Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz forumpista #32295 üzenetére

    Izrael vásárlás tervezéssel csak készül arra az esetre HA kell majd jövőre 4. dózis. És remélik a 3. booster tovább tart hat hónapnál. [link]

    Oltható 7 millió izraeliből:
    2,8 millió 3 adaggal rendelkezik
    2,7 millió kettővel
    0,5 millió eggyel
    1 millió oltatlan
    na vajon melyik rétegben terjed inkább a delta?

    Ha egy ország kórházi kapacitásában van X ezer ICU férőhely, akkor hiába van a "nép fele" beoltva, ha egy millió oltatlanból pikk-pakk káosz lehet a kórházakban egy durvább variáns okozta hullámmal.

    USA statisztikát is mondhatnám, hiába nem rossz az átoltottság, ha Florida, Texas, Alabama mutatók kerülnek címlapra, hogy rossz a helyzet, hát pont azért mert ott több az oltatlan antimasker antivaxxer. Szigorítani is kellett a szövetségi kormánynak, ha a szép szó nem használt.
    Két hete volt Hollandiában F1 futam, oltással vagy 24 órán belüli teszttel lehetett menni. 100 ezer néző, lett 91 eset, ebből is feléről tudják biztosan a versenyen kapták el. Dánia 80% felett jár 12 éven felülieknél, el is töröltek szinte minden korlátozást. Ha te ezekből azt szűröd le az oltás nem működik, akkor súlyos képzavar van.

    Egyébként USA-ban FDA most mondta szerintük egyelőre ráér a 3. dózis, de az már külön téma, viszont a lényeg erősen túlzó hülyeség a havi oltás erőltetése dumád.

Új hozzászólás Aktív témák