Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Alkarcsont #148 üzenetére
Akkor tényleg itt az ideje..
A procit húzd fel ameddig lehet,az sdramot meg vágd ki a francba.. -
Alkarcsont
senior tag
válasz _Volkovy_ #151 üzenetére
Ha az olyan könnyen menne 2000+ ig tudom hajtani fsb növeléssel (noname alaplapom nem állít szorzót) de a 256 ramom mellé hozzámvágtak egy 128 SD-t aminek nagyon örültem, de így hogy ez a ram is benn van és ha húzom az fsb-t akár csak 1800+-ra is a gép leresetel hát majd csak lesz valami, mert tényleg itt az ideje sok dolgot ki kell cserélnem még ezek mellett VGA Vinyó miegymás
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
sequator
senior tag
válasz Alkarcsont #149 üzenetére
háát, főleg ONS mapokat teszteltünk, de pl a Deck17 az csak annyiban különbözik a Deck16tól szerkezetileg, h a Flaknál nincs zsákutca
az ONS mapok meg überbrutálisak, akkorák, h a Mantával is több mint fél perc eljutni a másik Power Core-hoz
a Leviathan, meg egy mocskos nagy lassú dög de hatásos
kicsit változtattak a fegyverek sebzésén is, pl az ASMD többet sebez
Sautiasequator
-
zsiga667
addikt
válasz Alkarcsont #152 üzenetére
A foliage az a fű?
A trilinear meg mind1, aniso van helyette.
Azért kíváncsi vagyok, hogy mennyit megy majd a full 2k4 max minőségben, max AA-val. -
sequator
senior tag
a Flak továbbra is gyenge sajnos ja és van olyan mod, h a különböző fajok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek a Skaarj pl nagyobbat ugrik, sajnos alg volt időm tesztelni, mert fél 10re installtam fel és éjfélig gémeltünk (ONS mapokat Skaarj csapatban ) sajna a botjaink néha nagyon hülyék voltak, és volt olyan map ahol csúnyán megvertek
Sautiasequator
-
zsiga667
addikt
válasz Alvin_ti4200 #165 üzenetére
Szerintem nem, mivel ugyanazt a feladatot látják el. De nem vagyok benne biztos.
-
tr00p3r
addikt
nem szeretnék warezolni, de valaki dobjon már meg egy mailel, hogy melyik HUB-on és kitől lehet leszedni a DVD-s biztonsági másolatot! plíz!
Sanya, merre vagy mostanában? -
Scorpion
tag
Hi Sautia. Látom megvan a virágcsokor. Kérek belőle egy szálat. Mikor nézzek el a virágbolt felé? Másrészt egyébb virágok is jönnek? Tudod olyan 500 ft-os virágok, amik egy hétig élnek. A neten van meghirdetve a lista a virágok neveiről.
OFF: Tud vki olyan helyet, ahol MSI v. Leadtek 5900XT kapható? THX.
ON -
sequator
senior tag
Off:
én is nagyon utálom, h mindenki beszél róla, de nem ossza meg a többiekkel a forrását (nekem sajna mindig magamnak kell kikaparni a gesztenyét, ezért is írtam a #142ben, ha szívesen levelezek a témában)
On:
Scorpi: itt nincs semmiféle Sautia, a nevem sequator.
egyébként holnap benézhetsz hozzám ha ráérsz
Sautiasequator
-
Penge Borisz
tag
Durvább a gépigénye mint a demonak?
Mert az nálam ment rendesen 1280*1024-ben fullon, No AA FSAA.
Pedig csak egy 9000-es Radeonom van.''A semmiből jöttél, a semmibe mész, mit veszthetsz? Semmit!'' Monty Python
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Penge Borisz #184 üzenetére
Csak akkor durvább ha feljebb rakod a részletességet. Mert a demóban még csak medium grafika volt sok opciónál.
-
Alvin_ti4200
félisten
Új pálya, lehet leszedni
Bővebben: link -
anulu
félisten
majd én is utánanézek, mit hoz ki az 1GB RAM-mal a gépemből, tetrmészetesen a szokásos 1280x1024/32biten...
mondjuk a demo LAN Partyn gond nélkül száguldott
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
AceTom
aktív tag
OFF
Olvasgatok, olvasgatok... Mit számít az a sebességben, ha egyáltalán számít, hogyha be van kapcsolva, hogy várjon a függőleges szinkronizációra??? -
AceTom
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #190 üzenetére
Nálam is 100...
Értem... és ezt gondolhattam is volna... Na és ez a szinkronizálás jobb a szemnek??? Vagy javul a képminőség??? Te pl. használod, mert én azóta amióta megláttam a JK2: Jedi Outcastban, mekkora a különbség... -
AceTom
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #192 üzenetére
Exactly!!! Én is ezek miatt kapcsolom be!
Újabb OFF
Milyen DVD van a gépedben??? Te egy igen megbízható forrás vagy SZVSZ, és akár, ha már amúgy is el akarod érni a 10000-et, akkor látogasd meg a Pioneer DVD ROM-ok topicot...
Sajna már csak a 2.oldalon van a HDD,CD,DVD témák között... -
AceTom
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #195 üzenetére
Szóval te is Pioneer párti vagy... Nemsokára Ati-ra is válthatsz... Te is tudod, h az nVidia le van maradva....
-
AceTom
aktív tag
válasz _Volkovy_ #197 üzenetére
... az jó kérdés... Olyasmit feltételeztem, hogy már beleolvasott a topicba, azért volt ez a smiley. Na és amikor elkezdtem fórumozni akkor már kb. a harmadik hsz.-nél felbukkant nekem Alvin... éppen az Ati kártyákról beszélgettünk, és úgy láttam azóta is, hogy eléggé nVidia párti...
Így ő is Pioneer és Ati párti lehetne.
[Szerkesztve] -
AceTom
aktív tag
na!
ON
Miért nem osztja meg senki sem az élményeit velünk??? Vagy ennyi volt...? -
pintyesz
senior tag
Gyerekek meg van valakinek ez DVDs verzióban?
Esetleg még 5.1es hangrendszere is van?Format C:...YES or CONTINUE? :))
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...