja lett.. csak hát 6cd-nyi..Illusztrálok, tehát vagyok
-
tr00p3r
addikt
válasz Penge Borisz #18 üzenetére
lassú!
-
Legolas
senior tag
válasz _Volkovy_ #28 üzenetére
Akkor számold ki, hogy az enyém jobb!
Ugyanannyiba kerül arányosan, viszont rövid távra. És ha chellód van 15 giga korláttal, akkor a 30 napos az szívás!
Amúgy mindjárt kimoderálnak minket, hogy w**ez!
[Szerkesztve]Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
sequator
senior tag
valaki nekem is dobjon egy virágbolt linket mélben, mert rám csak 16szirom/másodperccel szórják, és ez siralmas, ha nálam lent lesz akkor nyitok virágboltot és én aztán szórni fogom akár 5-6000 szirom/perccel is
Sautiasequator
-
Penge Borisz
tag
Nem értem miért nem DC-ztek.
Az ingyen is van és a T3-asoktól 4-5 megával is lehet tölteni.''A semmiből jöttél, a semmibe mész, mit veszthetsz? Semmit!'' Monty Python
-
zsiga667
addikt
válasz Penge Borisz #39 üzenetére
Nem tudom használni...
-
-
Kiskutya
veterán
amit a viragboltban lehet kapni azzal lehet majd neten jatszani?
[Szerkesztve]hmm...
-
I_Am
veterán
válasz Penge Borisz #46 üzenetére
Vagy Bővebben: link
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
sequator
senior tag
válasz Penge Borisz #39 üzenetére
DC fakk, no warez, le a warezolókkal!!
egyébként DCn nincs fenn(legalábbis azon a HUBon, amin én szoktam csetelni, más HUBra meg nem tudok felmenni, mert nem tudok 20-50-100 gigákat megosztani)
Sautiasequator
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest